Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v3

Malthador
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παντως επειδη παιζω και παλια παιχνιδια (τα οποια μου ειχαν ξεφυγει στην εποχη τους) εχω να πω οτι δεν ειναι και τοσο τραγικα τα πραγματα. Αν μπεις στο κλιμα, παιζονται μια χαρα

• Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

2 λεπτά πριν, Balantakos είπε

Παλια αγαπημενα, δεν ειχα ποτε PS3/PS4, οποτε ηταν καλη ευκαιρια να ασχοληθω με μερικα.

Τουλαχιστον δεν θα χασω games του PS4 που θα δωσει.

Η μεσαια συνδρομη ειναι ταμαμ για οσους δεν ειχαν ps4. Τωρα σε οτι αφορα το ps3, ειχε παιχνιδαρες, εγω ακομα παιζω σε αυτο, αλλα εκτος του MGS 4, δεν μου ερχεται καποιο παιχιδι στο μυαλο που να μην μπορεις να το παιξεις στο ps5.

God of War 3, Uncharted 1-3, The Last of Us, Demon's Souls, Persona 5, Heavy Rain, Shadow of the Colossus, εχουν βγει ολα σε Remaster/Remake.

1 λεπτό πριν, firepc είπε

Παντως επειδη παιζω και παλια παιχνιδια (τα οποια μου ειχαν ξεφυγει στην εποχη τους) εχω να πω οτι δεν ειναι και τοσο τραγικα τα πραγματα. Αν μπεις στο κλιμα, παιζονται μια χαρα

Οταν θες να παιξεις retro παιχνιδια ξερεις πως θα κανεις καποιες εκπτωσεις. Τωρα αν βγαλουν ενα remake (πχ το MGS 1) και σου ζητησουν 40 ευρω, εννοειται πως εχεις απαιτησεις και πρεπει να ειναι σουπερ.

Τα τελευταια 3 χρονια εχω παιξει πολλες ωρες στι μινι κονσολες του Snes και του PS, στο Alex kidd, οπως και σε συλογες με παιχνιδια που βγαζει η Sega. Κατα τη γνωμη μου παιζονται μια χαρα, βαζοντας στη συναρτηση πως ειναι ρετρο παιχνιδια.

To να "γυαλιζουν" λιγο παραπανω δεν μου λεει και πολλα. Και καλυτερες αναλυσεις να δωσουν, παλι ειναι "βαρυ" για καποιον που δεν μπορει να προσαρμοστει.

• Like 3

• Moderators

Επειδή κάπου το έχω χάσει, streaming θα υποστηρίζουν μόνο τα PS3 games στο τρίτο tier; Τα PS4/PS5 games θα μπορούν να παιχτούν μέσω streaming;

Εν ολίγοις, η υπηρεσία είναι on a par με το PS Now η όχι; Θα μπορείς να παίζεις στριμάροντας και από PC, όπως με το PS Now;

3 λεπτά πριν, Malthador είπε

Επειδή κάπου το έχω χάσει, streaming θα υποστηρίζουν μόνο τα PS3 games στο τρίτο tier; Τα PS4/PS5 games θα μπορούν να παιχτούν μέσω streaming;

Εν ολίγοις, η υπηρεσία είναι on a par με το PS Now η όχι; Θα μπορείς να παίζεις στριμάροντας και από PC, όπως με το PS Now;

PS4-PS5 θα μπορουμε να τα κατεβασουμε κανονικα.

PS3 - Streaming - αρα στην ελλαδα καθολου PS3 games.

PS2/PS1/PSP Στην ελλαδα θα υπαρχει υλικο για κατεβασμα και αυτο.

-

Αν εχω καταλαβει λαθος να με διορθωσει καποιος.

• Like 1

6 λεπτά πριν, Balantakos είπε

PS4-PS5 θα μπορουμε να τα κατεβασουμε κανονικα.

PS3 - Streaming - αρα στην ελλαδα καθολου PS3 games.

PS2/PS1/PSP Στην ελλαδα θα υπαρχει υλικο για κατεβασμα και αυτο.

-

Αν εχω καταλαβει λαθος να με διορθωσει καποιος.

Κι εγώ αυτό έχω καταλάβει.

• Like 2

Εγω πάντως θα προτιμούσα ένα Basic Tier που να περιλαμβάνει μόνο online access και ίσως cloud saves.

