Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v3

Malthador
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, feelihipo είπε

Και δεν υπάρχει θέμα με τη Sony που τη βρίσκει να χώνει ban?

Όποιος αγοράζει απο τέτοια καταστήματα προφανώς αγοράζει με δική του ευθύνη.

Η sony μπορεί να πούλησε στον πωλητή του eneba 1000 κάρτες στην τιμή των 38 ευρώ την μια (Τυχαία νούμερα), δεν νομίζω να την ενδιαφέρει πόσο θα την πουλήσει αυτός εσένα, τα λεφτά που ήταν να πάρει τα πήρε.

Θεωρώ πως ban μπορεί να φας αν ο πωλητής σου προμηθεύτηκε την κάρτα με παράνομο τρόπο (Κλεμμένη πιστωτική πχ)

Το μεγαλύτερο ρίσκο όταν αγοράζεις απο sites τύπου Eneba είναι να σου σταλεί απο λάθος(;) κωδικός που έχει σταλθεί και σε άλλον χρήστη με αποτέλεσμα να μην μπορείς να εξαργυρώσεις. Σ αυτή την περίπτωση άντε να αποδείξεις πως δεν είσαι εσύ ο 'απατεώνας'.

Επεξ/σία από aggelos87
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

10 λεπτά πριν, aggelos87 είπε

Όποιος αγοράζει απο τέτοια καταστήματα προφανώς αγοράζει με δική του ευθύνη.

Η sony μπορεί να πούλησε στον πωλητή του eneba 1000 κάρτες στην τιμή των 38 ευρώ την μια (Τυχαία νούμερα), δεν νομίζω να την ενδιαφέρει πόσο θα την πουλήσει αυτός εσένα, τα λεφτά που ήταν να πάρει τα πήρε.

Θεωρώ πως ban μπορεί να φας αν ο πωλητής σου προμηθεύτηκε την κάρτα με παράνομο τρόπο (Κλεμμένη πιστωτική πχ)

Το μεγαλύτερο ρίσκο όταν αγοράζεις απο sites τύπου Eneba είναι να σου σταλεί απο λάθος(;) κωδικός που έχει σταλθεί και σε άλλον χρήστη με αποτέλεσμα να μην μπορείς να εξαργυρώσεις. Σ αυτή την περίπτωση άντε να αποδείξεις πως δεν είσαι εσύ ο 'απατεώνας'.

Λειτούργησαν κανονικά;

Μόλις τώρα, feelihipo είπε

Λειτούργησαν κανονικά;

Οι 2 στις 3 ναι.

Την 3η δεν μπόρεσα να την εξαργυρώσω ακόμα γιατί το store έχει όριο κάπου στα 120 ευρώ Max Balance. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
32 λεπτά πριν, aggelos87 είπε

Το ghostwirε tokyo το έπαιξε κανείς; Λέει τίποτα; Κυκλοφόρησε και δεν ακούστηκε καθόλου, Έπρεπε να το δω στο store για να θυμηθώ την ύπαρξή του

Βασικό, τπτ καινοτόμο, επαναλάμβανεται κ μικρό σε διάρκεια για τα λευτα τού. Βγήκε ενώ υπάρχει horizon k elden ring ποιος να ασχοληθεί.. ίσως όταν πέσει στο 25αρι κ δεν υπάρχει τπτ άλλο στον ορίζοντα η free στο game pass σε κάνα χρόνο για μένα

Επεξ/σία από sndev
  • Like 1

6 ώρες πριν, sndev είπε

μου το κανε με τα pulce αυτο που λεει σαν να χει lag 1-2 -3 sec κ καμια φορα με χειριστήριο 

την επόμενη φορα δοκιμασε μήπως αν πλησιάσεις πιο κοντα στο Play να δεις αν ξεκολλήσει? αν ξεκολλήσει ειναι θεμα συνδεσιμότητας κ κατι κανει παρεμβολές.. εμενα σιγουρα κατι κανει παρεμβολές

Αυτο μου το προτειναν και στο twitter. Μου φαινεται απιθανο με 2 rgb strips και ενα smart watch να χανεται, αλλα οκ.

Υποψιν εχω και το ρουτερ διπλα, με eth βεβαια συνδεδεμενο. Θα το δοκιμασω ομως την επομενη να το βαλω κοντα, ή και να κλεισω τα υπολοιπα να δω

6 ώρες πριν, feelihipo είπε

Καλησπέρα,

Έχει αγοράσει ποτέ κανείς κάρτες PSN από κλειδαδικα κλπ; Βλέπω τις 20€ με 16€ αλλά δεν ξέρω εάν είναι ασφαλές κλπ

Δέκτες και άλλες προτάσεις για πιο φτηνό τρόπο αγοράς προϊόντων του digital store επειδή είναι πολύ τσιμπημένο 

Όσες φορές έχω ψωνίσει προπληρωμένες απο Eneba, ποτέ δεν είχα πρόβλημα, πάρε άφοβα. Δεν νομίζω να υπάρχει θέμα από την μεριά της Σονυ και γιατί να υπάρχει ? Οι πιο φτηνές μου έχουν βγει στα 42Ε αν θυμάμαι καλά, με το φπα κτλπ.

1 ώρα πριν, SabotazNic είπε

Αυτο μου το προτειναν και στο twitter. Μου φαινεται απιθανο με 2 rgb strips και ενα smart watch να χανεται, αλλα οκ.

