Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v3

Malthador
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Οχι δεν υπαρχουν budget nvme με τα specs που ζητά η sony γιατί είναι μόνο "2nd gen" gen4 nvmes που τα πληρούν. Σε κανα χρόνο η δύο που θα υπάρχουν άλλα top end μοντέλα θα βρείς αυτά σε πιο budget τιμες.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Όταν είχα φτιάξει το psn επι εποχής ps3, είχα φτιάξει ένα email μόνο για αυτό. Το οποίο δεν το χρησιμοποιώ (δεν θυμάμαι ούτε τον κωδικο). Με το ίδιο εμαιλ συνέχισα κ στο ps4 αλλά κ στο ps5. Μπορώ να το αλλάξω κ να βάλω αυτό που χρησιμοποιώ χωρίς να χαθούν τίποτα?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

6 ώρες πριν, nickol-us είπε

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, δεν θέλω όμως να φτάσω τόσο ψηλά. Τους συγκεκριμένους τους έχω δει,  ψάχνω να δω αν υπάρχουν πιο οικονομικές επιλογές που πιθανόν μου έχουν διαφύγει. Θα συμβιβαστώ με τον εσωτερικό χώρο για την ώρα απ'οτι φαίνεται.

Οποιοδήποτε gen4 σου κάνει, οπότε σκρουτζ και κατάταξη με αύξουσα τιμή. 

• Like 1

23 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Οποιοδήποτε gen4 σου κάνει, οπότε σκρουτζ και κατάταξη με αύξουσα τιμή. 

Ευχαριστώ για την απάντηση.

Βασικά το σκρουτζ έχει και τον sn350 ως gen4 που δεν ισχύει.

Ο προβληματισμός μου έχει να κάνει με το recommended read speed που ζητάει το ps5.

Καλή πρόταση θεωρώ τον sn750, το 1tb έχει τιμή σχεδόν gen3(περίπου 110),  όμως δεν διαθέτει heatsink το οποίο προσθέτει κόστος ενώ τα Read του είναι πολύ κάτω των recommended.

Παρόλο που βρήκα video presentation με τον συγκεκριμένο δίσκο, θα ήθελα μια δεύτερη γνώμη από κάποιον που έχει προσωπική εμπειρία. Δεν θέλω να πετάξω 120,  ούτε βρίσκω κανένα vfm 500αρι, γι'αυτο κι έκανα την ερώτηση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ε ο Linus είχε κάνει τεστ με διάφορους nvme. Η προϋπόθεση για να το διαβάσει ήταν gen4. Δηλαδή είχε τεστάρει και nvme με μικρότερες από τις προτεινόμενες ταχύτητες 

Επεξ/σία από SabotazNic
  • Like 1

18 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Ε ο Linus είχε κάνει τεστ με διάφορους nvme. Η προϋπόθεση για να το διαβάσει ήταν gen4. Δηλαδή είχε τεστάρει και nvme με μικρότερες από τις προτεινόμενες ταχύτητες 

Δεν το είχα δει, θα πάω να βρω το βίντεο . Ευχαριστώ

Kατάφερε κανείς μετά το τελευταίο update να συνδέσει τις φωτό και τα βίντεο με το PS app;

Νομίζω έχω κάνει σωστά τα βήματα αλλά δεν μπορώ να το κάνω να μεταφέρει τα αρχεία.

12 λεπτά πριν, -WISE- είπε

Kατάφερε κανείς μετά το τελευταίο update να συνδέσει τις φωτό και τα βίντεο με το PS app;

Νομίζω έχω κάνει σωστά τα βήματα αλλά δεν μπορώ να το κάνω να μεταφέρει τα αρχεία.

Νομίζω ακόμα δεν ισχύει για Ελλάδα. Σε ένα βίντεο στο youtube είχε επιλογή μέσα από τις ρυθμίσεις της κονσόλας να ανεβαίνουν αυτόματα στην εφαρμογή. Αν κάποιος γνωρίζει παραπάνω ας μας πει

1 λεπτό πριν, G4iwrgos είπε

Νομίζω ακόμα δεν ισχύει για Ελλάδα. Σε ένα βίντεο στο youtube είχε επιλογή μέσα από τις ρυθμίσεις της κονσόλας να ανεβαίνουν αυτόματα στην εφαρμογή. Αν κάποιος γνωρίζει παραπάνω ας μας πει

Σκέφτηκα ότι ενεργοποιήθηκε γιατί με το που μπήκα στη συλλογή με τα αρχεία στο PS5 με ρώτησε αν θέλω να ανεβαίνουν αυτόματα στην εφαρμογή.

• Like 1

1 ώρα πριν, -WISE- είπε

Σκέφτηκα ότι ενεργοποιήθηκε γιατί με το που μπήκα στη συλλογή με τα αρχεία στο PS5 με ρώτησε αν θέλω να ανεβαίνουν αυτόματα στην εφαρμογή.

Τλκα ισχυει μπηκα στην εφαρμογή το ενεργοποιησαν αλλά δεν έχω κάνει κάποια καταγραφή για να τσεκάρω αν δουλεύει 

• Like 1

Κάτι που δεν αναφέρεται ούτε στο changelog του τελευταίου firmware update του PS5 είναι ότι η Sony πρόσθεσε με αυτό ένα feature του HDMI v2.1 και συγκεκριμένα το ALLM. Περισσότερα εδώ:

https://www.flatpanelshd.com/news.php?subaction=showfull&id=1648103214

• Like 4
  • Thanks 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...