Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v3

Malthador
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η αλήθεια είναι έχει ότι έχει βουηξει το Twitter ότι αυτή τη βδομάδα ανακοινώνονται τα εξής:

- Spartacus

- GoW Ragnarok gameplay

- Νέο παιχνίδι του kojima

2/3 να ισχύουν εγώ είμαι ευχαριστημένος 😂

Επεξ/σία από alexcas777
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Αναρρωτιέμαι τι θα γίνει με όσους έχουν ήδη συνδρομή PS Plus και θέλουν να πάνε στο επόμενο tier; Θα πληρώσουν μόνο την διαφορά ή για όσο διαρκεί η υπάρχουσα συνδρομή θα πάνε κατευθείαν στο υψηλότερο tier που θα ήταν και ενός είδους επιβράβευση;

1 ώρα πριν, alexcas777 είπε

Η αλήθεια είναι έχει ότι έχει βουηξει το Twitter ότι αυτή τη βδομάδα ανακοινώνονται τα εξής:

- Spartacus

- GoW Ragnarok gameplay

- Νέο παιχνίδι του kojima

2/3 να ισχύουν εγώ είμαι ευχαριστημένος 😂

Αυτήν την βδομάδα ναι. Σήμερα όμως? Εγώ ελπίζω και κάτι για το VR

• Like 1

Για όσους περιμένουν κάτι "μεγάλο" από την sony που να αφορά το "spartacus" προτείνω μέχρι να γίνει η ανακοίνωση αυτό το βιβλίο για να μην απογοητευτούν: https://www.skroutz.gr/s/13343140/Μεγάλες-προσδοκίες.html 🤣

• Like 1
  • Confused 1

53 λεπτά πριν, music_lover είπε

Για όσους περιμένουν κάτι "μεγάλο" από την sony που να αφορά το "spartacus" προτείνω μέχρι να γίνει η ανακοίνωση αυτό το βιβλίο για να μην απογοητευτούν: https://www.skroutz.gr/s/13343140/Μεγάλες-προσδοκίες.html 🤣

Χαχαχαχαχχαχαχαχαχχα ωραίος φιλαράκι 🤣🤣🤣

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν ξέρω αν το είχατε παρατηρήσει, εγω το είδα σήμερα, μετα το τελευταίο update οταν πατήσετε το option σε κάποιο απο τα games που ειναι στην αρχικη οθόνη και ανοιξει το μενου, κατω κατώ έχουν βάλει την επιλογή "Διατήρηση στην αρχική οθόνη"

Αυτό ειναι καλό αν έχετε πολλα games και θέλετε κάποιο να είναι πάντα μπροστά

Επεξ/σία από vorlon68
  • Like 3

παιδια να ρωτησω κατι καθως ειμαι και λιγο αμπαλος,τωρα το σπαρτακους που λενε θα ναι κατι αναμεσα σε plus και now,θα παιζω μονο online cloud streaming και τα σχετικα που συνεπαγεται πως θα χρειαζεται καλο ιντερνετ(υποθετω πανω απο 50μβ)για να πιανει εστω fhd,η θα ειναι τυπου gamepass αρα θα τα κατεβαζω,με μπερδευει το bc σε παλιες γενιες που λενε γιατι η sony απλα δεν εχει bc οπως η ms που κατεβαζεις και παιζεις αλλα μονο στο psnow bc για streaming

36 λεπτά πριν, di maria kun είπε

παιδια να ρωτησω κατι καθως ειμαι και λιγο αμπαλος,τωρα το σπαρτακους που λενε θα ναι κατι αναμεσα σε plus και now,θα παιζω μονο online cloud streaming και τα σχετικα που συνεπαγεται πως θα χρειαζεται καλο ιντερνετ(υποθετω πανω απο 50μβ)για να πιανει εστω fhd,η θα ειναι τυπου gamepass αρα θα τα κατεβαζω,με μπερδευει το bc σε παλιες γενιες που λενε γιατι η sony απλα δεν εχει bc οπως η ms που κατεβαζεις και παιζεις αλλα μονο στο psnow bc για streaming

Αν δεν μιλήσουν επίσημα δεν μπορούμε να ξέρουμε. 

Αυτό που έχω καταλάβει είναι πως ένα κομμάτι θα παραμείνει όπως είναι το ps+ και στην επόμενη κλίμακα θα μπαίνει η αντίστοιχη υπηρεσία του ps now που νομίζω θα έχει όντως streaming για να παιζεις bc

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...