Υποψιν εχω και το ρουτερ διπλα, με eth βεβαια συνδεδεμενο. Θα το δοκιμασω ομως την επομενη να το βαλω κοντα, ή και να κλεισω τα υπολοιπα να δω

Έτσι από περιέργεια πες το αποτέλεσμα..

εγώ δε βγάζω άκρη γτ στα ίδια 30 τμ έχω 1 σκούπα robot ,4 λάμπες wifi ,ps5,  switch , tv , tv box , raspberry , καθαριστή αέρα, θερμοστάτη λέβητα, ηχομπαρα με ασύρματο woofer κ δε ξέρω τι άλλο ξεχνάω..στην άλλη άκρη υπάρχει το router που παίζει σύγχρονος 2ππλη μπάντα wifi 6 Kai 5 οπότε απλά σήκωσα τα χέρια ψηλά. Όμως σου λέω με βεβαιότητα ότι όταν το κάνει κ πλησιάζω προς τη κονσόλα μαγικά φτιάχνει το λαγκ. Στα ακουστικά μου το κάνει πολύ πιο συχνά, επίσης σπάνια μεν αλλά το ΧΑ παρατηρήσει κ σε κοντρόλ του ps4

PS5 vs PS4 sales comparison after 17 months:

PS4: 21.22M PS5: 18.71M

After 17 months on the market the PS5 has fallen 2.51 million units behind the PS4.

https://www.vgchartz.com/article/453291/ps5-vs-ps4-sales-comparison-march-2022/

Πως να μεταβεί γρήγορα στην νέα γενιά όταν πουλάει περισσότερα PS4 απο PS5? Ετοιμαστείτε για πολλούς crossgen titles στο μέλλον. Die Hard το ps4. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Saloufas είπε

PS5 vs PS4 sales comparison after 17 months:

PS4: 21.22M PS5: 18.71M

After 17 months on the market the PS5 has fallen 2.51 million units behind the PS4.

https://www.vgchartz.com/article/453291/ps5-vs-ps4-sales-comparison-march-2022/

Πως να μεταβεί γρήγορα στην νέα γενιά όταν πουλάει περισσότερα PS4 απο PS5? Ετοιμαστείτε για πολλούς crossgen titles στο μέλλον. Die Hard το ps4. 

κατι διαβαζεις λαθος. τα νουμερα που αναφερεις μετρανε τις πωλησεις του ps4  τους πρωτους 17 μήνες απο το launch του(nov 2013-mar 2015) και το αντιστοιχο για το ps5(nov 2020-mar2022).

αν δεις τη 2η φωτογραφια στο λινκ που ανεφερες, οι πωλησεις του ps4 πλεον ειναι σχεδον ευθεια γραμμη, δλδ ελαχιστες.

το μονο προβλημα της sony ειναι η ελλειψη ps5 στοκ , η παραγωγη μέχρι το προηγουμενο εξαμηνο ηταν για να πιασει τα νουμερα του ps4, αλλα μετα επεσε.

βεβαια οταν ο μονος τροπος να αγορασεις ps5 ειναι τα bundle σημαινει τρελη κερδοφορια για τη sony αφου εξασφαλιζει την εμπορικη επιτυχια ολων των first party παιχνιδιων της, δε νομιζω να ισοσταθμιζει τη χασουρα απο το μικροτερο μεριδιο αγορας, απλα δεν μπορουν να αυξησουν την παραγωγη λογω της ελλειψης τσιπ.

Οταν θα δεις ps5 σε καποιο ραφι καταστηματος, θα σημαινει οτι η κατασταση βελτιωνεται. Ισως στο 23, το πιο πιθανο απο το 24.

Επεξ/σία από xavier
  • Like 3

Καλησπερα σε όλους.  Έχω μια samsung 4k του 18. Ήθελα να ρωτησω αν έχετε κάποιον οδηγό για καλύτερη εικόνα για gaming.για παράδειγμα τον οπίσθιο φωτισμό την αντίθεση και την ευκρίνεια σε τι ποσοστά πρέπει να είναι? Από ότι διάβασα η φωτεινότητα νομίζω πρέπει να είναι στη μέση όπως και η ευκρίνεια. Επίσης χρησιμοποιείται τυπική λειτουργία εικόνας ή δυναμική ?

Σωστός @xavier , λέω και εγώ wtf? Θυμήθηκα το άρθρο που έλεγε ότι η sony ενισχύει την παραγωγή ps4 λόγω πιο εύκολης και φτηνότερης κατασκευής συν την  έλλειψη σε ps5 και νόμισα έφτασε στο σημείο να πουλάει περισσότερα ps4.

• Like 1

Μετά το μεγάλο και αναμενόμενο update π έγινε πριν μερικές μέρες για το προ (efootball) πλέον τα σχόλια π διαβάζω είναι αρκετά καλά και ότι έφτιαξαν gameplay κ graphics.το δοκίμασε κανενας ?

Δεν έπαιξα ποτέ την αρχική έκδοση αλλά μόνο την τελευταία. Είναι στο σωστό μονοπάτι αλλά έχει ακόμα δρόμο να διανύσει ώστε να φτάσει σε ανεκτό επίπεδο. Παραμένει ένα demo απλά αυτή τη φορά χωρίς τα τραγελαφικά της αρχικής έκδοσης. 2023 και βλέπουμε..

• Thanks 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...