Τα 2-3 παιχνίδια που συνήθως είναι σαβούρες και το 10% έκπτωση στις περισσότερες περιπτώσεις σε επιλεγμένα games μετρημένα στα δάχτυλα κάθε μήνα, με αφήνουν αδιάφορο.

Ας το έβαζαν 20-30€ το χρόνο για να παίρνουν λεφτά χωρίς να "χρεώνονται" για κάτι παραπάνω. Καθαρά κέρδη είναι. (Το ότι τώρα ρίχνουν την τιμή στα 30-40€ τρεις φορές το χρόνο δεν είναι αρκετό. Ας το έχουν χαμηλά μόνιμα. Δεν κάθονται όλοι να ψάχνουν τις εκπτώσεις.)

Κάποιοι δεν ενδιαφέρονται να βρίσκουν πληθώρα παιχνιδιών κάθε μήνα και να γεμίζουν το account τους ή να κάνουν trophy hunting παίζοντας όσα πιο πολλά γίνεται. Θέλουν απλά να παίζουν κανένα co-op ή multi με φίλους και αγοράζουν τα παιχνίδια που πραγματικά τους ενδιαφέρουν ούτως ή άλλως όταν βγαίνουν. Επίσης υπάρχουν τα μεταχειρισμένα εδώ μέσα για όλα τα πορτοφόλια εφόσον ξέρει κάποιος τι θέλει.

• Like 3

1 ώρα πριν, firepc είπε

@sndev @Balantakos

Ερωτηση ετσι απο περιεργια,

Θελετε τα παιχνιδια του ps3 για να καθαρισετε backlog ή για να ξαναπαιξετε παλια αγαπημενα?

η πρώτη  σκέψη είναι οτι  θέλω να χαζέψω λίγο παιχνίδια που μεγάλωσα χωρίς να είμαι σίγουρος οτι θα ασχοληθώ. επιπλεον ιστορικά για εμενα ειναι παιχνίδια που εδωσα πολύ χρόνο απο τη ζωη μου τα τελευταια 20 χρονια - 25 χρονια , θα ήθελα να τα εχω εστω κ ψηφιακά γτ τοτε δεν ειχα μυαλο να τα κρατήσω τα χάριζα.. μη πω για ποσα απλα πεταξα μαζί με το ps1 γτ έπιαναν χώρο 

η ειλικρινής απάντηση χωρίς να θελω να προκαλέσω, ειναι οτι δε θα μου λείψουν αυτα τα επιπλέον ευρώ από το tier2 στο  tier3. πιθανόν να κάθετε η συνδρομή όπως κάθετε του gamepass κ της Nintendo.

2 λεπτά πριν, -WISE- είπε

Πάντως την τριλογία Resistance την ξανάπαιζα στο πολύ χαλαρό...

να αυτο ας πουμε δε το έπαιξα ποτέ 

παντως ξαναλέω ωραια τα εχουμε στο μυαλο μας στη πραξη ομως νομιζω διαφερουν.

το alan wake remaster παρόλο που ταν remaster έσπασα το χειριστήριο απο τα νευρά μου γτ δεν ανταποκρινόταν στο "χειρισμο" κ την "αμεσότητα" που πλέον εχω συνηθίσει. και ειναι ενα παιχνιδι φρεσκογυαλισμένο με ομορφο στορυ κ του 2010. πολυ φοβάμαι ότι τα παλιότερα θα νε σε χειρότερη κατάσταση κ θα νε ενα απλο Port κ οχι σαν τα emulation στο pc που σου ανεβάζουν fps κ αναλύσεις. θα δουμε

• Like 1

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τόση γκρίνια, δηλαδή τόση διαφορά κάνει που δεν θα βάζει αυτά τα 3-4 first party day one; Αφού έτσι και αλλιώς τα αγοράζαμε θα τα αγοράζουμε και τώρα. Εγώ βλέπω μόνο win win situation. Εμείς παίρνουμε μια βιβλιοθήκη για να καλύπτουμε τα κενά μεταξύ των κυκλοφοριών (που πλέον όσο πάνε είναι και μεγαλύτερα) και η Sony αυξάνει λίγο τα έσοδα από subscriptions για να έχει cash. Αυτό που δεν έχω καταλάβει και δεν το βρίσκω κάπου, αυτά θα ισχύουν και στους κατόχους ps4;Αν και είμαι σχεδόν σίγουρος οτι ισχύει μου φαίνεται περίεργο έτσι όπως παρουσιάζει και μιλάει για τα ps4/ps5 games.

