Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v3

Malthador
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Οσο γι αυτους που λενε " θα χασω οοοολα τα Day 1 exclusives " 

Ποια οοολα???

Ενα Ragnarok υπαρχει μονο στον οριζοντα και αυτο θα βγει το '23 μαλλον

Τα δυο της Marvel πανε σιγουρα για το '24 φευγα

• Like 3
  • Sad 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

3 λεπτά πριν, firepc είπε

Ποια οοολα???

εγω παντως περιμένω το stray με τη γατα μου κίνησε το ενδιαφέρον  k iσως το forspoken 

btw stray και kena ειναι στη κατηγορία που ειπα οτι μπορούν να τα σκανε σε ενα 1 ετος μετα σε καποιο tier 

Μόλις τώρα, sndev είπε

εγω παντως περιμένω το stray με τη γατα μου κίνησε το ενδιαφέρον  k iσως το forspoken 

btw stray και kena ειναι στη κατηγορία που ειπα οτι μπορούν να τα σκανε σε ενα 1 ετος μετα σε καποιο tier 

οκ, αλλα δεν ειναι exclusives

Οντως, μετα απο καποιο καιρο θα τα βαζει

Τόσες σελίδες ασχολούμαστε με πράγματα που -πέραν της τιμής- δε θα έπρεπε να μας απασχολούν τόσο όσο η λίστα των διαθέσιμων τίτλων. Εκεί είναι το ζουμί. Μόλις τη δούμε ξαναμιλάμε.

• Like 5

1 ώρα πριν, chncynic είπε

Επειδή εγώ τα είπα αυτά - Μην τα βγάζουμε εκτός context. Κάποιος έχει γράψει οτι τα PS Studios βγάζουν διαμάντια ΑΑΑΑΑΑΑΑΑχ κούλα και τα MS Studios μόνο σκουπίδια για να μπαίνουν gamepass. Η MS η οποία βγήκε publisher of the year περυσι.

Το Horizon είχε bugs όταν βγήκε τα οποία τα πατσάρανε και όλα πούδρα. Όπως ΟΛΑ τα games, ΟΛΩΝ των publisher στη γή. Το point μου ήταν οτι δεν έχουν κάτι μαγικό και super quality (τουλάχιστον θα πώ πλέον) τα PS Studios που δνε έχουν οι άλλοι. Και βλακείες κάνουν, και bugs έχουν και αποτυχίες. ΌΠΩΣ ΟΛΟΙ.

Για το GT7, τα microtransactions είναι κομμάτι του παιχνδιού που αν υπήρχε στην αρχή, θα ήθελα να πιστεύω οτι το 87 θα ήταν 67, όπως γινόταν στο παρελθόν σε άλλους publishers.

Τέσπα, νομίζω η γκρίνια είναι δικαιολογημένη σε έναν βαθμό. Το ξαναλέω, το μεσαίο tier είναι καλό για όσους είχαν PS Plus. Τα cloud saves στο μικρό και τα demos στο μεγάλο νομίζω οτι είναι τραγελαφικά.

Αγόρι επειδή αναφέρεσαι έμμεσα σε εμένα μην γράφεις ψέματα τουλάχιστον....ποτέ δεν είπα ότι τα Xbox game studios βγάζουν σκουπίδια(πρέπει να χω πει καμία 10 φορές ότι το Ori είναι απ' τ καλύτερα παιχνίδια που έχω παίξει ποτέ και το psychonauts 2 που ξεκίνησα φαίνεται μαγικό)...Αν είναι δυνατόν με τις υπερβολές

Αυτο που είπα είναι ότι ακόμα δεν θεωρώ ότι φτάνουν σε ποιότητα τα studio της Sony και το ότι το 2021 βγήκε publisher of the year δεν αναιρει ότι απ' το 2014(περίπου δηλαδή απ' το ξεκίνημα της προηγούμενης γενιάς) κ έπειτα αν βάλεις τους αποκλειστικους τίτλους και τους συγκρίνεις ειναι η μέρα με τη νύχτα...

Αυτα και δεν το συνεχίζω υγεία να χουμε να παίζουμε παιχνιδαρες παντού 

• Like 4

4 λεπτά πριν, alexcas777 είπε

Αγόρι επειδή αναφέρεσαι έμμεσα σε εμένα μην γράφεις ψέματα τουλάχιστον....ποτέ δεν είπα ότι τα Xbox game studios βγάζουν σκουπίδια(πρέπει να χω πει καμία 10 φορές ότι το Ori είναι απ' τ καλύτερα παιχνίδια που έχω παίξει ποτέ και το psychonauts 2 που ξεκίνησα φαίνεται μαγικό)...Αν είναι δυνατόν με τις υπερβολές

Αυτο που είπα είναι ότι ακόμα δεν θεωρώ ότι φτάνουν σε ποιότητα τα studio της Sony και το ότι το 2021 βγήκε publisher of the year δεν αναιρει ότι απ' το 2014(περίπου δηλαδή απ' το ξεκίνημα της προηγούμενης γενιάς) κ έπειτα αν βάλεις τους αποκλειστικους τίτλους και τους συγκρίνεις ειναι η μέρα με τη νύχτα...

