Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v3

Malthador
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

3 ώρες πριν, Boubis1411 είπε

https://www.e-shop.gr/ssd-corsair-cssd-f0500gbmp600plp-mp600-pro-lpx-500gb-m2-2280-nvme-pcie-gen-40-x4-ps5-compatible-p-PER.547168

Παιδιά αυτός μπαίνει απευθείας γράφει. 

Τι λέτε; 

Στα 512? Οχι τουλάχιστον 1tb, πιο γρηγορο και καλυτερο VFM

https://www.skroutz.gr/s/33887708/Corsair-MP600-Pro-LPX-SSD-1TB-M-2-NVMe-PCI-Express-4-0-CSSD-F1000GBMP600PLP.html?from=catspan

Σα δίσκος γενικά είναι παρόμοιος με όλους τους 2nd gen Phison δίσκους με TLC μνήμες. Σχεδόν όλοι οι PCIE 4.0 δίσκοι εκτός απο Samsung και WD είναι Phison απλά έχουν διαφορές στο απο ποιόν έχουν πάρει της μνήμες (κάποιες φορές κάνουν και πατάτες στο firmware όπως πχ η corsair στον 1st gen Mp600).

Πχ έχω πάρει firecuda 530 Και μάντεψε τι controler έχει και αυτό... (it's Phison)

Επεξ/σία από acalm
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, ilias78 είπε

Όσον αφορά το remake του dead space, θα είναι collection με τα 3 games μεσα?

Είπαν μόνο για το πρώτο, αν δεν κάνω λάθος. ΕΑ είναι αυτή, με το ζόρι βγάζει ένα παιχνίδι ολοκληρωμένο 🤣

Επεξ/σία από Tatofski64
  • Thanks 1

9 λεπτά πριν, Tatofski64 είπε

Είπαν μόνο για το πρώτο, αν δεν κάνω λάθος. ΕΑ είναι αυτή, με το ζόρι βγάζει ένα παιχνίδι ολοκληρωμένο 🤣

Μας καλομάθανε με το mass effect ^_^ Δεν θα μου φανεί περίεργο αν είναι και τα 3 - Εξαρτάται τι θα κάνουν απο άποψη remastering.

• Like 1

3 ώρες πριν, alexcas777 είπε

State of play την Πέμπτη αφιερωμένο στο Hogwarts legacy!!Άντε πάμε λίγο επιτέλους

Κάνω μάγια, βγαίνω στην ανάγκη να χορέψω και γυμνός στην πανσέληνο δεν με νοιάζει καθόλου.

Θεοί όλων των θρησκειών combined, κάντε να βγει όντως καλό το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Νομίζω ότι αποτελεί οργασμό για τον κάθε φαν του Harry Potter

Ομοίως....δεν ξέρω πόσοι είστε στην ηλικία μου(30+) αλλά κάτι ψιλοκαλα παιχνιδάκια harry potter εγώ έπαιζα πριν καμία 15ετια αν θυμάμαι καλά....τέτοια τεράστια παραγωγή open world την περιμέναμε πόσα χρόνια...το hype είναι τεράστιο ελπίζω να δουμε κάτι πολύ αξιόλογο μεθαυριο

Καλησπερα παιδια μια ερωτηση, βλεπω το gta v το εχουν στα 10Ε στο ps5...ειναι ολοκληρο το παιχνιδι που αν το αγορασω θα μπορεσω να παιξω κανονικα ή ειναι upgrade και θα πρεπει να εχω το δισκακι απτο ps4?

5 ώρες πριν, kjtzemis είπε

Καλησπερα παιδια μια ερωτηση, βλεπω το gta v το εχουν στα 10Ε στο ps5...ειναι ολοκληρο το παιχνιδι που αν το αγορασω θα μπορεσω να παιξω κανονικα ή ειναι upgrade και θα πρεπει να εχω το δισκακι απτο ps4?

Είναι ολόκληρο το παιχνίδι κ έχει κ δωρεάν το online 

• Thanks 1

Στις 14/3/2022 στις 4:30 ΜΜ, alexcas777 είπε

State of play την Πέμπτη αφιερωμένο στο Hogwarts legacy!!Άντε πάμε λίγο επιτέλους

Γιατι να αφιερώνουν το state of play σε ένα multiplatform παιχνίδι; μηπως πανε να προωθήσουν τον  σπαρτακο; ισως μπει μέσα τσαμπε

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, nyne είπε

Εγω παντως gta 5 για ps5 δεν βλεπω στο store,μονο για ps4 κ για καποιο λογο λεει οτι δεν ειναι διαθεσιμο...

Δοκίμασε να το ψάξεις μέσα από το store της ps5 κονσόλας και όχι μέσω του ps mobile app.... Πηγαίνοντας στο grand theft auto online, πατάς τις 3 τελείες και βγάζει όλες τις εκδόσεις. Εκεί έχει την έκδοση "grand theft auto v (playstation 5) με 10€.

Επεξ/σία από Ferrari84
  • Thanks 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...