Επίσης αυτό που αναρωτιέμαι, είναι αν θα έχει σε αυτές τις βιβλιοθήκες τα παιχνίδια που έχει στο ps now + μερικά άλλα, ή αυτά που έχει δώσει ανα καιρούς στο ps+ +μερικά άλλα.

• Like 1

18 λεπτά πριν, stafftw είπε

Επίσης αυτό που αναρωτιέμαι, είναι αν θα έχει σε αυτές τις βιβλιοθήκες τα παιχνίδια που έχει στο ps now + μερικά άλλα, ή αυτά που έχει δώσει ανα καιρούς στο ps+ +μερικά άλλα.

Υποθετω τα περισσοτερα θα προερχονται απο αυτον τον "κουβα" συν καποια νεα που θα προσθεσουν.

Ετσι μου φαινεται λογικο, αφου ηδη υπαρχουν συμφωνιες και θα εχουν πληρωσει για τα δικαιωματα των ips.

• Like 1

1 ώρα πριν, sndev είπε

μη πω για ποσα απλα πεταξα μαζί με το ps1 γτ έπιαναν χώρο 

Στο off topic thread ανέβασα τα ps2 και Xbox. Ξενέρωσα άσχημα που δεν βρήκα στο σπίτι το atari 😢

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
43 λεπτά πριν, stafftw είπε

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τόση γκρίνια, δηλαδή τόση διαφορά κάνει που δεν θα βάζει αυτά τα 3-4 first party day one; Αφού έτσι και αλλιώς τα αγοράζαμε θα τα αγοράζουμε και τώρα. Εγώ βλέπω μόνο win win situation. Εμείς παίρνουμε μια βιβλιοθήκη για να καλύπτουμε τα κενά μεταξύ των κυκλοφοριών (που πλέον όσο πάνε είναι και μεγαλύτερα) και η Sony αυξάνει λίγο τα έσοδα από subscriptions για να έχει cash. Αυτό που δεν έχω καταλάβει και δεν το βρίσκω κάπου, αυτά θα ισχύουν και στους κατόχους ps4;Αν και είμαι σχεδόν σίγουρος οτι ισχύει μου φαίνεται περίεργο έτσι όπως παρουσιάζει και μιλάει για τα ps4/ps5 games.

Η Γκρίνια  ειναι κυριως απο αυτους που δεν εχουν Ps κ εκφέρουν γνωμη αλώστε έχουμε ολοι μια. επισης καμια σονυ δεν ειπε βγαζω ανταγωνιστη gamepass σιγα μη μπει σε ενα πολεμο που θα χασει ξεπουλώντας μια κουλούρα που επένδυσε τα προηγούμενα ετη.

καλο ειναι να γκρινιάζουν ακομα κ αν ειναι πρασινοι οπαδοι γτ υπαρχει πιεση προς το καλύτερο, και αν δεν ειχες τη μικροσοφτ κ τους πρασινους οπαδους ακομα ps plus Θα χες κ πιθανον με indies. βασικα παιζει ακομα να έπαιζες σε ps4 κ το ps5 να ταν στα χαρτια. Tο κακο είναι οταν τραβάμε στην ακρη λεξουλες κ εκφρασεις για να δημιουργουντε εντυπώσεις οπως  το gt7 ειναι του 1.5 λες κ το 1.5 είναι επειδή είναι χαλια παιχνιδι κ οχι για τις πρακτικές της σονυ οτι το horizon είναι μες τα bug (lol απλα) κ διαφορα αλλα άμορφα που σαν προτάσεις μπορει να στεκουν σε εναν βαθμο βαζοντας όμως  με ενα μεγάλο "ναι μεν αλλα" που οι συμφορουμητες μας δε το βαζουν.

οσον αφορα τα day one first partys κ για μενα δε κανει διαφορα ναι θα με βολευε να μη ξοδευω αλλα θα τα δωσω οπως τα εδινα παντα αν και εδω η προσωπικη μου γνωμη ειναι οτι παιχνιδια τυπου returnal morales του 50ρι 60ρι σε κανα χρονο θα τα βαζουν. horizon last of us gow θα αργούνε 

οσον αφορα τις συνδρομες ,οντος win win ειναι κ αυτος που μπορει να δωσει το κατι παραπανο θα το δωσει. μη κοιτάμε την ελλαδα μας ,αν ήμασταν σε χωρα με psnow κ το ειχαμε θα πηγαιναμε αυτοματα tier 3 που ειναι ιδια χρηματα αν δε κανω λαθος psplus + ps now.

