Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v3

Malthador
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

18 ώρες πριν, costacurta είπε

Με dying Light 2 σε ps5 ασχολήθηκε κάνεις? Βλέπω διθυραμβικά σχόλια άλλοι λένε για κακή γραφή και μπαγκς άλλοι για πολύ ευχάριστο parkour based gameplay. 

Δεν έχω ασχοληθεί αλλά με αυτό που βλέπω στο YouTube δεν με πείθει για ps5 τίτλο. Στο θέμα γραφικών μιλάω κ προσωπική άποψη. Έχει βγει από τη λιστα μου. Για bugs κ εγώ έχω διαβάσει αλλά θεωρώ πως αν περιμένεις ακόμα λίγο, θα τα διορθώσουν. 

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

14 ώρες πριν, music_lover είπε

Ναι λες και θα πουλούσε εκατομύρρια το Oddworld αλλιώς.. Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε ^_^ 

• Like 1

Εχω ενα χαζο θεμα με το media remote και ειμαι 100% σιγουρος οτι ειναι θεμα software. Απο ενα σημειο και μετα, τα κουμπια του ps5 γινονται σχεδον unresponsive. "Σχεδον", γιατι μπορει καποιο απο το ps button, ή απο τα βελακια να πιασει μετα απο λιγο. Τα κουμπια της tv, vol up down, mute και on off δουλευουν κανονικα σε εκεινη την φαση.

Το μονο fix ειναι shut down και μετα ολα οκ. Ουτε καν αν μπει σε rest mode δεν πιανει για να ξεκολλησει. Εχω δοκιμασει ηδη να το κανω delete και pair. Δεν ασχολουμαι με εγγυηση, γιατι κανει μπαμ οτι ειναι θεμα software, και αφου δουλευει για λιγο καιρο μετα απο shut down (και αρα θα δουλεψει κςι ως καινουργιο pair στον ελεγχο του service), για αυτο δεν το στελνω.

Κανεις αλλος?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, SabotazNic είπε

Εχω ενα χαζο θεμα με το media remote και ειμαι 100% σιγουρος οτι ειναι θεμα software. Απο ενα σημειο και μετα, τα κουμπια του ps5 γινονται σχεδον unresponsive. "Σχεδον", γιατι μπορει καποιο απο το ps button, ή απο τα βελακια να πιασει μετα απο λιγο. Τα κουμπια της tv, vol up down, mute και on off δουλευουν κανονικα σε εκεινη την φαση.

Το μονο fix ειναι shut down και μετα ολα οκ. Ουτε καν αν μπει σε rest mode δεν πιανει για να ξεκολλησει. Εχω δοκιμασει ηδη να το κανω delete και pair. Δεν ασχολουμαι με εγγυηση, γιατι κανει μπαμ οτι ειναι θεμα software, και αφου δουλευει για λιγο καιρο μετα απο shut down (και αρα θα δουλεψει κςι ως καινουργιο pair στον ελεγχο του service), για αυτο δεν το στελνω.

Κανεις αλλος?

μου το κανε με τα pulce αυτο που λεει σαν να χει lag 1-2 -3 sec κ καμια φορα με χειριστήριο 

την επόμενη φορα δοκιμασε μήπως αν πλησιάσεις πιο κοντα στο Play να δεις αν ξεκολλήσει? αν ξεκολλήσει ειναι θεμα συνδεσιμότητας κ κατι κανει παρεμβολές.. εμενα σιγουρα κατι κανει παρεμβολές

στα αλλα νεα της ημέρας 

image.png.654b0fd68ffd777643c397837b0f3c0f.png 

Επεξ/σία από sndev
  • Like 2

Καλησπέρα,

Έχει αγοράσει ποτέ κανείς κάρτες PSN από κλειδαδικα κλπ; Βλέπω τις 20€ με 16€ αλλά δεν ξέρω εάν είναι ασφαλές κλπ

Δέκτες και άλλες προτάσεις για πιο φτηνό τρόπο αγοράς προϊόντων του digital store επειδή είναι πολύ τσιμπημένο 

2 λεπτά πριν, feelihipo είπε

Καλησπέρα,

Έχει αγοράσει ποτέ κανείς κάρτες PSN από κλειδαδικα κλπ; Βλέπω τις 20€ με 16€ αλλά δεν ξέρω εάν είναι ασφαλές κλπ

