Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v3

Malthador
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Στις 19/3/2022 στις 1:14 ΠΜ, kjtzemis είπε

Παιδιά έχει παίξει κανείς το martha is dead να μου πει τι είδους παιχνίδι είναι;;;το κατατασουν ως adventure αποτι είδα..είναι horror όμως;;

Ρωτάω εδώ μήπως μου εξηγήσει κάποιος γτ δεν θέλω να δω κάποιο βίντεο…το μόνο που έχω ακούσει είναι ότι είναι πολύ σκληρό.

Το έπαιξα σε Series X γιατί σε PS5 είναι λογοκριμένες κάποιες αρκετά σκληρές σκηνές. Θεωτηρικά είναι adventure - δεν υπάρχει πουθενά μάχη ή κάτι τέτοιο, έχεις Inventory και κάποιους απλούς γρίφους. Έχει στοιχεία horror όχι όμως κάτι ιδιαίτερα έντονο. Εμένα μου άρεσε πάρα πολύ αλλά γενικά μου αρέσουν τέτοια παιχνίδια. Έχει φανταστικά γραφικά πάντως. Είναι υπόψιν σχετικά μικρό. Εγώ το τελείωσα μέσα σε μια μέρα γιατι πορώθηκα και ήθελα να δω την συνέχεια.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

3 ώρες πριν, ilias78 είπε

Επειδή θα δώσω ένα dualsense, χρειάζεται να του κάνω κάτι πριν το δώσω? Π.χ κανα reset?

Απλά διεγραψέ το απο το PS5 για να μην το βλέπει εκει.

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
33 λεπτά πριν, vorlon68 είπε

Απλά διεγραψέ το απο το PS5 για να μην το βλέπει εκει.

Πως το κάνω αυτό? 

Μέσα από το accessories? Εκεί βλέπω όμως μόνο το ένα. Πρέπει να είναι ενεργοποιημένο κ αυτό που θα δώσω για να το δω? Να φταίει που δεν το είχα κάνει pair? 

Επεξ/σία από ilias78

1 ώρα πριν, ilias78 είπε

Πως το κάνω αυτό? 

Μέσα από το accessories? Εκεί βλέπω όμως μόνο το ένα. Πρέπει να είναι ενεργοποιημένο κ αυτό που θα δώσω για να το δω? Να φταίει που δεν το είχα κάνει pair? 

Αν δεν το συνδεσες ποτε στο PS5 δεν υπάρχει θέμα.

• Thanks 1

6 λεπτά πριν, vorlon68 είπε

Αν δεν το συνδεσες ποτε στο PS5 δεν υπάρχει θέμα.

Pair δεν το ειχα κάνει. Παρόλα αυτά όμως το είχα συνδέσει για να παίξω τοπικό Co op. Οπότε δεν κάνω τίποτα?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, ilias78 είπε

Από τη στιγμή που θα πατήσετε turn off στην κονσόλα, πόση ώρα κάνει να σταματήσει να αναβοσβήνει ο λευκός φωτισμος?

~10 δευτερόλεπτα εκτός αν έχεις κάτι σε update αν θυμάμαι καλά

Επεξ/σία από Doc1355
  • Like 1
  • Thanks 1

https://www.google.com/amp/s/blog.playstation.com/2022/03/23/ps5-and-ps4-system-software-updates-release-globally-today/%3fsmcid=psapp&amp

On the horizon: Variable Refresh Rate support for PS5

We’re also pleased to share that Variable Refresh Rate (VRR) is planned to release on PS5 in the coming months. On HDMI 2.1-compatible TVs and PC monitors, VRR dynamically syncs the refresh rate of the display to the PS5 console’s graphical output. This enhances visual performance for PS5 games by minimizing or eliminating visual artifacts, such as frame pacing issues and screen tearing. Gameplay in many PS5 titles feels smoother as scenes render instantly, graphics look crisper, and input lag is reduced. Previously released PS5 games can be fully optimized for VRR through a game patch and future games may include VRR support at launch.

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά μια χαζή ερώτηση, αν αγοράσω  έκδοση για ps5 παιχνιδιού πχ, ,immortal fenix θα μπορεί να παίξει και σε ps4 για να το δανείσω σε φίλο μου με ps4 slim ; σορρυ αλλά είχα χάσει το νήμα για αρκετό καιρό και μπορεί να έχει απαντηθεί αλλά είναι πολλές οι σελιδες

Επεξ/σία από Chrisl7

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...