Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v3

Malthador
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

7 ώρες πριν, Braveheart1980 είπε

Ρε παιδιά παίζω το Far Cry 6 που είναι δωρεάν το ΣΚ.

Πόσο ανώμαλος είμαι που μου αρέσει;

Προλαβαίνεις να το τερματίσεις; είναι φουλ game; Trophies ; Online; Κλπ; 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

40 λεπτά πριν, Eddy_Gordo είπε

Προλαβαίνεις να το τερματίσεις; είναι φουλ game; Trophies ; Online; Κλπ; 

Αν είναι όπως το Avengers πέρσι το καλοκαίρι, τοτε ειναι full game. Οτι trophies πάρεις στα δίνει μόνο όταν αγοράσεις κανονικά το game

• Like 1

29 λεπτά πριν, xavier είπε

Καλά δεν έχει και άδικο αν η τιμολόγηση είναι στα ίδια επίπεδα. Αν θέλουν 15 το μήνα, δλδ 180 το χρόνο και δεν έχουν μέσα ούτε τα δικά τους 1st party που θα είναι λογικά 3 το χρόνο.. Ε, μια μίνι τρύπα στο νερό θα κάνουν. Σίγουρα κάνουν καλά που έρχονται στα δεδομένα του 2022 και κάνουν την κωλοτουμπα με το streaming, αλλα αν οι φήμες ισχύουν, πολύ αδύναμη τη βλέπω σαν κίνηση. 

49 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Spartacus θα ονομαστεί το ''αντίστοιχο'' gamepass ? Σοβαρά τώρα ;

codename ειναι το spartacus, αρα μαλλον οχι.

αυτη τη στιγμη το plus εχει 60 ευρω/χρονο

το ps now εχει 60 ευρω/χρονο

αν ισχυει αυτο το 180 που εγραψε ο φιλος πιο πριν, θελω πολυ να δω πως θα δικαιολογησουν το 180αρι,  με το πακεταρισμα των 2 υπηρεσιων σε 1. Ουτε καν στα 120 δε βγαζει νοημα.

οι μοναδικοι ευνοημενοι της υποθεσης φανταζομαι οτι θα ειναι μονο οι νεοι χρηστες του ps plus, που θα εχουν προσβαση στα παιχνιδια που που ειχαν δωθει πριν την εναρξη της συνδρομης τους.

η sony εχει απο το plus πολλαπλασια εσοδα σε σχεση με το gamepass, χωρις να προσφερει σχεδον τιποτα. Τι λογο εχει να θελει να το ανταγωνιστει? Για να πουλησει περισσοτερες κονσολες, οταν δεν εχει κονσολες να πουλησει?

εγω δε περιμενω τιποτα απο το spartacus και εχω μια υποψια οτι ακομα και εγω θα απογοητευτω.

δε βγαζει νοημα.

• Like 2

32 λεπτά πριν, Akis0123 είπε

Ελπίζω να είναι ψεύτικο που μάλον είναι.FOynh61XwAspX3D.jpg.e2828b2d3d680a04a856fc15baded289.jpg

το λαθος στη τιμη του silver πακετου(24.99-29.99), με κανει να φοβαμαι  οτι ειναι αληθινο. Τα συνηθιζει η σονι κατι τετοια... :P 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν νομίζω να ειναι σωστό για ειχαν πει οτι το μεσαιο tier θα ειναι όπως το plus συν games για PS4-5. Εδω δεν υπάρχει αυτο. Και εδω το μεσαιο tier ειναι το σημερινο plus

Επεξ/σία από vorlon68

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...