Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v3

Malthador
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Θεωρώ σίγουρο ότι μέχρι το τέλος της γενιάς θα μπαίνουν τα first party, YEAR one. Όταν από το '23 θα σκάνε στο Gamepass τίτλοι όπως Starfield, Avowed, Hellblade 2, νέα Fable, νέα COD κλπ, η Sony θα απαντήσει με το ratchet και το Spiderman ?? Το year one είναι δεδομένο, για να μη γίνει και από το πρώτο εξάμηνο...

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Λογικά εδώ θα παίξει μπάλα. 

https://psnowguide.com/platform/ps4/?orderby=title-desc

Βέβαια ήδη ανακοίνωσε τα 2 spiderman το returnal και μερικά ακόμα heavy hitters ήδη. 

Και εμένα αξιόλογη μου φαίνεται να ξεμπερδεψουμε και από τη psplus μιας κι καλή έτσι και αλλιώς κάθε μήνα σκουπίδια δινει

• Like 1

9 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Μολις ηρθε και αυτο στο mail. Δεν αναφερει κατι περι αναβαθμισης σε αλλο tier

image.png.2aba3462d39d390c91e29dd22d594c95.png

Πιστεύω δε το χουν σκευτει καν να ξέρεις το upgrade.

Ο Τζιμακος για να μην χασει χρημα θα δειτε οτι θα τα βαζει μετα απο κανα 2 χρονια στο Plus.

Το θεωρω στανταρ αυτο,δεν περιμενω νωριτερα!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω παω για Tier 3, επειδη δινει  τα παλια παιχνιδια. PS3 / PS2 / PS.

Απο Unboxholics:

Τι γίνεται στην Ελλάδα;

Ωστόσο εδώ υπάρχει μια σημαντική διαφορά καθώς στις χώρες όπως η Ελλάδα όπου δεν υποστηρίζεται το PS Now, το εν λόγω πακέτο ονομάζεται PlayStation Plus Deluxe. Αυτό θα προσφέρεται σε χαμηλότερη τιμή από το Premium των υπόλοιπων χωρών και θα περιλαμβάνει έναν προκαθορισμένο κατάλογο αγαπημένων και κλασικών τίτλων από την γενιά των PS1, PS2 και PSP για να τα κατεβάσετε, όπως τα παιχνίδια του PS Plus για παράδειγμα. Η Sony τονίζει ότι οι τιμές ανά χώρα ίσως διαφέρουν. 

Επεξ/σία από Balantakos

5 λεπτά πριν, Balantakos είπε

Εγω παω για Tier 3, επειδη δινει  τα παλια παιχνιδια. PS3 / PS2 / PS.

Κ γω θα το θελα αλλά ..Όχι για Ελλάδα  το 3 πας από κάτω στον Αστερισκο της ανακοίνωσης. Βέβαια γνώμη μου πόσο θα κάτσει να  παίξει κάποιος παιχνίδια PS3 PS2 ktl. Τη τελευταία φορά που δοκιμασα πόνεσαν τα μάτια μου

7 λεπτά πριν, sndev είπε

Κ γω θα το θελα αλλά ..Όχι για Ελλάδα  το 3 πας από κάτω στον Αστερισκο της ανακοίνωσης. Βέβαια γνώμη μου πόσο θα κάτσει να  παίξει κάποιος παιχνίδια PS3 PS2 ktl. Τη τελευταία φορά που δοκιμασα πόνεσαν τα μάτια μου

Ναι μολις το εκανα edit. Λογω streaming εννοεις ειναι χαλια η αναλυση?

4 λεπτά πριν, Balantakos είπε

Ναι μολις το εκανα edit. Λογω streaming εννοεις ειναι χαλια η αναλυση?

"Σε επιλεγμένες αγορές, συγκεκριμένα σε αυτές που δεν υποστηρίζεται το cloud streaming, θα υπάρχει ακόμη το PlayStation Plus Deluxe. Το συγκεκριμένο θα αποτελεί μέσα στις άκρες μίας παραλλαγή του Premium, χωρίς τα PlayStation 3 παιχνίδια και φυσικά θα είναι φτηνότερο."

