Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v3

Malthador
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

8 ώρες πριν, kostiger είπε

Αληθεια τωρα; Πολυ καλο το βρηκα και το 3. Πρεπει βεβαια να ειχα σκοτωσει το μισο πληθυσμο του Rio De Janeiro και αυτο ηταν καπως αλλα μηχανισμοι, μονολογοι του Μαξ, μουσικη, ατμοσφαιρα και αναπαρασταση φαβελων ηταν στο θεο imo..

8 ώρες πριν, music_lover είπε

Ίσα-ίσα, το 3ο ήταν και το καλύτερο! Τέσπα περί ορέξεως άλλωστε..

ο λογος που με απογοητευσε τοσο πολυ το 3 ηταν επειδη στα 2 πρωτα εχεις εκπλητικη film-noir-dark setting αισθητικη και μετα στο 3 τελειως διαφορετικη αισθητικη.Με αλλα λογια καθολου max payne.

4 ώρες πριν, xavier είπε

Για εμενα και για την εποχη του, ξεκαθαρα το original max payne ηταν το καλυτερο παιχνιδι, σιγουρα απο αποψη ιστοριας, αλλα και απο gameplay.

Το 2ο προτιμω περισσοτερο αλλα μαλλον εχει να κανει και οτι ηταν μικροτερη διαρκεια οποτε τo επαιξα απειρες φορες.Ακομα θυμαμαι desert eagle + bullet mode = headshot.

• Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

11 ώρες πριν, dekulinkgr είπε

ο λογος που με απογοητευσε τοσο πολυ το 3 ηταν επειδη στα 2 πρωτα εχεις εκπλητικη film-noir-dark setting αισθητικη και μετα στο 3 τελειως διαφορετικη αισθητικη.Με αλλα λογια καθολου max payne.

Συμφωνώ απόλυτα. Το 3 μου φάνηκε σαν spin-off του Grand Theft Auto παρά Max Payne. Έκανε μπαμ ότι είναι τίτλος της Rockstar και όχι της Remedy.

• Like 4

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, D.Luffy είπε

Συμφωνώ απόλυτα. Το 3 μου φάνηκε σαν spin-off του Grand Theft Auto παρά Max Payne. Έκανε μπαμ ότι είναι τίτλος της Rockstar και όχι της Remedy.

Ρε παιδιά που τα θυμάστε τι γίνετε..Τα έχω παίξει και τα τρία άλλα δε θυμάμαι καν τι γίνεται...Λόγω γήρατος και Αλτσχάιμερ μάλλον....Μόνο τον Max Payne θυμάμαι ως χαρακτήρα.Να αρχίσω να ανησυχώ ή τα έχετε παίξει ξανά προσφατα?

Επεξ/σία από jimtriol
  • Thanks 2

34 λεπτά πριν, jimtriol είπε

Ρε παιδιά που τα θυμάστε τι γίνετε..Τα έχω παίξει και τα τρία άλλα δε θυμάμαι καν τι γίνεται...Λόγω γήρατος και Αλτσχάιμερ μάλλον....Μόνο τον Max Payne θυμάμαι ως χαρακτήρα.Να αρχίσω να ανησυχώ ή τα έχετε παίξει ξανά προσφατα?

Δεν θυμάμαι τι γίνεται ακριβώς στο παιχνίδι με λεπτομέρεια, θυμάμαι όμως την εντύπωση που μου είχε δώσει. Ότι όσο αναφορά την αισθητική, δεν έμοιαζε με Max Payne αλλά με Grand Theft Auto.

• Like 1

1 ώρα πριν, jimtriol είπε

Αυτήν την απορία έχω και εγώ! Μιλάμε για εποχές 2001, περίπου 20 χρόνια πίσω. Ούτε καν θυμάμαι τι ακριβώς έκανα τότε αν δε δω βίντεο στο YouTube..μόνο το bullet time μου έμεινε στην μνήμη..από την άλλη το 3ο το θυμάμαι καλύτερα γιατί το έπαιξα το 2014, κάπου εκεί. Anyway μπορεί για την εποχή τους να ήταν κορυφαία αλλά εμένα μου άρεσε περισσότερο το 3ο και ας μην είχε αυτήν την αισθητική των 2 πρώτων. Είχε όμως καλύτερα γραφικά, animations και ήχο, περισσότερη διάρκεια κτλ κτλ. Ε το story δεν το θυμάμαι ούτε σε αυτό.. όντως Αλτσχάιμερ 🤣

• Like 1

το max payne ιστορια εκδικησης ειναι, του σκοτωσαν την οικογενεια και τους κυνηγαει. Θυμαμαι ξεκαθαρα τα κομικ που ειχε αντι για cut scenes που μου αρεσαν παρα πολυ  και θυμαμαι οτι στο τελος ανεβαινες εναν ουρανοξυστη σε μια τελικη μαχη με ενα ελικοπτερο. Θυμαμαι το bullet time και θυμαμαι οτι υπηρχε και μια τυπισσα εξισου badass με το max.