αυτο που δε ξέρουμε ειναι αν θα ισχυουν οι εκπτώσεις σε black friday πασχα χριστουγενα κτλ που χαμε συνηθίσει ενα 25% κατω. 

ναι θα ισχυει για ολους αλλα τωρα πως θα παιξει το returnal σε ps4 .. η ειναι εξαιρεση κ δε θα παιζουν τα ps5 σε πσ4? δε ξερουμε ακομα. βασικα δε θα παιζουν.. αφου πλην των ps3 που θα νε streaming θα τα κατεβαζουμε Local κ δε θα μπορει να παιχθει. ps1 ps2 θα νε emulation local. ετσι εχω καταλαβεθ 

οι βιβλιοθηκες θα νε το psnow k αυτα που εχει δωσει αλλιώς λογικα αυτα που χεις παρει απο τη τωρινή συνδρομή πως θα παίζουν αφου δε θα χεις ενεργη την ιδια τη συνδρομή?  

2 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Στο off topic thread ανέβασα τα ps2 και Xbox. Ξενέρωσα άσχημα που δεν βρήκα στο σπίτι το atari 😢

φιλε μου.. στα 16 μου θεωρησα το αταρι απαρχαιομενο κ το εκανα βιδες να δω τι εχει μεσα.. ποναω στην εικονα.

το μοχλο τον εδωσα στον σκυλο γτ του αρεσε να το δαγκωνει. ήταν ελαστικος.

Επεξ/σία από sndev
  • Like 2
  • Thanks 1
  • Sad 1

Πάντως για να αρχίσει να γίνεται μια τύπου σύγκριση με το Game Pass (πέραν της χρονικής υστέρησης εισόδου των first party τίτλων), θα πρέπει να δούμε ποια παιχνίδια θα είναι μέσα και τα οποία δεν υπάρχουν στο ήδη δωρεάν PS plus collection και δεν υπάρχουν και στο Game Pass. Αρχικά ξέρουμε μόνο το Death Stranding και το Returnal... 

• Like 3

17 λεπτά πριν, sndev είπε

Tο κακο είναι οταν τραβάμε στην ακρη λεξουλες κ εκφρασεις για να δημιουργουντε εντυπώσεις οπως  το gt7 ειναι του 1.5 λες κ το 1.5 είναι επειδή είναι χαλια παιχνιδι κ οχι για τις πρακτικές της σονυ οτι το horizon είναι μες τα bug (lol απλα)

Επειδή εγώ τα είπα αυτά - Μην τα βγάζουμε εκτός context. Κάποιος έχει γράψει οτι τα PS Studios βγάζουν διαμάντια ΑΑΑΑΑΑΑΑΑχ κούλα και τα MS Studios μόνο σκουπίδια για να μπαίνουν gamepass. Η MS η οποία βγήκε publisher of the year περυσι.

Το Horizon είχε bugs όταν βγήκε τα οποία τα πατσάρανε και όλα πούδρα. Όπως ΟΛΑ τα games, ΟΛΩΝ των publisher στη γή. Το point μου ήταν οτι δεν έχουν κάτι μαγικό και super quality (τουλάχιστον θα πώ πλέον) τα PS Studios που δνε έχουν οι άλλοι. Και βλακείες κάνουν, και bugs έχουν και αποτυχίες. ΌΠΩΣ ΟΛΟΙ.

Για το GT7, τα microtransactions είναι κομμάτι του παιχνδιού που αν υπήρχε στην αρχή, θα ήθελα να πιστεύω οτι το 87 θα ήταν 67, όπως γινόταν στο παρελθόν σε άλλους publishers.

Τέσπα, νομίζω η γκρίνια είναι δικαιολογημένη σε έναν βαθμό. Το ξαναλέω, το μεσαίο tier είναι καλό για όσους είχαν PS Plus. Τα cloud saves στο μικρό και τα demos στο μεγάλο νομίζω οτι είναι τραγελαφικά.

• Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...