Δέκτες και άλλες προτάσεις για πιο φτηνό τρόπο αγοράς προϊόντων του digital store επειδή είναι πολύ τσιμπημένο 

χρονια αγοραζω μονο απο κλειδαδικα για Psn χωρις καποιος θέμα - ακομα-  αλλα που βρηκες 16 ε την 20αρα? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Μόλις τώρα, sndev είπε

χρονια αγοραζω μονο απο κλειδαδικα για Psn χωρις καποιος θέμα - ακομα-  αλλα που βρηκες 16 ε την 20αρα? 

https://www.allkeyshop.com/blog/buy-psn-card-playstation-network-gift-card-playstation-network-compare-prices/?regions=890

*να προσθέσω ότι δεν προμοταρω κάτι, και τα site τα χρησιμοποιεί ο καθένας με δική του κρίση 

(και προφανώς δεν είναι affiliate)

Επεξ/σία από feelihipo
  • Thanks 1

1 λεπτό πριν, feelihipo είπε

προχωρα το κ πριν πληρώσεις μολις βάλεις τροπο πληρωμής θα πάει μαγικα 18 με 18,5 ευρω 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, feelihipo είπε

https://www.allkeyshop.com/blog/buy-psn-card-playstation-network-gift-card-playstation-network-compare-prices/?regions=890

*να προσθέσω ότι δεν προμοταρω κάτι, και τα site τα χρησιμοποιεί ο καθένας με δική του κρίση 

(και προφανώς δεν είναι affiliate)

Στον σύνδεσμο που έδωσες γράφει κουπονάκι για Eneba 

Αναφορά σε κείμενο

ty9kAKS

Αν τον χρησιμοποιήσεις στο Eneba στην 50άρα κάρτα βγαίνει τελική τιμή 41.27 (Αρκεί να επιλέξεις τον φθηνότερο πωλητή, όχι τον recommended)

Εγώ τουλάχιστον τόσο φθηνά δεν τις έχω ξαναβρεί, τσίμπησα 3 (Συνολική έκπτωση 27 ευρώ στα 150) :D

Επεξ/σία από aggelos87
  • Like 1

1 ώρα πριν, aggelos87 είπε

Αν τον χρησιμοποιήσεις στο Eneba στην 50άρα κάρτα βγαίνει τελική τιμή 41.27 (Αρκεί να επιλέξεις τον φθηνότερο πωλητή, όχι τον recommended)

Εγώ τουλάχιστον τόσο φθηνά δεν τις έχω ξαναβρεί, τσίμπησα 3 (Συνολική έκπτωση 27 ευρώ στα 150) :D

Τόσο βγαίνει πάντα με κουπόνια η 50αρα. Δες αναδρομικά από το 2020..

Spoiler

1951020767_SmartSelect_20220415-180305_SamsungInternet.jpg.81e4e54d008d9ca8bab79fc070ec583a.jpg1122107477_SmartSelect_20220415-180251_SamsungInternet.jpg.9607a26bb0e0199fd38f7262ea85b0b5.jpg961607424_SmartSelect_20220415-180229_SamsungInternet.jpg.77df5a6149c54af12899beda22875287.jpg

Κ το maxplay.gr πάνω κάτω ίδια είναι 

Spoiler

483629280_SmartSelect_20220415-180357_SamsungInternet.jpg.e8f80a5c02ad33517188f0cc3240289e.jpg

Καμία προσφορά... Απλά δε κάνετε σωστά έλεγχο αγοράς τόσα χρόνια 🤓

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το maxplay για την ώρα ξέχνα το, Είχα επικοινωνήσει μαζί του πρόσφατα και μου είπε δεν ξέρει πότε θα ξαναφέρει προπληρωμένες..

Κουπόνια για eneba δεν είχα πετύχει ποτέ, χωρίς αυτά έβγαινε στο 45αρι κοντά

Το ghostwirε tokyo το έπαιξε κανείς; Λέει τίποτα; Κυκλοφόρησε και δεν ακούστηκε καθόλου, Έπρεπε να το δω στο store για να θυμηθώ την ύπαρξή του

Επεξ/σία από aggelos87

1 ώρα πριν, aggelos87 είπε

Και δεν υπάρχει θέμα με τη Sony που τη βρίσκει να χώνει ban?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...