Δλδ δεν έχεις PS3 ελλαδα αλλά PS2 PS2 vita psp και αυτά τώρα ναι δε θα νε enchanted (λογικά). Ποια παίζουμε σε 55αρες το λιγότερο θα μας φαινόνται θολά ξεπερασμένα πεσμένα fps, θα σπάνε νεύρα.. γνώμη μου ξαναλέω ,θα δούμε. 

1 λεπτό πριν, sndev είπε

"Σε επιλεγμένες αγορές, συγκεκριμένα σε αυτές που δεν υποστηρίζεται το cloud streaming, θα υπάρχει ακόμη το PlayStation Plus Deluxe. Το συγκεκριμένο θα αποτελεί μέσα στις άκρες μίας παραλλαγή του Premium, χωρίς τα PlayStation 3 παιχνίδια και φυσικά θα είναι φτηνότερο."

Δλδ δεν έχεις PS3 ελλαδα αλλά PS2 PS2 vita psp και αυτά τώρα ναι δε θα νε enchanted (λογικά). Ποια παίζουμε σε 55αρες το λιγότερο θα μας φαινόνται θολά ξεπερασμένα πεσμένα fps, θα σπάνε νεύρα.. γνώμη μου ξαναλέω ,θα δούμε. 

Ναι καταλαβα, ξενερωσα που χανουμε τα παιχνιδια τους PS3...ελεος 

Ποιος ο λογος που δεν εχει streaming η ελλαδα? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, Balantakos είπε

Ναι καταλαβα, ξενερωσα που χανουμε τα παιχνιδια τους PS3...ελεος 

Ποιος ο λογος που δεν εχει streaming η ελλαδα? 

Υποδομές; Μικρή αγορά; Εδώ στην Αττική κ πολλοι άνθρωποι λένε έχω 5mbs τι streaming να κάνουν.. κ ποιός να έρθει να επενδύσει για κάτι τέτοιο; Πριν κανα χρόνο είχα διαβάσει ότι η μικροσοφτ θα άνοιγε στο Λαύριο σερβερς και μετά σιγή. Χώρια από το επίπεδο αγοράς ,Τι να επενδύσουν εδώ με τόση γραφειοκρατία όλα ξεκινάνε κ σταμάτανε

Τώρα να πω μια βλακεία που σκευτικα 

Έστω έχω ps4 κ έχω το tier με το streaming κ είμαι σε χώρα που γίνεται streaming( να σας προλάβω ). Είπαν ότι θα δώσουν returnal px ps5 game, θα παίζεται κανονικά στο ps4 άραγε;😂

Επεξ/σία από sndev
  • Sad 1

Η νεα συνδρομη θα ειναι λιγο πιο αναβαθμισμενη σε σχεση με αυτο που υπαρχει σημερα, οπως επισης και λιγο πιο συμμαζεμενη. Δεν ειναι κατι για να τραβας τα βυζια σου, αλλα οποιος εχει ηδη ps+ μπορει να μεινει στο ιδιο επιπεδο και καποιους θα τους βολεψει και το πακετο με τα παιχνιδια για ps4-ps5.

Το παραδοξο ειναι πως οι retro gamers (αν και δεν ειναι η πλειοψηφια), αν θελουν να παιζουν τα παλια παιχνιδια θα πρεπει να πληρωνουν τη μεγαλυτερη συνδρομη απ'ολους.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, firepc είπε

@sndev @Balantakos

Ερωτηση ετσι απο περιεργια,

Θελετε τα παιχνιδια του ps3 για να καθαρισετε backlog ή για να ξαναπαιξετε παλια αγαπημενα?

Παλια αγαπημενα, δεν ειχα ποτε PS3/PS4, οποτε ηταν καλη ευκαιρια να ασχοληθω με μερικα.

Τουλαχιστον δεν θα χασω games του PS4 που θα δωσει.

Επεξ/σία από Balantakos
  • Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...