την ιστορια του 2 δεν τη θυμαμαι καθολου.

το 3 το εχω πιο φρεσκο σαν χαρακτηρες κτλ, αλλα και εκει δε θυμαμαι την ιστορια.

Πιστευω το οτι θυμαμαι περισσοτερα πραγματα για το 1ο παιχνιδι της σειρας, δειχνει περισσοτερο οτι μου ειχε κανει μεγαλυτερη εντυπωση.

γενικα υπαρχουν αρκετα παιχνιδια που ειναι χαραγμενα στο μυαλο μου απο εποχες amstrad, δεκαετια του 80 και παιχνιδια που τα επαιξα μερικα χρονια πριν και δε θυμαμαι τιποτα.

Παντως αν αυτο σας ανησυχει μια φορα για τα παιχνιδια που οσο ναναι εχεις και ενα οπτικο ερεθισμα. Τι να πουμε για τα βιβλια...

Εγω τι να πω, που θα τερματισω ενα παιχνιδι και την επομενη μερα μπορει να μην θυμαμαι τα ονοματα των περισσοτερων χαρακτηρων.....Αν περασει και λιγος καιρος επιπλεον, δεν θυμαμαι σε αρκετα παιχνιδια και τον τερματισμο...

• Like 5

24 λεπτά πριν, gtsoui είπε

Εγω τι να πω, που θα τερματισω ενα παιχνιδι και την επομενη μερα μπορει να μην θυμαμαι τα ονοματα των περισσοτερων χαρακτηρων.....Αν περασει και λιγος καιρος επιπλεον, δεν θυμαμαι σε αρκετα παιχνιδια και τον τερματισμο...

Αδερφουλι πλακα μας κανεις ?? Μακαρι να χα το σκιλ σου και να ξεχναγα κατευθειαν τι επαιζα ετσι θα τα απολαμβανα ξανα τη δευτερη φορα

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μετά από πολλά βίντεο και ψάξιμο με ιδέες για ps5 diy  έκανα και εγώ μια προσπάθεια πείτε μου τη γνώμη σας 😜

Το χρώμα  που επέλεξα είναι το wizard purple και περαστικε μετά μια glossy επίστρωση 

Επσεις έγιναν τρύπες στο πλάι για καλύτερη ψύξει (έγινε και ποιο αθόρυβη η κονσόλα) και χρησιμοποιησα μεταλλικές σιτες 

20220409_083350.jpg

20220409_083307.jpg

Επεξ/σία από 6xXx6
  • Like 4
  • Sad 2

12 ώρες πριν, Soler777 είπε

Αδερφουλι πλακα μας κανεις ?? Μακαρι να χα το σκιλ σου και να ξεχναγα κατευθειαν τι επαιζα ετσι θα τα απολαμβανα ξανα τη δευτερη φορα

έτσι σαν τον φίλο κ εγώ δύσκολα θυμάμαι μόλις τελειώσω κάτι, παρόλαυτα αν με ξαναβάλεις να παίξω το ίδιο παιχνίδι που δε θυμάμαι βαριέμαι από το πρώτο 5 λεπτό κ το κλείνω. Δεν σημαίνει επειδή ξενχαμε ότι απολαμβάνουμε το ίδιο ξαναπαιζοντας δεύτερη φορά δυστυχώς

• Like 1

1 ώρα πριν, 6xXx6 είπε

Μετά από πολλά βίντεο και ψάξιμο με ιδέες για ps5 diy  έκανα και εγώ μια προσπάθεια πείτε μου τη γνώμη σας 😜

Το χρώμα  που επέλεξα είναι το wizard purple και περαστικε μετά μια glossy επίστρωση 

Επσεις έγιναν τρύπες στο πλάι για καλύτερη ψύξει (έγινε και ποιο αθόρυβη η κονσόλα) και χρησιμοποιησα μεταλλικές σιτες 

20220409_083350.jpg

20220409_083307.jpg

Το χρώμα πανέμορφο. Θα το προτιμούσα όμως σε ματ. Οι γρίλιες δεν μου αρέσουν, δεν είμαι φαν τις γρίλιας γενικότερα. Ωραία προσπάθεια. Μεγειά!

• Like 1

2 ώρες πριν, 6xXx6 είπε

20220409_083350.jpg

20220409_083307.jpg

Πρωτοξάδερφος του Series S 😛😛

Μεγειές!

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, 6xXx6 είπε

20220409_083350.jpg

20220409_083307.jpg

Βασικα οι γριλιες οντως ειναι μουφα και χαλανε την γενικοτερη εμφανιση. Ειναι λες και εβαλες τις γριλιες απο τα παλια ηχεια που ειχε το Autobianchi του παππου σου.Μαλλον αυτο εκανες, τουλαχιστον ειναι τιποτα cadence? :P :lol:

Επεξ/σία από icenex
  • Like 2
  • Confused 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...