Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v3

Malthador
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

30 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Οποιος δεν έχει θέμα με το always online,μπορεί να βγεί κερδισμένος αγοράζοντας το φθηνά στις αγγελίες που υπάρχουν πολλοί ψηφιακοί κωδικοί.

Δεν αναβαθμίζονται σε PS5. Αυτό είναι το θέμα. 😂😂

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

5 λεπτά πριν, Lobo10 είπε

Δεν αναβαθμίζονται σε PS5. Αυτό είναι το θέμα. 😂😂

Ισχύει αλλά αν είχα μόνο PS4 στη διάθεση μου τα 30ευρώ νομίζω είναι μια χαρά τιμή για τόσο φρέσκια παιχνιδάρα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
34 λεπτά πριν, chocorello είπε

Ισχύει αλλά αν είχα μόνο PS4 στη διάθεση μου τα 30ευρώ νομίζω είναι μια χαρά τιμή για τόσο φρέσκια παιχνιδάρα.

Καλοπούλητο!

Εμένα με χάσατε από πελάτη δυστυχώς λόγω PS5.

Επεξ/σία από Lobo10
  • Like 1
  • Thanks 1

3 ώρες πριν, sndev είπε

ακριβως οπως το λες! 

δεν αγοράζω γτ διαφωνω ιδεολογικά κ οχι γιατι θα εχω πρόβλημα , ναι πρόβλημα είναι κ το pay to win κ κανω το ιδιο 🤷‍♂️

px λάτρεψα το last of us online, εαν σκασει τωρα το καινούριο  κ εχει τετοια Microtransaction στο καιάδα απο μενα

ξέρεις λιθαράκι λιθαρακι δεχόμαστε τις αλλαγές κ αλλαζει η νοοτροπία είτε προς το καλο ειτε προς το κακο και βασικα.. τωρα που το σκευτομαι εαν απο την αρχη ημουν ενήμερος ότι θα ταν "υπηρεσια" πιθανον να το αντιμετώπιζα πολύ διαφορετικά

το σέβομαι κ το καταλαβαινω  οτι εσυ το δεχεσαι γτ δε μπορεις να στερηθείς ενα τοσο καλο παιχνίδι κ σου φαινετε μικρο το "θεμα",  εγω παλι μπορώ να το στερηθώ οποτε οχι δε θα το αγοράσω

ισως κακογερασα κ εγινα στριμμένος :P 

Μια από τα ίδια .

Εχεις δίκιο έτσι έλεγαν και με το xbox one always online και με το backlash του κόσμου το ακύρωσαν.

Οτι εκεί παει το πράγμα στο gaming είναι σίγουρο.....αλλα ας έρθει όσο αργότερα γίνεται.

Φίλε music_lover για αυτό το λόγο δεν παίζω ποτέ παιχνίδια που απαιτούν always online όπως αυτά που ανέφερες. Επίσης θα μπορούσαν σαν λύση να δώσουν επιλογή κατά την εκκίνηση του παιχνιδιου αν θέλεις offline ή online εκκίνηση του παιχνιδιού. Με αυτό τον τρόπο ο καθένας θα επέλεγε αυτό που τον ικανοποιεί. Νομίζω έτσι δεν είναι τα souls παιχνίδια?

• Like 1
  • Confused 1

2 ώρες πριν, Lobo10 είπε

Καλοπούλητο!

Εμένα με χάσατε από πελάτη δυστυχώς λόγω PS5.

Ευχαριστώ! Δε πειράζει και εγώ με PS5 την έκδοση για PS5 αγόρασα, λογικό είναι! 😁

23 λεπτά πριν, gust είπε

Μια από τα ίδια .

Εχεις δίκιο έτσι έλεγαν και με το xbox one always online και με το backlash του κόσμου το ακύρωσαν.

Οτι εκεί παει το πράγμα στο gaming είναι σίγουρο.....αλλα ας έρθει όσο αργότερα γίνεται.

