Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v3

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όχι, μόνο το αντίστροφο ισχύει. Δηλαδή να σου δανείσει φερ' ειπείν ο φίλος σου ένα παιχνίδι για PS4 και να το παίξεις σε PS5! 😀

• Thanks 1
  • Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
56 λεπτά πριν, Tatofski64 είπε

https://www.google.com/amp/s/blog.playstation.com/2022/03/23/ps5-and-ps4-system-software-updates-release-globally-today/%3fsmcid=psapp&amp

On the horizon: Variable Refresh Rate support for PS5

We’re also pleased to share that Variable Refresh Rate (VRR) is planned to release on PS5 in the coming months. On HDMI 2.1-compatible TVs and PC monitors, VRR dynamically syncs the refresh rate of the display to the PS5 console’s graphical output. This enhances visual performance for PS5 games by minimizing or eliminating visual artifacts, such as frame pacing issues and screen tearing. Gameplay in many PS5 titles feels smoother as scenes render instantly, graphics look crisper, and input lag is reduced. Previously released PS5 games can be fully optimized for VRR through a game patch and future games may include VRR support at launch.

Στο xbox παίζεις με vrr και σε hdmi 2.0 αλλα οι ταληροφονιαδες της sony το δίνουν μόνο σε 2.1.

• Like 4
Δημοσ.

Πάλι παπάρια μάντολες update βγάλανε..... τίποτα ουσιώδες εκτος του ότι το εικονίδιο του plus ειναι μόνιμα στην οθόνη.

Δημοσ.

Εξηγήστε μου έναν καλό λόγο για τον οποίο προστέθηκε με το νέο firmware, η επιλογή mono αντί για stereo στα ακουστικά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
29 λεπτά πριν, music_lover είπε

Εξηγήστε μου έναν καλό λόγο για τον οποίο προστέθηκε με το νέο firmware, η επιλογή mono αντί για stereo στα ακουστικά.

Για ανθρώπους που έχουν μειωμένη ακοή στο ένα αυτί.

Επεξ/σία από nick_souvlaki
  • Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, ilias78 είπε

Εγω περιμένω να ξεκλειδώσουν το backup των saves σε USB. Αν κ μετα από τόσο καιρό δεν είμαι κ πολύ αισιόδοξος. 

Δεν νομίζω γιατι:

PS3 --> 100% δωρεάν μεταφορα saves σε USB και online gaming

PS4 --> 50%-50% Δωρεάν μεταφορα σε USB και επι πληρωμή online gaming

PS5 --> 100% Επι πληρωμη.

Οπως βλέπεις σιγα σιγα όλα πήγαν επι πληρωμη.

Δημοσ.

Καλησπέρα κι από μένα.

Ψάχνω να βρω nvme gen4 για να επεκτείνω την χωρητικότητα.

Οι τιμές που βλέπω απλά δεν υπάρχουν οπότε το τρενάρω.

Είδα video στο youtube όπου κάποιος χρησιμοποιεί τον sn 750 se και παρόλο που δεν πληρεί τα recommended specs στο read δείχνει να παίζει απροβλημάτιστα.

Υπάρχει κάποιος τολμηρός που το έχει κάνει;

Υπάρχει μήπως καμιά καλή προσφορά σε κάποιον δίσκο που μου έχει ξεφύγει;

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Ενώ έπαιζα έβγαλε μια πράσινη οθόνη k έκλεισε. Εχει συμβεί σε κανένα? Τι φάση?
Mου έχει κρασάρει κάνα δυο φορες k με πετούσε στην αρχική οθόνη, αλλα πράσινη οθόνη k να κλείσει τελείως η κονσόλα πρώτη φορά

Δημοσ.
1 ώρα πριν, savvas15 είπε

Mου έχει κρασάρει κάνα δυο φορες k με πετούσε στην αρχική οθόνη, αλλα πράσινη οθόνη k να κλείσει τελείως η κονσόλα πρώτη φορά

Εμένα ποτέ.

Γενικά δεν έχουμε παρατηρήσει ποτέ τίποτα περίεργο.

Την έχεις σε κάποιο έπιπλο που να "αναπνέει" άνετα φαντάζομαι. Για να αποκλείσουμε θέματα θερμοκρασίας.

