Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v3

Malthador
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, chek2fire είπε

στα καινούργια που έχουν βάλει το sonic και τα υπόλοιπα. Δεν μου έχει την επιλογή για add του library αλλά μονο για download

Απο την στιγμή που στο βγάζει για κατέβασμα είναι και στη βιβλιοθήκη σου, απλά ο σχεδιασμός της Σονυ είναι ότι να ναι... Το Μπομπ βγαίνει αύριο 

Επεξ/σία από Eddy_Gordo
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, Eddy_Gordo είπε

Απο την στιγμή που στο βγάζει για κατέβασμα είναι και στη βιβλιοθήκη σου, απλά ο σχεδιασμός της Σονυ είναι ότι να ναι... Το Μπομπ βγαίνει αύριο 

To Μπομπ το έχω ήδη κατεβάσει εδώ και 4 ημέρες. Για κάποιο λόγο ήταν διαθέσιμο νωρίτερα.

Επεξ/σία από -WISE-

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ποσα ατομα ειναι αυτοι? εχουν το avengers που ακομα και αν πηγε απατο, gaas ειναι και απασχολειο κοσμο.

φτιαχνουν το reboot του perfect dark για την MS. Μπορούν και δουλεύουν παραλληλα και το tomb raider? Που οσο ναναι, δεν ειναι και μικρα σαν παιχνιδια.

Υποψιαζομαι οτι ειναι πολυ μακρυα, ποσο μαλλον οταν το δουλευουν σε νεα μηχανη γραφικων.

θα μου πεις με βαση τις παραπανω αγγελιες, ουσιαστικα προσλαμβανουν κοσμο για ενα καινουριο στουντιο.

Επεξ/σία από xavier

https://news.cision.com/remedy-entertainment-oyj/r/remedy-entertainment-enters-agreement-with-rockstar-games-for-new-max-payne-1-2-project,c3540823

Τελεια νέα. Είχα ξεκινήσει στο ps3 να παίζω αλλά το παράτησα σχεδόν στην αρχή. Οπότε θα είναι μια καλή ευκαιρία να το ξανά πιάσω.

• Like 4

2 ώρες πριν, ilias78 είπε

https://news.cision.com/remedy-entertainment-oyj/r/remedy-entertainment-enters-agreement-with-rockstar-games-for-new-max-payne-1-2-project,c3540823

Τελεια νέα. Είχα ξεκινήσει στο ps3 να παίζω αλλά το παράτησα σχεδόν στην αρχή. Οπότε θα είναι μια καλή ευκαιρία να το ξανά πιάσω.

Υπεροχα νεα οντως.Θα αγοραστει σιγουρα.Το max payne 2 ειδικα το ειχα λιωσει φοιτητης. my lord-my lady 

Το 3 φανταζομαι επειδη ειναι πιο προσφατο δεν ειναι μεσα.Βεβαια μπορει να φταει το γεγονος οτι ειναι και το χειροτερο με διαφορα απο τα 3.Ακομα κλαιω τα λεφτα μου.

3 ώρες πριν, dekulinkgr είπε

Υπεροχα νεα οντως.Θα αγοραστει σιγουρα.Το max payne 2 ειδικα το ειχα λιωσει φοιτητης. my lord-my lady 

Το 3 φανταζομαι επειδη ειναι πιο προσφατο δεν ειναι μεσα.Βεβαια μπορει να φταει το γεγονος οτι ειναι και το χειροτερο με διαφορα απο τα 3.Ακομα κλαιω τα λεφτα μου.

Αληθεια τωρα; Πολυ καλο το βρηκα και το 3. Πρεπει βεβαια να ειχα σκοτωσει το μισο πληθυσμο του Rio De Janeiro και αυτο ηταν καπως αλλα μηχανισμοι, μονολογοι του Μαξ, μουσικη, ατμοσφαιρα και αναπαρασταση φαβελων ηταν στο θεο imo..

• Like 4

3 ώρες πριν, dekulinkgr είπε

Ίσα-ίσα, το 3ο ήταν και το καλύτερο! Τέσπα περί ορέξεως άλλωστε..

• Like 1
  • Confused 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω χάσει το μέτρημα για το τι παιχνιδαρες θα παίξουμε στις κονσόλες τα επόμενα 3-4 χρονια

Alan wake 2

Max Payne remake

GoW Ragnarok

Hogwarts legacy

Spiderman 2

Wolverine

Starfield

Zelda Breath of the wild 2

Fable

Plague tale

Tomb raider

Witcher 4

GTA 6

Έγραψα στην τύχη μερικά που μου ήρθαν στο μυαλό έτσι χωρίς να βάλω κάτι διαμάντακια που εγώ περιμένω(πχ little devil inside)

Πολύ ωραία εποχή να είσαι gamer

Επεξ/σία από alexcas777
  • Like 8

1 ώρα πριν, kostiger είπε

Αληθεια τωρα; Πολυ καλο το βρηκα και το 3. Πρεπει βεβαια να ειχα σκοτωσει το μισο πληθυσμο του Rio De Janeiro και αυτο ηταν καπως αλλα μηχανισμοι, μονολογοι του Μαξ, μουσικη, ατμοσφαιρα και αναπαρασταση φαβελων ηταν στο θεο imo..

Η τελευταία πίστα στο αεροδρόμιο με αυτή τη μουσική...

💯

• Like 3
  • Thanks 1

32 λεπτά πριν, alexcas777 είπε

Έχω χάσει το μέτρημα για το τι παιχνιδαρες θα παίξουμε στις κονσόλες τα επόμενα 3-4 χρονια

Alan wake 2

Max Payne remake

GoW Ragnarok

Hogwarts legacy

Spiderman 2

Wolverine

Starfield

Zelda Breath of the wild 2

Fable

Plague tale

Tomb raider

Witcher 4

GTA 6

Έγραψα στην τύχη μερικά που μου ήρθαν στο μυαλό έτσι χωρίς να βάλω κάτι διαμάντακια που εγώ περιμένω(πχ little devil inside)

Πολύ ωραία εποχή να είσαι gamer

Έχεις ξεχάσει dead space remake κ φυσικά το νέο assassin

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...