Φίλε music_lover για αυτό το λόγο δεν παίζω ποτέ παιχνίδια που απαιτούν always online όπως αυτά που ανέφερες. Επίσης θα μπορούσαν σαν λύση να δώσουν επιλογή κατά την εκκίνηση του παιχνιδιου αν θέλεις offline ή online εκκίνηση του παιχνιδιού. Με αυτό τον τρόπο ο καθένας θα επέλεγε αυτό που τον ικανοποιεί. Νομίζω έτσι δεν είναι τα souls παιχνίδια?

Εγώ πάντως δεν βλέπω στην παρούσα φάση καμία "τάση" προς το always on-line από τους developers ή τις εταιρίες, επειδή από ότι καταλαβαίνω κάτι τέτοιο φοβάστε. Όταν εμφανίστηκε το GT Sport το 2017 θα μπορούσε κάποιος να είχε επίσης τους ίδιους φόβους αλλά δεν άλλαξε τίποτα προς αυτήν την κατεύθυνση. Υπάρχει λόγος που το παιχνίδι είναι αυτής της φιλοσοφίας και δεν είναι το κέρδος, εκεί θέλω να καταλήξω.

Να υποθέσω όμως πως δεν έχει παίξει ποτέ κανένα τέτοιο παιχνίδι? Επίσης δεν σε ενοχλεί το γεγονός πχ ότι το game pass θέλει πρόσβαση στο Internet για να δουλέψει? Πως τρέχεις εξαρχής το forza horizon? Δεν είναι always on-line αυτό? Έμμεσα. Θέλω να πω πως δεν βρίσκω τίποτε κακό στο always on-line από την στιγμή που δεν φεύγουν επιπλέον χρήματα από την τσέπη μου.

• Like 2

6 ώρες πριν, sndev είπε

για εμενα ειναι ιδεολογικο , πες οτι για τον Χ Ψ λογω τρώω  ban

παπαλα το game?

Να μην φας ban θα ηταν το λογικο, οχι για το αν το game εχει Online ή Offline mode.

• Like 1

16 λεπτά πριν, Daredevil είπε

πως τρως ban στο psn? εντάξει πέρα από το να έχεις τον λογαριασμό σου σε moded κονσόλα?

Είναι πολύ εύκολο. Ανοίγεις διάλογο με κάποιον που μισείς. Εκεί, του εύχεσαι ελεύθερα όλα αυτά που θες να πάθει, χωρίς κανένα δισταγμό.

Καλή απόλαυση! 😂😂

2 ώρες πριν, music_lover είπε

Εγώ πάντως δεν βλέπω στην παρούσα φάση καμία "τάση" προς το always on-line από τους developers ή τις εταιρίες, επειδή από ότι καταλαβαίνω κάτι τέτοιο φοβάστε. Όταν εμφανίστηκε το GT Sport το 2017 θα μπορούσε κάποιος να είχε επίσης τους ίδιους φόβους αλλά δεν άλλαξε τίποτα προς αυτήν την κατεύθυνση. Υπάρχει λόγος που το παιχνίδι είναι αυτής της φιλοσοφίας και δεν είναι το κέρδος, εκεί θέλω να καταλήξω.

Να υποθέσω όμως πως δεν έχει παίξει ποτέ κανένα τέτοιο παιχνίδι? Επίσης δεν σε ενοχλεί το γεγονός πχ ότι το game pass θέλει πρόσβαση στο Internet για να δουλέψει? Πως τρέχεις εξαρχής το forza horizon? Δεν είναι always on-line αυτό? Έμμεσα. Θέλω να πω πως δεν βρίσκω τίποτε κακό στο always on-line από την στιγμή που δεν φεύγουν επιπλέον χρήματα από την τσέπη μου.

Το gt sport θεωρώ θα είχε μεγαλύτερη επιτυχία αν δεν ήταν online focused γιατι θα προσέγγιζε και τους casual race drivers όπως τα παλαιότερα. Σκέψου ότι είναι το μοναδικό gt στην γενια του ps4 και θα έπρεπε να κάνει τρελές πωλήσεις. Προφανώς η polyphony θέλει κάτι ποιο multiplayer -online oriented - competitive παιχνίδι γιαυτο και το online. Δεν παύει όμως να είναι και μία μορφή drm γαι όλους αυτούς που θέλουν και σόλο - offline εμπειρία όπως με τα προηγούμενα της σειράς. Αν το θέλαν πραγματικα΄αθ το έκαναν με επιλογή από την αρχή offline - online με features.

