Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v3

Malthador
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

10 λεπτά πριν, stevenfins είπε

Υπήρχε απλώς ως ελπίδα μήπως και γινόταν. 

Δεν υπήρχε καμία τέτοια ελπίδα, όταν πίσω στο 2019 μάλιστα ανέβηκε η τιμή από τα 50 στα 60ευρώ.

Η μόνη ελπίδα που υπάρχει είναι να μην πουλάει πολύ και να μπαίνει πιο συχνά σε έκπτωση,τύπου 30ευρώ τον χρόνο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φοβάμαι οτι η βασική ps plus συνδρομή θα γίνει το αντίστοιχο gold του xbox. Θα βάζει ότι σκουπιδαριό βρίσκει ίσα να βγάζει την υποχρέωση. Τις παιχνιδάρες που έχει δώσει κατά καιρούς να τις ξεχάσουμε, αυτές θα παν στα ακριβότερα tiers όπου και θα τα πληρώνεις ακριβότερα και θα μπορείς να τα παίξεις για περιορισμένο χρονικό διάστημα αν υποθέσουμε πως τα παιχνίδια θα εναλλάσσονται όπως στο gamepass

Επεξ/σία από aggelos87
  • Like 2
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, Charismo είπε

Κι εγώ θα πάρω και τις δύο συνδρομές που αναφέρεις, γιατί έχουν σειρές και ταινίες που με ενδιαφέρουν, αλλά νομίζω είναι άτοπο να το αναφέρουμε σε gaming forum. 

Το Disney+ και το HBO Max δεν αποτελούν υποκατάστατο μιας gaming συνδρομής.

Με τα λεφτα που ζητανε σε αναλογια με αυτα που δινει η συνδρομη τους δεν αξιζει κατα την αποψη μου γιατι απο οτι αντιλαμβανομαι η συντριπτικη πλειοψηφια θα ειναι ps4 τιτλοι κατι που με αφηνει αδιαφορο.

Δεν αγορασα ps5 για να παιζω ps4 παιχνιδια και μαλιστα να πληρωσω και παραπανω καπελο στην συνδρομη.

Επομενως τα λεφτα μου οπως ανεφερα θα πιασουν τοπο αλλου.

Επεξ/σία από optimus prime

Ακόμα και το tier 3, δεν μου φαίνεται υπερβολικά ακριβό, ειδικά αν βγαίνει και αυτό με κανά 25%-30% έκπτωση σε συγκεκριμένες περιόδους. 

Not bad. Και καλύτερες, official, τιμές από τον ανταγωνισμό

2 λεπτά πριν, aggelos87 είπε

Φοβάμαι οτι η βασική ps plus συνδρομή θα γίνει το αντίστοιχο gold του xbox. Θα βάζει ότι σκουπιδαριό βρίσκει ίσα να βγάζει την υποχρέωση. Τις παιχνιδάρες που έχει δώσει κατά καιρούς να τις ξεχάσουμε, αυτές θα παν στα ακριβότερα tiers

Αυτό ακριβώς. Με λίγα λόγια υποβάθμιση της υπάρχουσας υπηρεσίας (2 αντί για 3 games) στα ίδια χρήματα και ίσως περισσότερη σαβούρα , indies, f2p wannabes κλπ. Που είναι κατόρθωμα γιατί ήδη μας σερβίρει κάτι πετσοκομμένες εκδόσεις τύπου Godfall challenger edition και Ghost of tsushima legends.

Το 2ο tier (και το τάληρο τον μήνα) είναι μονόδρομος, ειδικά αν μπουν εκεί μέσα ps5 exclusives κράχτες.

• Like 1

38 λεπτά πριν, optimus prime είπε

Εγω λεω αφηστε τις συνδρομες της Sony και βαλτε κανα Disney plus η ΗΒΟ Μax οταν θα ερθει στην Ελλαδα.

για σειρες και ταινιες δλδ? 🤮

Dude, το gaming ειναι το χομπι μας

2 λεπτά πριν, firepc είπε

για σειρες και ταινιες δλδ? 🤮

Dude, το gaming ειναι το χομπι μας

Μωρε το χομπι μας ειναι αλλα αυτο δεν σημαινει οτι θα πεταμε ετσι τα λεφτα απο εδω και απο εκει σε υπηρεσιες που δεν δειχνουν να προσφερουν αναλογη αξια.

Τουλαχιστον στην αλλη πλευρα πληρωνουν αλλα παιζουν και παιχνιδια που κυκλοφορουν ΤΩΡΑ.

Εγω να πληρωσω για να εχω μια συλλογη απο παιχνιδα περασμενων χρονων και να μου βαζει και τπτ indie ps5?

Ε οχι..

1 λεπτό πριν, optimus prime είπε

Μωρε το χομπι μας ειναι αλλα αυτο δεν σημαινει οτι θα πεταμε ετσι τα λεφτα απο εδω και απο εκει σε υπηρεσιες που δεν δειχνουν να προσφερουν αναλογη αξια.

Τουλαχιστον στην αλλη πλευρα πληρωνουν αλλα παιζουν και παιχνιδια που κυκλοφορουν ΤΩΡΑ.

Εγω να πληρωσω για να εχω μια συλλογη απο παιχνιδα περασμενων χρονων και να μου βαζει και τπτ indie ps5?

Ε οχι..

δικιο εχεις σε αυτα που γραφεις και κανεις δεν ειπε οτι "πρεπει" να βαλει καποιος συνδρομη.

Απλα το να λες βαλτε συνδρομες για ταινιες/σειρες ηταν καπως..

Anyway

• Like 2

το αναμενομενο rebranding του psnow, πανω κατω αυτο περιμενα. Το mid tier για εμενα που δεν με ενδιαφερον καθολου τα legacy παιχνιδια ειναι θετικη προσθηκη.

Αν καταλαβα καλα δεν εδωσαν upgrade path για τους υπαρχοντες κατοχους του ps plus που ειναι τραγικο, εκτος αν κατι μου διαφευγει.

Θα δουμε το καταλογο και τι προσφορες θα παιζουν οταν ερθει η ωρα...

1 λεπτό πριν, firepc είπε

Απλα το να λες βαλτε συνδρομες για ταινιες/σειρες ηταν καπως..

Αυτο θα ηταν η πιο εξυπνη κινηση,τωρα ο καθενας οπου θελει δινει τα λεφτα του.

παιδια υπαρχει λιστα με αυτα 400 η τα 700 παιχνιδια να τα ελενξουμε,αν εχει κανεις λινκ να βαλει

το tier 2 μου φαινεται πολυ ελκυστικο αν ειχα 100ρα ισως εβαζα και το 3 για καποια ps3 διαμαντακια

• Moderators

Δεν βλέπω λόγο ύπαρξης του δεύτερου tier προσωπικά, όταν το επόμενο κοστίζει μόλις ένα εικοσάρικο παραπάνω το έτος.

Όλα τα tiers μπορούν να γίνονται shared; Εάν ναι, τότε είναι καλή απάντηση στο GPU, ακόμα και χωρίς day one 1st-parties, αν όχι τότε είναι hard pass, οι περισσότεροι θα μείνουν στο βασικό tier.

Δεν βρίσκω και τόσο προβληματικό να μην μπαίνουν day one τα exclusives της Sony και να μπαίνουν μετά από ένα τρίμηνο ξέρω 'γω. Ούτως ή άλλως κατά βάση για single player games μιλάμε που είτε τα παίξεις με το που βγουν, είτε λίγους μήνες μετά, δεν αλλάζει κάτι στην εμπειρία.

• Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...