Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v3

Malthador
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης

Καλησπέρα παίδες!

Μία ερώτηση σε όσους έχουν SSD "AORUS Gen4 7000s SSD" (1 ή 2 TB), τι ταχύτητα έβγαλε για read speed όταν τον κάνατε format στο PS5?

Εμένα ενώ έχω το τελευταίο firmware (21.2), βγάζει ότι να'ναι. Την μία λέει 5400 MB/s, μετά 4600 MB/s, την άλλη 5700 ΜΒ/s, αλλά ποτέ πάνω από 5700 MB/s ενώ κανονικά θα έπρεπε να είναι κάπου στα 6400 MB/s.

Καμιά ιδέα;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, DiAvOl είπε

Καλησπέρα παίδες!

Μία ερώτηση σε όσους έχουν SSD "AORUS Gen4 7000s SSD" (1 ή 2 TB), τι ταχύτητα έβγαλε για read speed όταν τον κάνατε format στο PS5?

Εμένα ενώ έχω το τελευταίο firmware (21.2), βγάζει ότι να'ναι. Την μία λέει 5400 MB/s, μετά 4600 MB/s, την άλλη 5700 ΜΒ/s, αλλά ποτέ πάνω από 5700 MB/s ενώ κανονικά θα έπρεπε να είναι κάπου στα 6400 MB/s.

Καμιά ιδέα;

Δεν ξέρω αν φταίει αυτό, αλλά κανα firmware update του έκανες πριν τον βάλεις? Βέβαια μόνο από pc μπορείς να το κάνεις.

Επεξ/σία από ilias78

Επισκέπτης
8 λεπτά πριν, ilias78 είπε

Δεν ξέρω αν φταίει αυτό, αλλά κανα firmware update του έκανες πριν τον βάλεις? Βέβαια μόνο από pc μπορείς να το κάνεις.

Ναι αυτό έγραψα , είμαι στο τελευταίο firmware ,δεν βοήθησε ..

7 λεπτά πριν, DiAvOl είπε

Ναι αυτό έγραψα , είμαι στο τελευταίο firmware ,δεν βοήθησε ..

Το μπέρδεψα με το firmware της κονσόλας.

Οι απαιτήσεις του ps5 είναι ο δισκος να διαβάζει απο 5500mb/sec. Όταν εσένα σου βγάζει κάτω από 5500, δουλεύει σωστά?

Μπορείς να τον βάλεις στο pc κ να δεις πόσο διαβάζει?

37 λεπτά πριν, DiAvOl είπε

Καλησπέρα παίδες!

Καμιά ιδέα;

Εγώ δεν εκανα κανένα firmware upgrade στο συγκεκριμένο ssd, μπήκε καπάκι κονσόλα, και βγάζει 6500ΜΒ/s πάνω κάτω. 

Μόλις τώρα, Tatofski64 είπε

Εγώ δεν εκανα κανένα firmware upgrade στο συγκεκριμένο ssd, μπήκε καπάκι κονσόλα, και βγάζει 6500ΜΒ/s πάνω κάτω. 

Αν δεν έχεις θέματα όσο παίζεις, και σβήνεις γράφεις παιχνίδια, αμφιβάλλω να έχεις θέμα, αλλά φυσικά μπορείς να μιλήσεις και με το support της gigabyte. 

1 ώρα πριν, ilias78 είπε

Το μπέρδεψα με το firmware της κονσόλας.

Οι απαιτήσεις του ps5 είναι ο δισκος να διαβάζει απο 5500mb/sec. Όταν εσένα σου βγάζει κάτω από 5500, δουλεύει σωστά?

Μπορείς να τον βάλεις στο pc κ να δεις πόσο διαβάζει?

Ναι, μπορεις να βαλεις και δισκο κατω απο 5.500. Η μονη απαιτηση ειναι να ειναι pci gen4. Εχει κανει ο Linus νομιζω σχετικο βιντεο.

• Like 1
  • Thanks 1

https://www.e-shop.gr/ssd-corsair-cssd-f0500gbmp600plp-mp600-pro-lpx-500gb-m2-2280-nvme-pcie-gen-40-x4-ps5-compatible-p-PER.547168

Παιδιά αυτός μπαίνει απευθείας γράφει. 

Τι λέτε; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Boubis1411 είπε

https://www.e-shop.gr/ssd-corsair-cssd-f0500gbmp600plp-mp600-pro-lpx-500gb-m2-2280-nvme-pcie-gen-40-x4-ps5-compatible-p-PER.547168

Παιδιά αυτός μπαίνει απευθείας γράφει. 

Τι λέτε; 

Χτύπα τον, είναι στην λίστα με τους συμβατούς SSD.

Επεξ/σία από mikele13-
  • Thanks 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...