Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v3

Malthador
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, chocorello είπε

όντως;; πηγή;

Εγώ 🤣

12 λεπτά πριν, AntonisKo είπε

Μήπως να ανοίξουμε νέο θέμα?

Άνοιξα εγώ νήμα GT7

Επεξ/σία από Lobo10
  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μια ερώτηση σχετικά με το account στο playstation. Έχω λογαριασμό από παλιά στον οποίο δεν είχα αγοράσει τίποτα, απλά είχα παίξει μέσω streaming τα uncharted. Στο account αυτό είχα βάλει region UK. Δε θυμάμαι γιατί. Αυτό βλέπω τώρα δεν αλλάζει. Τώρα που πήρα ps5, θα έχω κάποιο πρόβλημα αν συνεχίσω με αυτό ή καλύτερα να κάνω νέο account? Κατάλαβα ότι κάτι δε πήγαινε καλά επειδή όλες οι τιμές ήταν σε λίρες! :P

16 λεπτά πριν, gust είπε

H 12μηνη συνδρομή Plus 44,99 €. Αξίζει να ξαναβάλω με τρώει το χέρι

Όχι να περιμένεις να δεις τα χαιρια του Σπάρτακου, κοντός ψαλμός αλληλούια

3 ώρες πριν, dimitris21gr είπε

Μια ερώτηση σχετικά με το account στο playstation. Έχω λογαριασμό από παλιά στον οποίο δεν είχα αγοράσει τίποτα, απλά είχα παίξει μέσω streaming τα uncharted. Στο account αυτό είχα βάλει region UK. Δε θυμάμαι γιατί. Αυτό βλέπω τώρα δεν αλλάζει. Τώρα που πήρα ps5, θα έχω κάποιο πρόβλημα αν συνεχίσω με αυτό ή καλύτερα να κάνω νέο account? Κατάλαβα ότι κάτι δε πήγαινε καλά επειδή όλες οι τιμές ήταν σε λίρες! :P

Το βάλες για να έχεις ps now κ να στριμαρεις το uncharted. Πρόβλημα δε θα έχεις αλλά γιατί να πληρώνεις λίρες ισοτιμία κ ίσως ένα Τσικ ακριβότερο; Κάνε ελληνικό κ βάλε 2ο χρήστη στο ps5 το αγγλικό account κ παίζεις κ στα 2 μπάλα.

• Thanks 1

2 λεπτά πριν, sndev είπε

Όχι να περιμένεις να δεις τα χαιρια του Σπάρτακου, κοντός ψαλμός αλληλούια

Σύμφωνα με τα leaks πάντα, το χαμηλότερο tier δεν είναι πιο ακριβο από αυτό?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, chncynic είπε

Σύμφωνα με τα leaks πάντα, το χαμηλότερο tier δεν είναι πιο ακριβο από αυτό?

Κοίτα αρχικά είναι φήμες, από κει κ πέρα θεωρώ όχι γτ μιλάνε για μήνα κόστος εάν το πάρεις αντίστοιχα μήνα κόστος psn είναι το ίδιο. Πιστεύεις δε θα βγάλουν πακέτο 3μηνο 6μηνο  έτους κ στον Σπάρτακο;; 

Κ να στο πιάσω κ αλλιώς ποιος μας λέει ότι δε θα σου πουν ααα σου μετατρέπω την υπάρχουσα με +Χ χρήματα .. γι'αυτό λέω ας δούμε τι θα βγάλουν πρώτα.. κ αν θα αξίζει βασικά έστω κ στο χαμηλότερο tear

Επεξ/σία από sndev
  • Like 1

54 λεπτά πριν, gust είπε

H 12μηνη συνδρομή Plus 44,99 €. Αξίζει να ξαναβάλω με τρώει το χέρι

Εγώ θα έλεγα να την πάρεις τώρα την συνδρομή με με 44,99 πάντως. 🙂 

Στο store έχει ακόμα 59 προφανώς την βρήκες σε κάποιο κλειδάδικο 44,99;

• Like 1

4 λεπτά πριν, ChrisAce είπε

Στο store έχει ακόμα 59 προφανώς την βρήκες σε κάποιο κλειδάδικο 44,99;

Στο PS Store έχει 44.99€. Τρέχει προσφορά -25% μέχρι τις 13/3.

