Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v3

Malthador
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ωωω, ναι!

Ξεκινησε!

Ριγη συγκινησης μιας και εχω απο το PS3 να το πιασω...

Αφηστε τα RT, VRR, FPS, DF, 2.1, 4K60 στην ακρη...

Λιωνουμε λαστιχα τωρα!

Καλο λιωσιμο και απο εμενα!

• Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδια αντιο ζωη. Μιλαμε για τρελο καψιμο. Καθε φορα κερδιζεις και ενα ανταλλακτικο για συγκεκριμενο αμαξι οχι ενα για ολα. Πχ κερδισα κατι για το renault clio που μπαινει μονο σε αυτο το αμαξι! Μιλαμε για τρελο βαθος και καψιμο. Διπλωματα, κυπελα, καφέ, γκαραζ, online ειναι ολα εκει! Γραφικα φυσικα καλυτερα απο το σπορτ και ηχος με ακουστικα σονυ εκπληκτικος!!!! Αντε καλοπαιχνιδο!!!

Επεξ/σία από polakis21
  • Like 4

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Άντε να δούμε και το GT7.

Υπάρχει η δυνατότητα οδήγησης με το γυροσκόπιο του dualsense είδα.

Επεξ/σία από Lobo10
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ξενέρα που έφαγα, πήρα την anniversary, πέρα από τη πανέμορφη συσκευασία που του άξιζε, είχα και σκοπό να πουλήσω το PS4 voucher και να κρατήσω τα υπόλοιπα, πως μου φάνηκε όμως πως όλα τα bonus της anniversary είναι στο ίδιο κουπόνι με το PS4 voucher; Δε με χάλασε!

Btw φίλος μου έκανε στριμ απο χθες (τεκνικαλι σημερα) στις 00.00 τη digital έκδοση, έλιωσε στα διπλώματα τον παρακολουθούσα και μου έτρεχαν τα σάλια. Άντε επιστροφή το απόγευμα στο σπίτι, άντε download το patch... 😢

Επεξ/σία από chocorello

7 λεπτά πριν, chocorello είπε

πως μου φάνηκε όμως πως όλα τα bonus της anniversary είναι στο ίδιο κουπόνι με το PS4 voucher; Δε με χάλασε!

😢

Όντως?!

Πω ρε φίλε τον ήπιαμε.

Χαχα.

Εμενα το διλημμα ειναι τιμονι ή dualsense? Μεταμεσονυχτια δοκιμη με dualsense, φοβερη αισθηση του δρομου. Θα τρωει τη μπαταρια του για πλακα βεβαια...

Btw το εχει κανεις δοκιμασει με Logitech G29 με το shifter? Ελπιζω μη φαω ηττα!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, stcp είπε

Εμενα το διλημμα ειναι τιμονι ή dualsense? Μεταμεσονυχτια δοκιμη με dualsense, φοβερη αισθηση του δρομου. Θα τρωει τη μπαταρια του για πλακα βεβαια...

Γιατί να μη δουλέψει με g29;

Μακάρι να ήταν συμβατή η τιμονιέρα μου (Thrustmaster TS-XW) με PS5. Δεν υπάρχει σύγκριση τιμονιέρας - controller ακόμα και με dualsense.

31 λεπτά πριν, chocorello είπε

Ξενέρα που έφαγα, πήρα την anniversary, πέρα από τη πανέμορφη συσκευασία που του άξιζε, είχα και σκοπό να πουλήσω το PS4 voucher και να κρατήσω τα υπόλοιπα, πως μου φάνηκε όμως πως όλα τα bonus της anniversary είναι στο ίδιο κουπόνι με το PS4 voucher; Δε με χάλασε!

Btw φίλος μου έκανε στριμ απο χθες (τεκνικαλι σημερα) στις 00.00 τη digital έκδοση, έλιωσε στα διπλώματα τον παρακολουθούσα και μου έτρεχαν τα σάλια. Άντε επιστροφή το απόγευμα στο σπίτι, άντε download το patch... 😢

Ένα κωδικό έχει για PS4 KEY και Anniversary Bonus;

Επεξ/σία από Lobo10

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, Lobo10 είπε

Ένα κωδικό έχει για PS4 KEY και Anniversary Bonus;

Ναι, όλα μαζί:

- PS4 digital code

που επιπλέον ενεργοποιεί:
- 1.000.000 Cr
- Toyota GR Yaris
- 30 PSN Avatars
- Επίσημη ψηφιακή μουσική επένδυση (έτσι το λέει)

Ουσιαστικά έχουν κάνει τα πάντα ώστε να μη θες να το πουλήσεις.

Επεξ/σία από chocorello
  • Sad 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, chocorello είπε

Ναι, όλα μαζί:

- PS4 digital code

που επιπλέον ενεργοποιεί:
- 1.000.000 Cr
- Toyota GR Yaris
- 30 PSN Avatars
- Επίσημη ψηφιακή μουσική επένδυση (έτσι το λέει)

Ουσιαστικά έχουν κάνει τα πάντα ώστε να μη θες να το πουλήσεις.

Και με digital share ένας παίρνει τα pre order bonus 100000 Cr είδα. Τουλάχιστον δίνει και στους 2 τα 3 αυτοκίνητα.

Επεξ/σία από Lobo10

34 λεπτά πριν, stcp είπε

καταβροχθίζει την μπαταρία θα έλεγα, αλλά η αίσθηση είναι απίστευτα καλή

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...