Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v3

Malthador
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, ilias78 είπε

Δεν ειναι επισημο αλλα  fake  για την σημερινη ημερα το συγκεκριμενο τρειλερ

Επεξ/σία από spartan29gr
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παίδες λύστε μου μια απορία γιατί έχω πάθει altsheimer χαχαχα

Το ps5 μπορεί να παίξει παιχνίδια του ps4 απευθείας από την κονσόλα?

Μόνο στον εξωτερικό δεν παίζουν αυτά η όχι?

ναι απευθειας παιζουν.Βαζεις δισκακι και παιζει δηλαδη.Δεν μπορεις του ps4 να τα αποθηκευσεις στον εσωτερικο δισκο μονο εξωτερικο αν τα λεω καλα.

34 λεπτά πριν, Mr_Terror είπε

ναι απευθειας παιζουν.Βαζεις δισκακι και παιζει δηλαδη.Δεν μπορεις του ps4 να τα αποθηκευσεις στον εσωτερικο δισκο μονο εξωτερικο αν τα λεω καλα.

Σε οποιον σκληρο θέλεις τα αποθηκεύεις 

37 λεπτά πριν, Mr_Terror είπε

Είχα φάει κόλλημα ότι του ps4 τα παιχνίδια παίζουν μόνο από εξωτερικό σκληρό, για digital εκδόσεις.

Το division 2 ψηφιακό που παίζω αρκετό καιρό το είχα στον εξωτερικό και είχα καθυστέρηση στον ήχο και στα loading times και ένας φίλος μου είπε ότι παίζει κανονικά από ps5.

Το μεταφερα στη κονσόλα και παίζει όντως.

Είχα μπερδευτεί προφανώς.

45 λεπτά πριν, mikele13- είπε

Παίδες λύστε μου μια απορία γιατί έχω πάθει altsheimer χαχαχα

Το ps5 μπορεί να παίξει παιχνίδια του ps4 απευθείας από την κονσόλα?

Μόνο στον εξωτερικό δεν παίζουν αυτά η όχι?

Τα παιχνίδια του PS4 μπορείς να τα εγκαταστήσεις είτε στον εξωτερικό USB ή στον εσωτερικό nvme, και να παίξεις κανονικά.

Τα παιχνίδια του PS5 μπορείς να τα παίξεις μόνο από τον nvme (ούτως ή άλλως by default εκεί εγκαθίστανται όταν βάλεις το δισκάκι).

• Like 1

1 λεπτό πριν, gkagg είπε

Τα παιχνίδια του PS4 μπορείς να τα εγκαταστήσεις είτε στον εξωτερικό USB ή στον εσωτερικό nvme, και να παίξεις κανονικά.

Τα παιχνίδια του PS5 μπορείς να τα παίξεις μόνο από τον nvme (ούτως ή άλλως by default εκεί εγκαθίστανται όταν βάλεις το δισκάκι).

Είχα φάει κόλλημα ότι παίζουν μόνο από εξωτερικό, για αποθήκευση το γνωρίζω.

• Like 1

Παραμενω αυστηρα οντοπικ καθως το ps5 μου σημερα επεσε θυμα.... Παρακατω ειναι το gaming setup μου που θελει λιγο αναδιοργανωση φυσικα.. 

IMG-42ad597291550377b8a6eb3b1bacb18b-V.jpg.8270d8c23253ee3c2401e75d8c3987b3.jpg

Η κυρια της παρακατω φωτο λοιπον..

IMG_20220401_211335.jpg.574c21f1ce844599524d5e3f62f69da9.jpg

ειδε ενα μπαλακι της στο πανω ραφι και στην προσπαθεια της να ανεβει εριξε κατω το ps5..... 

Εξωτερικα δεν επαθε κατι αλλο θα δειξει τωρα που θα το ανοιξω.... Ελπιζω να εχει επιζησει.. 

• Like 1
  • Thanks 1
  • Sad 2

1 λεπτό πριν, gtsoui είπε

Παραμενω αυστηρα οντοπικ καθως το ps5 μου σημερα επεσε θυμα.... Παρακατω ειναι το gaming setup μου που θελει λιγο αναδιοργανωση φυσικα.. 

ειδε ενα μπαλακι της στο πανω ραφι και στην προσπαθεια της να ανεβει εριξε κατω το ps5..... 

Εξωτερικα δεν επαθε κατι αλλο θα δειξει τωρα που θα το ανοιξω.... Ελπιζω να εχει επιζησει.. 

ΜΑΥΡΟΓΑΤΑ :D

1 ώρα πριν, gtsoui είπε

Πολυ ομορφος χωρος φιλε μου !! Να σε ρωτησω κατι ο τοιχος πισω ειναι ταπετσαρια γιατι ψαχνομαι να αγορασω καις εγω 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...