Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v3

Malthador
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

3 λεπτά πριν, Soler777 είπε

Ακουγεται οτι η σονυ παει για εξαγορα βομβα της φρομ  rip ms 😆

φημες φημες φημες απο την αρχη της γενιας για ολους

Γνωμη μου δεν ειναι καλο αν γινει και αυτό

• Like 3
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συνεχιζεται για 6 μερα τα lag spikes στα online του ps5.Μηπως υπαρχει καποια ιδεα για το τι μπορει να ειναι? Ολες οι μετρησεις που εχω κανει ειναι πολυ καλες..Μπορει να ειναι θεμα ρουτερ η κατι αλλο που μπορει να επηρεαζει το δικτυο ?Το εχω συνδεδεμενο λαν και δεν τραβαει καποια αλλη συσκευη εκτος απο το κινητο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, thomaskai είπε

Συνεχιζεται για 6 μερα τα lag spikes στα online του ps5.Μηπως υπαρχει καποια ιδεα για το τι μπορει να ειναι? Ολες οι μετρησεις που εχω κανει ειναι πολυ καλες..Μπορει να ειναι θεμα ρουτερ η κατι αλλο που μπορει να επηρεαζει το δικτυο ?Το εχω συνδεδεμενο λαν και δεν τραβαει καποια αλλη συσκευη εκτος απο το κινητο

μπορεις να δειξεις λιγο στατιστικα γραμμήςαπο το ρουτερ κ να μας δεις κ σε τι nat type ειναι συνδεδεμένο το ps?

ναι μπορει να νε θεμα ρουτερ να  μπουκωνει μπορει να χεις πολλα ερρορσ στη γραμμη μπορει 1002. 

στην ιδια λαν που ειναι συνδεδεμένο το ps5 βαλε λαπτοπ Pc Κ κανε τεστ απο εδω http://www.dslreports.com/speedtest (διαλεξε το dls) μηπως έχεις bufferbloat

εαν στο κανει κ σε λαν κ σε wifi λογικα ειναι θεμα ρουτερ /γραμμής μου φαινετε ακραίο να νε χαλασμενο κ το ethernet k to wifi στο ps5

Επεξ/σία από sndev

3 ώρες πριν, firepc είπε

και η konami ακουγεται και η square enix ακουγεται και τα παντα ακουγεται

Μη γελιομαστε οι ετεριες που αναφερεις ειναι απλως αλλη μια εξαγορα αν μιλαμε ομως για φρομ αλλαζει το πραγμα ειδικα αυτες τις μερες που βαραει κοκκινο

2 ώρες πριν, Soler777 είπε

Μη γελιομαστε οι ετεριες που αναφερεις ειναι απλως αλλη μια εξαγορα αν μιλαμε ομως για φρομ αλλαζει το πραγμα ειδικα αυτες τις μερες που βαραει κοκκινο

Καλά και η κοναμι και η square enix είναι καλύτερες αγορές από την φρομ. Βασικά δεν νομίζω ότι υπάρχει οποιοσδήποτε λόγος να αγοράσει κάποιος την φρομ εκτός κι αν δεν πάει καλά οικονομικά

η κοναμι αυτη τη στιγμη εχει μονο ip's και τιποτα απο στουντιο, η σονι σε ολες τις εξαγορες της μεχρι τωρα εχει δειξει οτι εξαγοραζει ταλεντο. Σιγουρα η σονι θα ηθελε τα Ip's της κοναμι, αλλα οχι την ιδια.

η square για μενα παραειναι μεγαλη για τη σονι και δεν βγζει νοημα.

1 ώρα πριν, chncynic είπε

Καλά και η κοναμι και η square enix είναι καλύτερες αγορές από την φρομ. Βασικά δεν νομίζω ότι υπάρχει οποιοσδήποτε λόγος να αγοράσει κάποιος την φρομ εκτός κι αν δεν πάει καλά οικονομικά

Θεωρεις οτι ενα επομενο προτζεκτ της φρομ δεν θα ηταν καλος κραχτης για μια κονσολα ;;

6 λεπτά πριν, Soler777 είπε

Θεωρεις οτι ενα επομενο προτζεκτ της φρομ δεν θα ηταν καλος κραχτης για μια κονσολα ;;

Οπως παμε, ολοι θα τα βγαζουν παντου

Η μαχη γινεται γιο το ποιος θα ειναι το ταμειο

Σε ποια τσεπη θα καταληγει το κασερι δλδ

• Like 1

16 λεπτά πριν, mples είπε

Καλησπέρα παιδιά ξέρει κανείς το  Uncharted 4: A Thief's End είναι δωρεάν στο ps5 ?

Αν έχεις ps+ μπορείς να το κατεβάσεις από το ps+ collection.

• Like 1

6 ώρες πριν, Soler777 είπε

Όχι όσο θα ήταν ένα νέο metal gear η ένα final fantasy. Και οι δύο αυτές εταιρίες έχουν δεκάδες καταπληκτικά IP

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...