Αυτα και δεν το συνεχίζω υγεία να χουμε να παίζουμε παιχνιδαρες παντού 

Δεν μπορώ να βρώ τα ποστ έχουν σβηστεί για να δώ ακριβώς οπότε fair point.

Το πρόβλημα εδώ είναι οτι εκθειάζουμε τα PS Studios λες και φτιάχνουν τπτ τρομερό και άπιαστο. Η MS στην προηγούμενη γενιά και μέχρι να αλλάξει leadership τα είχαν κάνει σκατά, οπότε η Sony έπαιζε μπάλα μόνη της. Όποτε ήθελε έβγαζε games με το πάσο της - ό,τι games πίστευε οτι θα κάνουν καλό στο image τους και δεν την ακουμπούσε τπτ. Αυτό για κάποιο λόγο οδήγησε το κοινό να νομίζει οτι φτιάχνουν AAAAAAAA games και οι υπόλοιποι publishers στα υπόλοιπα 100 genres πέρα των cinematic action adventure φτιάχνουν κομπόστες στο υπόγειο.

Τώρα που το xbox πάει τραίνο με την όποια στρατηγική ακολουθεί, ο κόσμος βλέπει σε αυτήν την γενιά οτι παίρνει αντίστοιχη ποιότητα, με πολύ λιγότερα λεφτά. Αν βάλεις τα 1st party games των Χbox studios και των Sony studios σε αυτήν την γενιά, θα δείς οτι και οι δύο τα πάνε ΠΟΛΥ καλά. Ουσιαστικά η MS τα πήγε και λίγο καλύτερα.

Τέσπα, απο τη μεριά μου πιστεύω οτι όλα τα top studio είναι εμφανώς εφάμιλλα σε quality τώρα που υπάρχει ανταγωνισμός. Με αληθινά deadlines και πίεση στην αγορά, δεν τους παίρνει όλους να βασίζονται σε 3rd party microtransactions και να βγάζουν 1 τιτλο όποτε είναι έτοιμος. Πρέπει να βγάζουν games, έστω και αν δεν είναι polished γιατι αλλιώς θα χάσουν κομμάτι της αγοράς. Στο πολύ πιθανό σενάριο ας πούμε το GoW να μην είναι έτοιμο φέτος, θα πονέσει η Sony γιατί απο τις άλλες μεριές θα βγαίνουν games. Αν το ίδιο πράγμα γινόταν το 2016, στα @@ τους. Θα κράντσαραν το team μέχρι να είναι έτοιμο καιθα το βγάζανε χωρίς να ανοίξει ρουθούνι.

Δεν έχω κάτι μαζί σου προφανώς και ούτε ψέματα λέω. Δεν θυμάμαι ποιος τα έγραφε αλλα ειπώθηκαν πράγματα του τύπου "τι έχει βγάλει η MS , Flight Simulator? LOL, Τι να συγκριθεί με το Uncharted 4" τα οποία είναι αστεία στο context του 2020-2022 για το οποίο είμαστε ( Αυτή τη γενιά δλδ )

1 ώρα πριν, Braveheart1980 είπε

Τόσες σελίδες ασχολούμαστε με πράγματα που -πέραν της τιμής- δε θα έπρεπε να μας απασχολούν τόσο όσο η λίστα των διαθέσιμων τίτλων. Εκεί είναι το ζουμί. Μόλις τη δούμε ξαναμιλάμε.

Συμφωνω εν μερη σ αυτο που λες. Προφανως η αρχικη λιστα εχει σημασια καθως θα δειξει εξ αρχης αν εχει πραγμα μεσα να κανεις εστω εν μερη καποια αποσβεση.

Το ζουμι ομως για μενα ειναι το πως θα προστιθονται παιχνιδια σε αυτη τη λιστα, με τι ρυθμο, ποσα και τι ειδους. Αυτο ειναι που θα δωσει αξια στη συνδρομη η οχι.

