Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v3

Malthador
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

12 ώρες πριν, xavier είπε

from software?

οποιοσδηποτε developer εχει κυκλοφορησει πανω απο 1 παιχνιδι ειναι μεγαλυτερος απο το στουντιο του κοτζιμα.

Κοίτα, ο τύπος είναι hype machine - Ποτέ δεν ήμουν die hard fan, αλλα η Sony θέλει ονόματα και branding πιο πολύ απ' ότι θέλει devs εδώ που είμαστε στον πόλεμο του content. Ο κοτζίμα, ότι σκ@τό και να πετάξει εκεί έξω, μόνο που θα υπάρχει το όνομά του στα first party θα είναι πολύ πολύ σημαντικό πράγμα για το brand. That said, ο τύπος έχει τόσο όνομα, που θα ήταν παντελώς ηλίθιο να εξαγοραστεί. 100 φορές καλύτερα να κάνει ότι γουστάρει και να το πουλάει χρυσό exclusive σε όποιον δίνει τα περισσότερα. Ο τύπος βγάζει μισό τρολοπόστ το μήνα και ασχολείται όλο το twitter με τις παπαρίτσες του...

Επίσης η φάση με τα acquisitions έχει γίνει λίγο αστεία, ειδικά με το PS που δεν παίζει leak πουθενά. Δεν έχει πέσει μέσα στα σοβαρά, ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΤΕ.

Ο Τζιμάρας έχει lie/truth ratio κάπου στο 80/20 ώς τώρα στη γενιά, οπότε δεν είναι reliable source. Οι "insiders" είναι πουθενάδες, οπότε απλά ας παίξουμε κάνα gameάκι και ας μας χτυπήσουν τα νέα όταν και αν υπάρξουν. Οι άλλοι γράφουν για EA και UBI καθώς τα λέμε αυτά βέβαια :D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σας.Έχω το ps5 1,5 χρόνο και απο το σαββατο άρχισε να μου κάνει lag spikes σε ολα τα online παιχνίδια.Δοκίμασα rebuild case reset κονσόλας και έχω το ίδιο θέμα .Εχει κάποιος το ίδιο πρόβλημα η κάποια λύση.Ευχαριστώ

υγ.Δεν είναι θέμα internet

Επεξ/σία από thomaskai

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
52 λεπτά πριν, thomaskai είπε

Το τσεκαρα ειναι φουλ η ταχυτητα και το pc δεν κολλαει

Αν είσαι ασύρματα δοκίμασε να συνδέσεις απευθείας ethernet να δεις πως πάει. Απ ότι είχα διαβάσει είχαν κάποια θέματα τα πρώτα ps5 με το WiFi τους

Επεξ/σία από Satzik

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, mtifosi είπε

ναι ειναι δεδομένο το λεει κ ingame κ λογικά θα νε το τελευταίο. 4 χρονακια ακόμα  😂

Επεξ/σία από sndev
  • Like 1

Εχω μια απορια ρε παιδια ειναι λογικο να φορτωνω να παιξω το symphony of the night στο ps5 και να δουλεουν τα ανεμιστηρακια;; θα με τρελανει; δηλαδη απο που και ως που χρειαζετε ψυξη για 20 χρονων παιχνιδι🤔

20 λεπτά πριν, Soler777 είπε

Εχω μια απορια ρε παιδια ειναι λογικο να φορτωνω να παιξω το symphony of the night στο ps5 και να δουλεουν τα ανεμιστηρακια;; θα με τρελανει; δηλαδη απο που και ως που χρειαζετε ψυξη για 20 χρονων παιχνιδι🤔

Καλύτερα κρύο και σπαστικό :D

12 ώρες πριν, sndev είπε

ναι ειναι δεδομένο το λεει κ ingame κ λογικά θα νε το τελευταίο. 4 χρονακια ακόμα  😂

4 χρονάκια κ λογικά θα βγει μόνο για ps5 οποτε φανταστείτε τι θα δούμε από θέμα γραφικών....... αν κ λογικά θα έχουν βγάλει κ ps5 pro.....

2 λεπτά πριν, Soler777 είπε

Ακουγεται οτι η σονυ παει για εξαγορα βομβα της φρομ  rip ms 😆

και η konami ακουγεται και η square enix ακουγεται και τα παντα ακουγεται

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...