Τυχόν updates κονσόλας/παιχνιδιών έχουν γίνει όλα να υποθέσω.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, savvas15 είπε

Εμένα μέσα σε 1 χρόνο αυτό που έχει κάνει 3-4 φορές ειναι όταν ανοίγει κάνει τον ήχο αλλα πριν εμφανιστούν τα μένου η οθόνη μένει γκρι και πρεπει να πατήσω παρατεταμένα το power για να κλεισει γιατι δεν ανταποκρίνετε στο κοντρολλερ. Μετα ανοιγει κανονικά.

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, ChrisAce είπε

Εμένα ποτέ.

Γενικά δεν έχουμε παρατηρήσει ποτέ τίποτα περίεργο.

Την έχεις σε κάποιο έπιπλο που να "αναπνέει" άνετα φαντάζομαι. Για να αποκλείσουμε θέματα θερμοκρασίας.

Τυχόν updates κονσόλας/παιχνιδιών έχουν γίνει όλα να υποθέσω.

Διπλα από την τηλεόραση την έχω, από παντού παίρνει αέρα
Update το τελευταίο που βγήκε σήμερα το έκανα
Πάντως με μια ματια στο net βρήκα διαφορες αιτίες, από καλώδιο hdmi μέχρι πλακέτα
Τι να πω, να είμαι από τους γκαντέμηδες
Πάντως μόλις την άνοιξα έκανε αναδόμηση σκληρού δίσκου, αναδόμηση συστήματος, κάτι τέτοια έγραφε

Αυτο ακριβώς μου έκανε

Δημοσ.
7 ώρες πριν, savvas15 είπε

Διπλα από την τηλεόραση την έχω, από παντού παίρνει αέρα
Update το τελευταίο που βγήκε σήμερα το έκανα
Πάντως με μια ματια στο net βρήκα διαφορες αιτίες, από καλώδιο hdmi μέχρι πλακέτα
Τι να πω, να είμαι από τους γκαντέμηδες
Πάντως μόλις την άνοιξα έκανε αναδόμηση σκληρού δίσκου, αναδόμηση συστήματος, κάτι τέτοια έγραφε

Αυτο ακριβώς μου έκανε

Δοκίμασε ένα reset στην κονσόλα. Δεν θα σ παρει πάνω από μισή ώρα να την ξαναρυθμισεις. 

Δημοσ.
16 ώρες πριν, nickol-us είπε

Καλησπέρα κι από μένα.

Ψάχνω να βρω nvme gen4 για να επεκτείνω την χωρητικότητα.

Οι τιμές που βλέπω απλά δεν υπάρχουν οπότε το τρενάρω.

Είδα video στο youtube όπου κάποιος χρησιμοποιεί τον sn 750 se και παρόλο που δεν πληρεί τα recommended specs στο read δείχνει να παίζει απροβλημάτιστα.

Υπάρχει κάποιος τολμηρός που το έχει κάνει;

Υπάρχει μήπως καμιά καλή προσφορά σε κάποιον δίσκο που μου έχει ξεφύγει;

Ευχαριστώ

ο sn850 χωρις ψυκτρα εχει τωρα 292 στα 2tb που ειναι πολύ καλό deal (παιρνεις ψύκτρα στα 10-15 έτσι κι αλλιώς)

λίγο κάτω απο τα 150 980pro 1tb / Kingston KC3000 1tb

• Like 2
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, acalm είπε

ο sn850 χωρις ψυκτρα εχει τωρα 292 στα 2tb που ειναι πολύ καλό deal (παιρνεις ψύκτρα στα 10-15 έτσι κι αλλιώς)

λίγο κάτω απο τα 150 980pro 1tb / Kingston KC3000 1tb

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, δεν θέλω όμως να φτάσω τόσο ψηλά. Τους συγκεκριμένους τους έχω δει,  ψάχνω να δω αν υπάρχουν πιο οικονομικές επιλογές που πιθανόν μου έχουν διαφύγει. Θα συμβιβαστώ με τον εσωτερικό χώρο για την ώρα απ'οτι φαίνεται.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...