Οπως και να το δει κανεις ακομη και 30 παιχνιδια να εχει μεσα στα 400(που μου φαινεται δυσκολο κρινοντας απο gamepass) που θα ηθελες να παιξεις, με τον ενα η με τον αλλο τροπο καποια στιγμη θα τελειωσουν. Αν δεν υπαρχει καποια καλη ροη ποιος ο λογος να συνεχισεις να πληρωνεις συνδρομη; 

• Like 2

https://psnowguide.com/platform/ps4/

αυτα ειναι εδω τα 400 παιχνιδια που εχει το psnow αυτη τη στιγμη. Πανω κατω παρομοια πιστευω θα ειναι η τελικη λιστα συν τους κραχτες που ηδη ανακοινωσαν.

η συνεχεια πιθανον να εξαρτηθει απο την απηχηση των υψηλοτερων tier. Αλλα νομιζω οτι περισσοτερο θα εστιασουν στο να προσθεσουν τα gaas που ετοιμαζουν στην υπηρεσια, για να τα παιρνουν απο τα mtx.

• Like 2

12 hours ago, Brazhlias said:

Τωρα σε οτι αφορα το ps3, ειχε παιχνιδαρες, εγω ακομα παιζω σε αυτο, αλλα εκτος του MGS 4, δεν μου ερχεται καποιο παιχιδι στο μυαλο που να μην μπορεις να το παιξεις στο ps5.

Έχει μερικά. Πόσο σημαντικά είναι για τον καθένα είναι άλλο. 

Εγώ για παράδειγμα θέλω να παίξω οπωσδήποτε το Folklore που δυστυχώς δεν έχει βγει πουθενά αλλού. 

• Like 1

12 ώρες πριν, Brazhlias είπε

Η μεσαια συνδρομη ειναι ταμαμ για οσους δεν ειχαν ps4. Τωρα σε οτι αφορα το ps3, ειχε παιχνιδαρες, εγω ακομα παιζω σε αυτο, αλλα εκτος του MGS 4, δεν μου ερχεται καποιο παιχιδι στο μυαλο που να μην μπορεις να το παιξεις στο ps5.

God of War 3, Uncharted 1-3, The Last of Us, Demon's Souls, Persona 5, Heavy Rain, Shadow of the Colossus, εχουν βγει ολα σε Remaster/Remake.

Σε exclusives μόνο μεριά ορισμένα που μου έρχονται στο μυαλό

• Killzone παιχνίδια
  • Ratchet And Clank παιχνίδια
  • Resistance παιχνίδια
  • Sly cooper
  • Infamous παιχνίδια
  • Motorstorm παιχνίδια
  • προηγούμενα GT παιχνίδια για κάποιους(στο ps4 βγήκε μόνο το Sport)
  • Twisted Metal

Σε Multiplatform ξεκάθαρα το Red Dead Redemption 1 .

• Like 1

• Moderators
23 hours ago, Brazhlias said:

Η μεσαια συνδρομη ειναι ταμαμ για οσους δεν ειχαν ps4. Τωρα σε οτι αφορα το ps3, ειχε παιχνιδαρες, εγω ακομα παιζω σε αυτο, αλλα εκτος του MGS 4, δεν μου ερχεται καποιο παιχιδι στο μυαλο που να μην μπορεις να το παιξεις στο ps5.

God of War 3, Uncharted 1-3, The Last of Us, Demon's Souls, Persona 5, Heavy Rain, Shadow of the Colossus, εχουν βγει ολα σε Remaster/Remake.

Πέρα από αυτά που αναφέρθηκαν πιο πάνω και επειδή το έψαχνα πρόσφατα για revisit, το Ico δεν έχει βγει ούτε σε PS4 remaster, ούτε γίνεται να παιχτεί σαν PS2 Classic. 

Γενικά το PS3 έχει μια σειρά από games που δεν έχουν γίνει remake/remaster και είναι κρίμα γιατί μιλάμε για αριστουργήματα.

• Like 2

Μια χαρα ειναι η συνδρομη και οπως το βλεπω εγω το 2ο tier ερχεται γαντι για καποιον που δεν αγοραζει day1 τα παιχνιδια 😋. Αυτο που πιστευω ειναι οτι η sony θα βαζει στην υπηρεσια τα 1st party μετα απο ~1 χρονο και στο pc μετα απο ~2 χρονια. Ετσι θα τα αρπαει απο παντου και η τιμη στα €100 δεν ειναι ασχημη αν σκεφτουμε οτι μπορει να παιζει και ~€80 σε προσφορα.

20 hours ago, firepc said:

Ποια οοολα???

Ε ναι...άντε να βγάλουν το πολύ άλλο ένα exclusive το 25 και μετά τέλος. Με 5-6 exclusives θα κλείσει η γενιά.

• Thanks 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...