Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v3

Malthador
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Στο state of play φάνηκε πολύ ενδιαφέρον και ένα στυλ Harry Potter που περιμέναμε μια ζωή.

Μακάρι και στην πράξη το gameplay και το scale του κόσμου να μας δικαιώσουν και να μην είναι από τα παιχνίδια που απλά φαίνονται ωραία στα gameplay trailers. 

• Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μου άρεσε αυτό που είδα αν και θέλω να μάθω πώς λειτουργεί ο χειρισμός. 😛

Εμφανισιακά οι χαρακτήρες δεν έλεγαν και πολλά για ps4/ps5 game.

Σε VR πρέπει να δίνει πολύ πόνο θεωρώ, αν βγει ποτέ και εκεί.

Επεξ/σία από Grim Ripper

Στις 17/3/2022 στις 2:01 ΜΜ, vorlon68 είπε

Εγω προσωπικά για το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν δίνω ουτε ευρώ. Το έχουν ξεφτιλήσει....

Γνώμη σου, αλλά προτιμώ να αγοράζω games με υποστήριξη 7 χρόνια μετά, παρά να προ παραγγέλνω games και να ψοφάνε σε 1 μήνα (βλ 2042) ή halo infinite κτλ 

• Like 1

2 ώρες πριν, SabotazNic είπε

Γνώμη σου, αλλά προτιμώ να αγοράζω games με υποστήριξη 7 χρόνια μετά, παρά να προ παραγγέλνω games και να ψοφάνε σε 1 μήνα (βλ 2042) ή halo infinite κτλ 

Χαχαχα, πέθανε το Halo Infinite ακόμα δεν βγήκε season 2? Lol οκ

Στο θέμα μας, υποστήριξη 7 χρόνια μετά δεν σημαίνει πουλάω το ίδιο παιχνίδι 3 φορές μέσα σε 7 χρόνια. Το χουν τραβήξει απ' τα μαλλιά.

• Like 4

14 λεπτά πριν, chncynic είπε

Χαχαχα, πέθανε το Halo Infinite ακόμα δεν βγήκε season 2? Lol οκ

Στο θέμα μας, υποστήριξη 7 χρόνια μετά δεν σημαίνει πουλάω το ίδιο παιχνίδι 3 φορές μέσα σε 7 χρόνια. Το χουν τραβήξει απ' τα μαλλιά.

Για το halo, δεν ξέρω προσωπικά, δεν το παίζω. Διαβάζω τα διάφορα παράπονα σε reddit/twitter και βλέπω ότι twitch έχει νεκρώσει. 

Για το gtav, οκ συμφωνώ, θα έπρεπε να έχει κόστος αναβάθμισης. Αλλά τώρα στο δίνει με 15 ευρώ. Δεν ξέρω αν αξίζει, αλλά όσοι έχουν του 4 δεν είναι υποχρεωμένοι να το κάνουν. Αν δεν κάνω λάθος (δεν είδα ακόμα συγκριτικό), δεν πρέπει να έχει διαφορές. 

Προσωπικά το έχω στο pc από και όταν έγινε διαθέσιμο 

• Like 1

Στην rockstar τους έχουν θολώσει τα πλουτη. Η Υποστήριξη είναι ανέκδοτο. Κοιμονται και βλέπουν shark card στον ύπνο τους.

Ακόμα δινουν 60αρι στο rdr2 , σε καμία δεκαετία θα το ξαναπουλησουν με 60 frames για καινούργιο. Υπάρχει βέβαια περίπτωση να μην το δούμε πότε,διότι εκεί no shark card. Μακράν η πιο άπληστη εταιρία στο χωρο

• Like 1

3 λεπτά πριν, chrisgewrgi είπε

Στην rockstar τους έχουν θολώσει τα πλουτη. Η Υποστήριξη είναι ανέκδοτο. Κοιμονται και βλέπουν shark card στον ύπνο τους.

Ακόμα δινουν 60αρι στο rdr2 , σε καμία δεκαετία θα το ξαναπουλησουν με 60 frames για καινούργιο. Υπάρχει βέβαια περίπτωση να μην το δούμε πότε,διότι εκεί no shark card. Μακράν η πιο άπληστη εταιρία στο χωρο

Μετά την ND 😉

• Confused 1

Παιδιά έχει παίξει κανείς το martha is dead να μου πει τι είδους παιχνίδι είναι;;;το κατατασουν ως adventure αποτι είδα..είναι horror όμως;;

Ρωτάω εδώ μήπως μου εξηγήσει κάποιος γτ δεν θέλω να δω κάποιο βίντεο…το μόνο που έχω ακούσει είναι ότι είναι πολύ σκληρό.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, kjtzemis είπε

Παιδιά έχει παίξει κανείς το martha is dead να μου πει τι είδους παιχνίδι είναι;;;το κατατασουν ως adventure αποτι είδα..είναι horror όμως;;

Ρωτάω εδώ μήπως μου εξηγήσει κάποιος γτ δεν θέλω να δω κάποιο βίντεο…το μόνο που έχω ακούσει είναι ότι είναι πολύ σκληρό.

Δεν το έχω παιξει, είδα ένα playthrough από τους uh την προηγουμενη εβδομάδα. 

Πολυ καλό, σκληρό σε 2-3 σημεία όπως λες. Εγώ θα έλεγα πως έχει στοιχεία horror. 

Δεν είναι ότι πιο τρομακτικό έχω δεί, αλλά η ατμόσφαιρα του με έβαλε στο κλίμα να είμαι λίγο στην τσίτα. 

Έντιτ: στο ps5 έχω διαβάσει πως έχει φάει λογοκρισία σε κάποια σημεία. Δεν είμαι σίγουρος όμως τι και πως. 

Επεξ/σία από Brazhlias
  • Thanks 1

13 ώρες πριν, kjtzemis είπε

Για ps5 πάντως δεν το προτείνω. Δεν είναι το σμουθ. 

Έχει 2-3 σκηνές που αηδιάζεις και έχει παράξενο στορυ. Δεν σε τρομάζει γενικά 

• Thanks 2

Η sony αγόρασε το Haven studios της Jade Raymond, που έτσι και αλλιώς έφτιαχνε ένα αποκλειστικό multiplayer παιχνίδι για την κονσόλα.

Ανακοινώθηκε επίσης πως βρίσκεται σε ανάπτυξη το νέο Witcher στην unreal engine 5.

• Like 8

12 λεπτά πριν, stevenfins είπε

Η sony αγόρασε το Haven studios της Jade Raymond, που έτσι και αλλιώς έφτιαχνε ένα αποκλειστικό multiplayer παιχνίδι για την κονσόλα.

Ανακοινώθηκε επίσης πως βρίσκεται σε ανάπτυξη το νέο Witcher στην unreal engine 5.

..χμμμ.. Jade Raymond.. κάτι από Assassin's Creed μου θυμίζει..  :P

• Like 1

2 ώρες πριν, stevenfins είπε

Συμπληρωματικα αφηνω και αυτο:

https://www.gamesindustry.biz/articles/2022-03-21-jade-raymond-and-hermen-hulst-on-why-sony-is-buying-haven

"You're right, we could have just carried on in the capacity of them being an external development partner," acknowledges PlayStation Studios head Hermen Hulst. "But what Haven has created is so exciting for us, there was just a desire to deepen that relationship. We have been very impressed with how Haven is coming together.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...