Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v3

Malthador
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

15 λεπτά πριν, g_mateo είπε

Αν παίξεις ταυτόχρονα με το ίδιο account σε 2 ps4 δεν σου μπανάρουν το λογαριασμό; 

Οχι γιατι δεν μπορεις. Σε πετάει έξω σε ενα απο τα 2 PS4 ή PS5

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

https://www.gamesradar.com/uk/new-dualsense-controllers-have-more-powerful-springs-and-new-parts-that-might-fix-stick-drift/?utm_medium=social&utm_content=opm&utm_campaign=socialflow&utm_source=facebook.com&fbclid=IwAR0KI-p329MbbNh3Y0ySM77jmqiAKY7rpMBkfXyhclA4jhpoCBvo42ldafs

Τα νέα κοντρόλλερ στα 3 χρωματα (Ροζ, μωβ, γαλάζιο) εχουν αλλα ελατήρια στα R&L για να ειναι ποιο γερά και αλλα υλικα για να μην έχουν drift

• Like 4
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

To αρθρο γραφει οτι ισως να βοηθησει χωρις να εχει αποδειχτει ακομα και οχι οτι διορθωσε το drift!!

Επεξ/σία από optimus prime
  • Like 1

1 ώρα πριν, Lotof είπε

Ευτυχώς που σε κάποια πράγματα η Sony δεν είναι Nintendo και βελτιώνει άμεσα το DS5. 

Εχω διαβάσει εδώ και 5 χρόνια χιλιάδες τέτοια άρθρα και για τα joycon που λένε ότι αλλάξαν κάτι χωρίς να αλλάζει τίποτα ουσιαστικά και οι αρθρογράφοι απλά βάζουν clickbait τίτλο.Αν δεις το βίντεο λέει οτι απλα είναι διαφορετικό χρώμα κάτω από τους μοχλούς, οχι οτι ειναι καλύτερο.Αν ήθελαν να κάνουν upgrade ας έβαζαν και λίγο μεγαλύτερη μπαταρία 😜 Τι να τα κάνουμε τα 0,05 mm σε ένα ελατήριο;

• Like 1

5 λεπτά πριν, stafftw είπε

Τι να τα κάνουμε τα 0,05 mm σε ένα ελατήριο;

Να ξέρεις οτι πολλές φορές και 0,01mm μπορει να κάνει την διαφορά. Μπορεί με 0,05mm να δέχεται πολλαπλάσιο φορτιο.

• Like 1

27 λεπτά πριν, vorlon68 είπε

Να ξέρεις οτι πολλές φορές και 0,01mm μπορει να κάνει την διαφορά. Μπορεί με 0,05mm να δέχεται πολλαπλάσιο φορτιο.

Δεν είπα οτι δεν κάνει διαφορά, επίσης μπορεί να είναι και χειρότερο δε σημαίνει απαραίτητα πως είναι καλύτερο (που φαινομενικά είναι αυτό που λες, μεγαλύτερης αντοχής). Απλά αυτό που απάντησα είναι ότι αν ήθελαν να κάνουν upgrade όντως θα έκαναν και κάτι πιο ουσιώδες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, stafftw είπε

Δεν είπα οτι δεν κάνει διαφορά, επίσης μπορεί να είναι και χειρότερο δε σημαίνει απαραίτητα πως είναι καλύτερο (που φαινομενικά είναι αυτό που λες, μεγαλύτερης αντοχής). Απλά αυτό που απάντησα είναι ότι αν ήθελαν να κάνουν upgrade όντως θα έκαναν και κάτι πιο ουσιώδες.

Μα δεν ειναι ουσιώδες να μην σου χαλάει R2; (γιατι αυτό ουσιαστικά είχε το πρόβλημα). Εμένα το R2 μου χάλασε σε ενα απο τα 2 ασπρα κοντρολλερ που εχω. Τώρα αν κατάφεραν να μην παθαίνουν και drift ειναι ενα συν. Δεν νομίζω να έχουν κάποια αλλα προβλήματα τα κοντρολλερ του 5.

Επεξ/σία από vorlon68
  • Like 1

23 λεπτά πριν, vorlon68 είπε

Μα δεν ειναι ουσιώδες να μην σου χαλάει R2; (γιατι αυτό ουσιαστικά είχε το πρόβλημα). Εμένα το R2 μου χάλασε σε ενα απο τα 2 ασπρα κοντρολλερ που εχω. Τώρα αν κατάφεραν να μην παθαίνουν και drift ειναι ενα συν. Δεν νομίζω να έχουν κάποια αλλα προβλήματα τα κοντρολλερ του 5.

Δεν νομίζω να είπε κανείς ότι δε θα χαλάει ποτε. Αλλά και πάλι αλλό ήταν το point μου. Τέλος πάντων ο χρόνος θα δείξει.Εγώ προσωπικά θα προτιμούσα πχ μεγαλύτερη μπαταρία

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τα ελατήρια έχουν 50 σεντ το κιλό από aliexpress. Τα χρωματιστά διαφορά δεν έχουν καμία από το dualsense που ήδη έχουμε. Πότε δεν είχα drift σε dualshock 4, ούτε στο dualsense αλλά δεν είμαι και κανίβαλος. Ούτε όμως αμφισβητώ ότι μη κανίβαλοι έχουν drift.

Επεξ/σία από tsakonass

PlayStation 5, until 14th June:

GTA Online: Free

GTA Online and Story Mode: £8.75/$9.99

Xbox Series X/S, until 14th June:

GTA Online: £8.99/$9.99

GTA Online and Story Mode: £17.49/$19.99

PS5 and Xbox Series X/S, after 14th June:

GTA Online £17.45/$19.99

GTA Online and Story Mode: £34.99/$39.99

Πηγή:  https://www.eurogamer.net/articles/2022-03-07-gta-5-for-ps5-and-xbox-series-x-s-is-half-price-for-first-three-months

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...