Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v3

Malthador
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

https://blog.playstation.com/2022/03/29/all-new-playstation-plus-launches-in-june-with-700-games-and-more-value-than-ever/

Για όσους μοιράζονται το plus τρώγεται. Κατά τα λοιπά λίγα πράγματα. 

Και εννοείται συμφωνώ πως ειναι οικτρη η διατήρηση του paywall στο online. Οχι πως περίμενα να τη διακόψουν αλλα να χαμε να λεγαμε.

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να δούμε τι παιχνίδια θα έχει το extra και τότε θα μπορούμε να κρίνουμε αν αξίζει.

Εννοείται δεν περιμέναμε κάτι καλύτερο από τη Sony. 

Μειώθηκαν τα free games της πρώτης βαθμίδας κατά 1.

Επεξ/σία από Lobo10

Υπάρχει μια ταραχή γενικά για την υπηρεσία αλλα δεν καταλαβαίνω τι περιμέναμε ακριβώς? Day one παιχνίδια δε θα είχε ούτος η άλλος αυτό το ξέραμε. 400 downloadable παιχνίδια από ps4 και ps5 στο δεύτερο  tier δεν είναι καθόλου άσχημο, το τελευταίο tier έχει downloadable ps1 ps2 και psp παιχνίδια, ps3 μονο streaming δυστυχώς. Και οι τιμές δεν είναι άσχημες, εδώ μιλούσε ο κόσμος για κάτι 20ρια το μηνα, το πιο ακριβό tier βγαίνει 10 το μηνα στο yearly sub. Προσωπικά μου φαίνεται από τις καλύτερες εκδοχές αφού τουλάχιστον άφησαν το ps plus όπως ήταν πάνω κάτω.

• Like 3

8 λεπτά πριν, Lobo10 είπε

Να δούμε τι παιχνίδια θα έχει το extra και τότε θα μπορούμε να κρίνουμε αν αξίζει.

Εννοείται δεν περιμέναμε κάτι καλύτερο από τη Sony. 

Μειώθηκαν τα free games της πρώτης βαθμίδας κατά 1.

image.png.50b7d0493187587efcd954752e15c4bc.png

Εμένα το δεύτερο tier μου κλείνει το μάτι από τώρα πάντως φαίνεται πολύ καλό...θα το θελα ιδανικά στα 12 ευρώ βέβαια αλλά Sony είσαι ήταν αναμενόμενο να ναι ακριβό...

• Like 2

Μόλις δουμε και αυτά τα έως 400 παιχνίδια στο 2ο tier, να δει ο καθένας μας αν αξίζει η οχι, κρατάω μικρό καλάθι, γιατί και στο game pass, βαριά 10-12 παιχνίδια να μου άρεσαν. 

• Like 1

Βασικά nothing to see here -> Ουσιαστικά κάνουν το plus και το now ένα, στα ίδια λεφτά περίπου. Branding + Marketing κίνηση, ευπρόσδεκτη, που θα κουνήσει μερικούς κάνα tier πάνω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το βασικότερο δεν είπαν... Πως οι υπάρχοντες συνδρομητες του plus θα μπορέσουν να πάνε σε κάποιο παραπάνω tier.

Απο τις τιμές που είδα λογικά αυτος που έχει 1 χρόνο ακόμα plus αν πάει στο tier 2 θα γινουν 9 μήνες και αν πάει στο tier 3 θα γίνουν 6 μήνες.

Επεξ/σία από vorlon68

35 λεπτά πριν, stevenfins είπε

Δυστυχώς το online παραμένει πίσω από το paywall

Τα έχουμε πει άπειρες φορές ότι ένας από τους κύριους λόγους που οι κονσόλες(twins πάντα) πωλούνται με χασούρα για τις εταιρείες τον πρώτο καιρό είναι γιατι βγάζουν τα σπασμένα από αλλού(υπηρεσίες,αξεσουάρ,περιφερειακά κλπ) .

Ισως το βασικότερο από αυτά είναι και το Online επι πληρωμή.

Ρε παιδια εληγε το  PS.PLUS και μ δωσανε 14 μερες δωρο που λήγουν στις 04/05. πριν 5 μερες που πληρώθηκα εκανα ανανεωση  και μου κανανε refund σημερα χωρις λογο οπως ειδα το πρωι.. Δεν καταλαβαινω γιατι ομως.. Η ανανεωση εγινε απο τη κονσολα στα 60 ευρω

• Like 1

16 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Τα έχουμε πει άπειρες φορές ότι ένας από τους κύριους λόγους που οι κονσόλες(twins πάντα) πωλούνται με χασούρα για τις εταιρείες τον πρώτο καιρό είναι γιατι βγάζουν τα σπασμένα από αλλού(υπηρεσίες,αξεσουάρ,περιφερειακά κλπ) .

Ισως το βασικότερο από αυτά είναι και το Online επι πληρωμή.

Αλίμονο, δεν διαφωνώ. Υπήρχε απλώς ως ελπίδα μήπως και γινόταν. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω λεω αφηστε τις συνδρομες της Sony και βαλτε κανα Disney plus η ΗΒΟ Μax οταν θα ερθει στην Ελλαδα.

Εγω προσωπικα αυτο θα κανω γιατι δεν βλεπω καποια αξια στις νεες υπηρεσιες.

Τα λεφτα μου θα τα δωσω εκει και οχι στην Sony.

Επεξ/σία από optimus prime

9 λεπτά πριν, optimus prime είπε

Εγω λεω αφηστε τις συνδρομες της Sony και βαλτε κανα Disney plus η ΗΒΟ Μax οταν θα ερθει στην Ελλαδα.

Εγω προσωπικα αυτο θα κανω γιατι δεν βλεπω καποια αξια στις νεες υπηρεσιες.

Τα λεφτα μου θα τα δωσω εκει και οχι στην Sony.

Κι εγώ θα πάρω και τις δύο συνδρομές που αναφέρεις, γιατί έχουν σειρές και ταινίες που με ενδιαφέρουν, αλλά νομίζω είναι άτοπο να το αναφέρουμε σε gaming forum. 

Το Disney+ και το HBO Max δεν αποτελούν υποκατάστατο μιας gaming συνδρομής.

• Like 4
  • Thanks 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...