Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v3

Malthador
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Μόλις τώρα, ilias78 είπε

Ψήκτρα 

Δεν θα ξέρω αυτά άστα να πάνε τώρα.... Στο plaisio έχουν τέτοιο πράγμα; τον δίσκο οκ θα τον πάρω από τσιγκούνη. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Λογικά θα έχουν. Αν δεν έχουν θα πρέπει να πάρεις εσύ, όπως κ το δίσκο. Απλά προσοχή στην ψυκτρα για να χωράει. Πχ στην be quite ξέρω ότι κάνει η MC1 κ όχι η MC1 PRO.

Πάντως δεν είναι δύσκολη η τοποθέτηση. Στο YouTube έχει άπειρα βίντεο.

Καλησπέρα παιδιά, μιας και ξαναμπήκα τώρα στον κόσμο των κονσολών με το ps5 θέλω να ρωτήσω ένα τεχνικό θέμα.

Παίρνουμε το disk το οποίο κάνει κάτι σαν install και μετά τραβάει και άλλα 60-70 ή όσα θέλει GB από το ίντερνετ. 

Για να παίξει μετά το game παίρνει δεδομένα από το cd? Ναι προφανώς και τραβάει κάποια δεδομένα του στυλ πρεπει να έχεις μέσα το disk αλλά στην ουσία όλα τα δεδομένα τα τραβάει από τον σκληρό του ps5 σωστά ?

7 λεπτά πριν, G-pal είπε

Καλησπέρα παιδιά, μιας και ξαναμπήκα τώρα στον κόσμο των κονσολών με το ps5 θέλω να ρωτήσω ένα τεχνικό θέμα.

Παίρνουμε το disk το οποίο κάνει κάτι σαν install και μετά τραβάει και άλλα 60-70 ή όσα θέλει GB από το ίντερνετ. 

Για να παίξει μετά το game παίρνει δεδομένα από το cd? Ναι προφανώς και τραβάει κάποια δεδομένα του στυλ πρεπει να έχεις μέσα το disk αλλά στην ουσία όλα τα δεδομένα τα τραβάει από τον σκληρό του ps5 σωστά ?

Σωστά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δοκιμασα το demo του stranger of paradise πριν λιγο.

Το εβαλα performance 60 fps,ρυθμισα το hdr και το ξεκινησα γιατι μου ειχε κανει κλικ εδω και καιρο.

Βλεπω το opening cutscene και λεω εδω ειμαστε,ωραιο με dark υφος.

Με το που με πεταει στην μαχη κατευθειαν και βλεπω την αναλυση τρωω μια καρπαζια που δεν την περιμενα.

Τελειωσα το fight,με πεταει στο tutorial που ειναι στο λιβαδι με τα σταχια και εκει δεν αντεξα παιδια.

Το εκλεισα τελειως,ανοιξα το pc,μπηκα μια στο epic store και το εκανα pre order εκει.

Επεξ/σία από optimus prime
  • Like 1

8 ώρες πριν, alexcas777 είπε

Με εξαίρεση το co op του returnal μια απογοήτευση και σήμερα...

Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί έχει τέτοιο hype το forspoken. Πέραν των γραφικών μου φαίνεται τέρμα αδιάφορο. Κρατάω το παρακάτω από το SoP. 

• Like 3
  • Thanks 1

2 hours ago, Lotof said:

Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί έχει τέτοιο hype το forspoken. Πέραν των γραφικών μου φαίνεται τέρμα αδιάφορο. Κρατάω το παρακάτω από το SoP. 

Μόνο το yomi άξιζε το οποίο είναι και day 1 στο gamepass

• Thanks 1

αλιμονο , σίγουρα το καλύτερο απο τα χαλια (με τα γουστα του καθενός βεβαίως βεβαίως )  δε θα ταν κ στο gamepass? 

για μενα τπτ ενδιαφερον ουτε yomi ουτε τομι ουτε returnal παρολαυτα, ξέρετε οτι ηταν state of play για ιαπωνικά studios τα οποια δύσκολα αρέσουν στη πλειοψηφία των  δυτικών στο σύνολο τους έτσι ?

οσο για το forspoken εχει τοσο hype οσο κ το deathloop στις αρχες θα ξεφουσκωσει αν κ νομιζω θα βγει κατι που οριακα θα πιάνει 8αρακι

θα μου πεις ασχημο το 8αρακι? οχι αλλά οταν hyparese το λες κ πατάτα

• Like 2

5 λεπτά πριν, sndev είπε

αλιμονο , σίγουρα το καλύτερο απο τα χαλια (με τα γουστα του καθενός βεβαίως βεβαίως )  δε θα ταν κ στο gamepass? 

για μενα τπτ ενδιαφερον ουτε yomi ουτε τομι ουτε returnal παρολαυτα, ξέρετε οτι ηταν state of play για ιαπωνικά studios τα οποια δύσκολα αρέσουν στη πλειοψηφία των  δυτικών στο σύνολο τους έτσι ?

οσο για το forspoken εχει τοσο hype οσο κ το deathloop στις αρχες θα ξεφουσκωσει αν κ νομιζω θα βγει κατι που οριακα θα πιάνει 8αρακι

θα μου πεις ασχημο το 8αρακι? οχι αλλά οταν hyparese το λες κ πατάτα

Καλά ρεαλιστικά το TtY είναι το μόνο που είχε λίγο χαρακτήρα για μένα. Απο τα υπόλοιπα δεν έκανε κάτι κλίκ. Μπορεί στην Ιαπωνία να έχουν περισσότερο appeal, αλλα να λέμε την πικρή αλήθεια πρέπει να ήταν απογοητευτικό και για τους γιαπωνέζους :)

Για το Returnal δεν ξέρω πώς κολλάει με την παρούσα ιστορία το co-op αλλα αν όντως κολλάει, είναι πολύ ευχάριστο addition για εμάς που τα εκτιμάμε τα couch co-op!

• Like 2

Εγώ από το χθεσινό State of Play έκλαψα με το Exoprimal.

Οι τύποι φτιάξανε ένα παιχνίδι τύπου Zombie Horde game αλλά με δεινοσαύρους... Που βρίσκουμε αυτό που καπνίζουν οι συγκεκριμένοι;

1 λεπτό πριν, BlueBlade είπε

Εγώ από το χθεσινό State of Play έκλαψα με το Exoprimal.

Οι τύποι φτιάξανε ένα παιχνίδι τύπου Zombie Horde game αλλά με δεινοσαύρους... Που βρίσκουμε αυτό που καπνίζουν οι συγκεκριμένοι;

Παραλίγο τρανσφόρμερς - Τσέκ
Δεινόσαυροι - Τσέκ

What's not to like? :D

16 λεπτά πριν, zyx1979 είπε

αυτο το bloodborne δεν θα παρει ποτε upgrade........

Με το hype που έχει το elden ring, άπατο θα πήγαινε αν το βγάζαν τώρα το upgrade απο άποψη marketing. 1000 φορές να το περιμένουν λίγο να ξεφουσκώσει και να βγάλουν μετά ένα  directors cut για νταβατζιλίκι  + αρκετά sales απο κόσμο που τώρα μπήκε στα souls :P

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...