Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v3

Malthador
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 λεπτά πριν, Soler777 είπε

Πολυ ομορφος χωρος φιλε μου !! Να σε ρωτησω κατι ο τοιχος πισω ειναι ταπετσαρια γιατι ψαχνομαι να αγορασω καις εγω 

Ευχαριστω.. Οχι δεν ειναι ταπετσαρια...η τοποθετηση ομως κοστιζει γιατι τα βαζεις ενα-ενα τα τουβλακια. 

Ευτυχως το ps5 δουλευει μια χαρα τελικα

• Like 1
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

1 ώρα πριν, gtsoui είπε

Ευχαριστω.. Οχι δεν ειναι ταπετσαρια...η τοποθετηση ομως κοστιζει γιατι τα βαζεις ενα-ενα τα τουβλακια. 

Ευτυχως το ps5 δουλευει μια χαρα τελικα

Πολυ ομορφο το γατακι σου

Οπωτε σκυλι το μηχανημα μια χαρα περασε και απο το τεστ ντραιβ!!!!🤣

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 1/4/2022 στις 9:20 ΜΜ, gtsoui είπε

Παραμενω αυστηρα οντοπικ καθως το ps5 μου σημερα επεσε θυμα.... Παρακατω ειναι το gaming setup μου που θελει λιγο αναδιοργανωση φυσικα.. 

IMG-42ad597291550377b8a6eb3b1bacb18b-V.jpg.8270d8c23253ee3c2401e75d8c3987b3.jpg

Η κυρια της παρακατω φωτο λοιπον..

IMG_20220401_211335.jpg.574c21f1ce844599524d5e3f62f69da9.jpg

ειδε ενα μπαλακι της στο πανω ραφι και στην προσπαθεια της να ανεβει εριξε κατω το ps5..... 

Εξωτερικα δεν επαθε κατι αλλο θα δειξει τωρα που θα το ανοιξω.... Ελπιζω να εχει επιζησει.. 

επειδή έχω και εγώ γάτες και δύο μάλιστα σου προτείνω την κονσόλα να την γυρίσεις 90 μοίρες( η 45 καταλαβαίνεις τι θέλω να πω γιατί είμαι και σκράπας σε αυτά :P) ώστε αν στην ξαναρίξουν μην πέσει κάτω αλλά να πέσει αριστερά η δεξιά στο έπιπλο που δεν θα σου πάθει και τίποτα. 

Και σε μένα το ένα το γατουλίνι μου είναι κατάμαυρο :D 

Επεξ/σία από chek2fire
  • Thanks 1

Μπορεί να ακουστεί χαζή η ερώτηση μου αλλά είμαι νέος στο playstation. Για ποιο λόγο οι τιμές στο playstation store είναι ακριβότερες από τα physical copies που μπορείς να πάρεις από μαγαζί και αργότερα μπορείς να πουλήσεις κιόλας; Βλέπω εκπτώσεις στο ps store και οι τιμές απλά έπεσαν σε επίπεδα ίδια με αυτά που κάνουν οι κουτάτες εκδόσεις και αναρωτιέμαι.

6 λεπτά πριν, dimitris21gr είπε

Μπορεί να ακουστεί χαζή η ερώτηση μου αλλά είμαι νέος στο playstation. Για ποιο λόγο οι τιμές στο playstation store είναι ακριβότερες από τα physical copies που μπορείς να πάρεις από μαγαζί και αργότερα μπορείς να πουλήσεις κιόλας; Βλέπω εκπτώσεις στο ps store και οι τιμές απλά έπεσαν σε επίπεδα ίδια με αυτά που κάνουν οι κουτάτες εκδόσεις και αναρωτιέμαι.

ελλειψη ανταγωνισμου

49 λεπτά πριν, dimitris21gr είπε

Κανένας λόγος. Πατάνε στο ότι είτε κάποιοι θα βαρεθούν να πάνε να πάρουν κουτατο, η δεν θα το ψάξουν καν. Επίσης θέμα πρεστίζ. Βλέπεις τα games να κοστίζουν 60ε στο στορ και λες wow κρατάει την αξία του... Αν δεν ψαρωσεις, πας στο σούπερ μάρκετ βόλτα και τα βλέπεις 15ε μετά από κάνα χρόνο αν δεν έχουν πουλήσει και καλά

PS3 emulation on PS5 was possible - Sony wasn't interested

"PS3 emulation is absolutely possible on PS5 hardware. But Sony was never interested in investing money and time to make this happen,” he said on Twitter.

Γνωστοί τζαμπατζήδες στη Sony.

Στο plus πλέον γιατί δεν σου δίνει την δυνατότητα να κρατάς τα μηνιαία game στην συλλογή σου και μόνο σου δίνει να τα κατεβάσεις? Φαντάζομαι με το που θα τελειώσει ο μήνας θα τα αφαιρούν κιόλας αν δεν τα έχεις κατεβάσει. Πριν τα είχες κανονικά στο library σου να τα παίξεις όποτε ήθελες

1 ώρα πριν, chek2fire είπε

Στο plus πλέον γιατί δεν σου δίνει την δυνατότητα να κρατάς τα μηνιαία game στην συλλογή σου και μόνο σου δίνει να τα κατεβάσεις? Φαντάζομαι με το που θα τελειώσει ο μήνας θα τα αφαιρούν κιόλας αν δεν τα έχεις κατεβάσει. Πριν τα είχες κανονικά στο library σου να τα παίξεις όποτε ήθελες

ποτε εγινε αυτο? πριν μερικες μερες πάτησα το add to libray για το spongebob, τα υπολοιπα απο τα καινουρια δεν εγιναν διαθεσιμα ακομα. Βεβαια παντα το κανω απο τον browser στο pc.

• Like 1

1 ώρα πριν, xavier είπε

ποτε εγινε αυτο? πριν μερικες μερες πάτησα το add to libray για το spongebob, τα υπολοιπα απο τα καινουρια δεν εγιναν διαθεσιμα ακομα. Βεβαια παντα το κανω απο τον browser στο pc.

στα καινούργια που έχουν βάλει το sonic και τα υπόλοιπα. Δεν μου έχει την επιλογή για add του library αλλά μονο για download

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...