Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v3

Malthador
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Γενικά το airflow είναι μεγάλη και δύσκολη επιστήμη. Το να ανοίξεις τρύπες στο καπάκι μπορεί να κάνει πολύ περισσότερο κακο παρά καλό. Αν ξέρεις τι κάνεις προφανώς πάσο, απλά δεν ισχύει το περισσότερες τρύπες = καλύτερα.

• Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

7 ώρες πριν, chek2fire είπε

μια χαρά όμορφη είναι η κονσόλα 

9 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε

Ειναι που ειναι κακασχημη σαν κονσολα αν την βαλεις και στο πλαϊ ειναι ακομα ποιο ασχημη.

Ορθια που την εχω μαζι με το σταντ της και απο πισω βαραει το φως της λεντοταινιας δεν υπαρχει το ποσο ωραια δειχνει εσυ μαλλον την πεταξες εκει σε καμια γωνια πισω απο την τιβι γιαυτο το λες

37 λεπτά πριν, Soler777 είπε

Ορθια που την εχω μαζι με το σταντ της και απο πισω βαραει το φως της λεντοταινιας δεν υπαρχει το ποσο ωραια δειχνει εσυ μαλλον την πεταξες εκει σε καμια γωνια πισω απο την τιβι γιαυτο το λες

Μακάρι να μην είχα πρόβλημα γιατί η τηλεόραση κόβει ίντερνετ και θα την είχα απο πισω να μην το βλέπω και όχι δίπλα από την 65C9

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προσωπικα την θεωρω και εγω ασχημη αλλα για αυτο που την πηραμε καλα κανει την δουλεια της.Εγω την εχω τοποθετησει ετσι.Οπτικα μονο ετσι μου αρεσε.Οπως αλλιως και να την εβαζα απλα δεν....

Καταγραφή.JPG

Επεξ/σία από dekulinkgr
  • Like 1

Καλημέρα σε όλους.

Ένα χέρι βοηθείας παρακαλώ.

Φίλος από επαρχία μου έστειλε το ps4 του το οποίο χρειάζεται αλλαγή σκληρού δίσκου (9% υγεία από Hard disk sentinel) αλλά ξέχασε να βάλει και το χειριστήριο.

Έχω ps5 μπορώ με το dualsense με κάποιο τρόπο να συνδεθεί στο ps4 ώστε να το σεταρω?

(Πέρασμα λογισμικού κλπ?)

Ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δηλαδή τελικά ρε παιδιά αν ήταν οπτικά όμορφη η κονσόλα θα έτρεχε διαφορετικά τα games?. Σημασία έχει να κάνει την δουλειά της. Γιατι θα μπορούσε να ήταν απ έξω κούκλα και από μέσα πανούκλα. ...

Επεξ/σία από vorlon68

5 ώρες πριν, mikele13- είπε

Καλημέρα σε όλους.

Φίλος από επαρχία μου έστειλε το ps4 του το οποίο χρειάζεται αλλαγή σκληρού δίσκου (9% υγεία από Hard disk sentinel) αλλά ξέχασε να βάλει και το χειριστήριο.

Έχω ps5 μπορώ με το dualsense με κάποιο τρόπο να συνδεθεί στο ps4 ώστε να το σεταρω?

Ευχαριστώ πολύ.

Μπα φίλε μου δυστυχώς δεν θα το αναγνωρίσει, θα πρέπει να βρεις ένα δανεικό για να κάνεις την δουλειά σου μαλλον 😕

6 ώρες πριν, mikele13- είπε

Καλημέρα σε όλους.

Ευχαριστώ πολύ.

Με πληκτρολόγιο δοκίμασες; ΒΤ η ενσύρματο.

Μια υπενθιμιση σε οσους ενδιαφερει γιατι οι ανθρωποι ειναι καθυστερημενοι δεν μπορω να το εξηγησω αλλιως και εγω κατα τυχη το ειδα και το τσιμπησα, υπαρχει προσφορα τα 3  metro games και το τελευταιο  exodus μαζι με απγκρειντ για ps5 και τα 2 ντιελσι του ολα πακετο στα 15 γιουρια

• Like 4

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...