Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v3

Malthador
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 ώρες πριν, Soler777 είπε

Μια υπενθιμιση σε οσους ενδιαφερει γιατι οι ανθρωποι ειναι καθυστερημενοι δεν μπορω να το εξηγησω αλλιως και εγω κατα τυχη το ειδα και το τσιμπησα, υπαρχει προσφορα τα 3  metro games και το τελευταιο  exodus μαζι με απγκρειντ για ps5 και τα 2 ντιελσι του ολα πακετο στα 15 γιουρια

Συχνά πυκνά βγαίνουν τέτοιες τιμές σε παιχνίδια που δεν είναι της Σόνυ κ δεν υπάρχει banner να χτυπήσει στα μάτια σου , σιγά. Ειδικά Το συγκεκριμένο πακέτο μάλιστα μπαίνει σχεδόν μήνα πάρα μήνα,το παρακολουθώ από πέρσι που πήρα το 1κ 2 10 ευρώ.  Να δεις τον επόμενο μηνα θα χει το metro 3 gold edition sta 12 15 e. Εναλλάξ το πάνε

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

15 ώρες πριν, Soler777 είπε

Μια υπενθιμιση σε οσους ενδιαφερει γιατι οι ανθρωποι ειναι καθυστερημενοι δεν μπορω να το εξηγησω αλλιως και εγω κατα τυχη το ειδα και το τσιμπησα, υπαρχει προσφορα τα 3  metro games και το τελευταιο  exodus μαζι με απγκρειντ για ps5 και τα 2 ντιελσι του ολα πακετο στα 15 γιουρια

Σε ποιούς αναφέρεσε? Αν εννοεις το PS store δεν νομίζω οτι έχουν υποχρέωση να βάζουν με μεγάλα γράμματα κάθε game που έχουν προσφορά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά να ρωτήσω κάτι. Έχω το ps5 κάνα εξάμηνο. Έχω παίξει εκατοντάδες ώρες είτε ψηφιακά είτε από δισκακι. Μου κάνει ένα θόρυβο όταν τοποθετώ μέσα δισκάκι στην αρχή. Ένα έντονο βουητό. Μετά όταν ξεκινάει το παιχνίδι δεν κάνει θορυβο. Από την πρώτη μέρα θυμάμαι ήταν έτσι. 

Είναι φυσιολογικός αυτός ο θόρυβος? Το έχει παρατηρήσει άλλος? 

Edit έψαξα και YouTube να δω κάτι ανάλογο αλλά δεν είναι αυτό το coilwhine που είναι γεμάτο βίντεο. Εμένα ακούγεται από μπροστά και το κάνει μονον οταν βάζω dvd

Επεξ/σία από di maria kun

52 λεπτά πριν, di maria kun είπε

Παιδιά να ρωτήσω κάτι. Έχω το ps5 κάνα εξάμηνο. Έχω παίξει εκατοντάδες ώρες είτε ψηφιακά είτε από δισκακι. Μου κάνει ένα θόρυβο όταν τοποθετώ μέσα δισκάκι στην αρχή. Ένα έντονο βουητό. Μετά όταν ξεκινάει το παιχνίδι δεν κάνει θορυβο. Από την πρώτη μέρα θυμάμαι ήταν έτσι. 

Edit έψαξα και YouTube να δω κάτι ανάλογο αλλά δεν είναι αυτό το coilwhine που είναι γεμάτο βίντεο. Εμένα ακούγεται από μπροστά και το κάνει μονον οταν βάζω dvd

Μήπως συντονίζει με το σημείο που έχεις την κονσόλα?

Δοκίμασε το με την κονσόλα να είναι στον αέρα, κράτα την στο χέρι από κάτω οριζόντια και δες

56 λεπτά πριν, di maria kun είπε

Νομίζω ότι απλά διαβάζει το Dvd σου. Το κάνει και εμένα και μετά από λίγο σταματάει. Το κάνει κ σε μερικές άσχετες στιγμές, π.χ. ενώ παίζω ένα Digital game και ενώ έχω μέσα ένα dvd άσχετου παιχνιδιού, το κάνει. Νομίζω είναι φυσιολογικό ότι ακούς, εκτός αν ακούς κανα αεροπλάνο να απογειώνεται, δεν ξέρω :D 

• Like 2

1 ώρα πριν, di maria kun είπε

Ναι το κανει και το δικο μου οταν εκανα δε install το γραν τουρισμο 7 νομιζα οτι θα εκραγει και θα μαζευω βιδες σε ολη την πετρουπολη

• Like 2

2 λεπτά πριν, di maria kun είπε

Εγινε γκαις αρα δεν ειναι μονο σε μενα

Στο δικό μου που το έχω οριζόντια πάντως δεν ακούγεται τίποτα, ένα ελάχιστο που γυρνά το drive όπως κάνει στο ps3-ps4...

Το εχω και στο δικο μου αυτο που λες. Εγω το χα συνηθως σε ρεστ οποτε μολις μπω και ξεκινησω λιγο να παιζω βαραει μια ξερογκαζια και μετα σταματαει.

Όσοι έχετε θέματα με βουητό, να τσεκάρετε αν ένα από τα δυο faceplates προκαλεί τον επιπλεον θόρυβο. Σε εμένα ήταν το αριστερό. 

Γενικά η ποιότητα στο κούμπωμα είναι απαράδεκτη. Μεγάλη απογοήτευση να ανοίγεις την κονσόλα και να ακούς αυτό το χάλι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με dying Light 2 σε ps5 ασχολήθηκε κάνεις? Βλέπω διφορούμενα σχόλια άλλοι λένε για κακή γραφή και μπαγκς άλλοι για πολύ ευχάριστο parkour based gameplay. 

Επεξ/σία από costacurta

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...