Spoiler

436434811_Capture_2022-03-04-19-18-52.png.3e2e9a3b83e5ff7e4195a747616b06f0.png

2 λεπτά πριν, kosmsamo είπε

Στο PS Store έχει 44.99€. Τρέχει προσφορά -25% μέχρι τις 13/3.

Απόκρυψη περιεχομένων

436434811_Capture_2022-03-04-19-18-52.png.3e2e9a3b83e5ff7e4195a747616b06f0.png

Μέσα από την κονσόλα ps4 και μέσα από το app στο smartphone 59,99 την βλέπω ακόμα. Δεν έχω δει ακόμαμέσα από το ps5 τι τιμή λέει.

Από το app στο δείχνει εσένα 44,99;

Αν το βλέπεις μέσα από το app τότε βλέπεις και στο screenshot σου ότι δεν σου δίνει δικαίωμα να την αγοράσεις.. σου λέει owned..

εκτός και αν δεν έχει ξεκινήσει ακόμα το promotion αυτό.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έβαλα και το ps plus με τη προσφορά των 45 ευρώ για να δω μήπως έχει κάνα καλό game για να ξεκινήσω να παίζω. Το GhostRunner και το Bloodborne που τα έκανα τσάμπα προσθήκη στη βιβλιοθήκη μου, αλλά έχουν το σηματάκι του plus, σημαίνει ότι όσο έχω συνδρομή plus μπορώ να τα παίζω δωρεάν όσο θέλω; Σορρυ αν ρωτάω τα αυτονόητα απλά πήρα ξανά ps μετά από 20 χρόνια!

Επεξ/σία από dimitris21gr
  • Like 1

1 λεπτό πριν, dimitris21gr είπε

Έβαλα και το ps plus με τη προσφορά των 45 ευρώ για να δω μήπως έχει κάνα καλό game για να ξεκινήσω να παίζω. Το GhostRunner και το Bloodborne που τα έκανα τσάμπα προσθήκη στη βιβλιοθήκη μου, αλλά έχουν το σηματάκι του plus, σημαίνει ότι όσο έχω συνδρομή plus μπορώ να τα παίζω δωρεάν όσο θέλω; Σορρυ αν ρωτάω τα αυτονόητα απλά πήρα ξανά ps μετά από 20 χρόνια!

Nαί όσο έχεις ενεργή συνδρομή θα μπορείς να τα παίζεις.

Δεν χάνεις ούτε saves ούτε βγαίνουν από το account σου, αν λήξει η συνδρομή σου. Απλά θα μπορείς να τα ξαναπαίξεις όταν ανανεώσεις πάλι το ps plus.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
34 λεπτά πριν, dimitris21gr είπε

Αφού πήρες ps5 κ έβαλες plus δες το collections..... Τι ένα καλό game ! Ξεκινά με του collection !

Αν ξαναπιανεις το άθλημα 20χρονια μετά μη κάνεις την αρχή με Bloodborne

Επεξ/σία από sndev
  • Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ως πολύ φρέσκος κάτοχος PS5 (επιτέλους!), θα κάνω μια πιθανώς χαζή ερώτηση επειδή είδα κάτι σχετικά με τα apps που μπορούν να εγκατασταθούν στην κονσόλα:

Θα έπρεπε να έχει μέσα το Disney Plus; Ξέρω ότι δεν υπάρχει ακόμα στην Ελλάδα οπότε προφανώς και δε θα είχε νόημα, αλλά το ρωτάω γιατί το είδα όταν πρωτοβγήκε η κονσόλα ότι θα το έχει αλλά δεν το είδα κάπου (είδα Prime, Twitch, Netflix, YouTube και WWE Network (!)).

Επεξ/σία από FCastor

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...