Τέλος ενοείται ότι και υπηρεσίες τύπου gamepass εχουν τον τύπου του always online, ομως εκεί απλά νοικιάζεις τα παιχνίδια, δεν σου ανήκουν. Αν αγοράζω το παιχνίδι θέλω να μπορώ να το παίξω ακόμα και offline εφόσον και η ίδια η κονσόλα λειτουργεί offline. Το forza horizon που λες το κατέχω γιατι το έχω αγοράσει και το παίζω όπως θέλω πχ. ασχέτως gamepass. Για εμένα ως gamer που θέλει να κατέχει τα παιχνίδια και τα αγοράζει θέλω να έχω την επιλογή να τα παίζω πάντα και όχι να εξαρτώμαι από έναν server. Αν τα έπαιζα μόνο μέσω gamepass δε θα είχα καμία ένσταση γιατι εξαρχής θα συμμετείχα σε ένα συνδρομητικό πρότυπο υπηρεσίας. Φαντάσου το netflix. Εχω συνδρομή και γνωρίζω ότι μόλις σταματήσω την υπηρεσία ή αυτή κλείσει δεν θα ξαναδώ τιποτα από το υλικό της. Τις ταινίες όμως που έχω στην ταινιοθήκη μου μπορώ να τις δω όποτε θέλω.

• Like 2
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δε νομίζω ότι το GT7 θα θέλει ενεργό psn για να παίξει τα offline modes. Άλλο σύνδεση ίντερνετ (που λογικά έχεις και πληρώνεις σαν πάγιο έξοδο), άλλο συνδρομή στο psn. Επίσης δε προκύπτει από κάπου ότι μόλις κλείσουν οι server πως το παιχνίδι δε θα ξεκλειδώσει ώστε να παίζει ελεύθερα offline. Όλα αυτά είναι υποθέσεις.

Προσωπικά από το να παίζω με cheaters που επεξεργάζονται τα offline saves του PS4 (και που λογικά έχουν impact τα offline achievements και online, πχ. Cr, car rewards η trophies), προτιμώ να είναι όλα στο cloud και ας χρειάζομαι ίντερνετ για να παίξω. Η τελική εμπειρία είναι η βέλτιστη έτσι.

Επεξ/σία από chocorello

Από την παρουσίαση του digital foundry αναφέρει ότι αν δεν είσαι online το παιχνίδι σου επιτρέπει μόνο custom races να κάνεις. Ουτε διπλώματα, ούτε πρωταθλήματα, ούτε solo carreer mode.

Νομίζω αυτό είναι μεγάλος περιορισμός.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Daredevil είπε

πως τρως ban στο psn? εντάξει πέρα από το να έχεις τον λογαριασμό σου σε moded κονσόλα?

Εύκολα κ με ένα refund από το στορε κ αν ξυπνήσουν κ κυνηγάνε το gameshare η όπως ρίξανε πχ σε αυτούς που δίνανε τα ps5 collection σε άλλους με ps4  η ας πούμε  με τον άλλο το φίλο που hackarane το λογαριασμό του κ αγοράσανε μέσω κάρτας παιχνίδι κ ήθελε να κάνει αμφισβήτηση συναλλαγής από τη τράπεζα 

1 ώρα πριν, SabotazNic είπε

Να μην φας ban θα ηταν το λογικο, οχι για το αν το game εχει Online ή Offline mode.

Το θέμα δεν είναι το ban σαν έννοια, ξεκαθαρα το έφερα ακραίο παράδειγμα για να εξηγήσω το σκεπτικό μου , πως με ένα πληρωμένο παιχνίδι σε δισκάκι εάν μπλοκάρουν την Mac address σου / account παπαλα.

Το λογικό κ το μη λογικό το ορίζουμε εμείς, προσωπικά δε μπορώ ρε συ να δεχτώ ότι offline έχω μόνο custom races. Εάν όμως το παραπάνω το πουλούσαν σαν υπηρεσία θα το χονευα πιο εύκολα 

ένα άλλο ακραίο; Σκέψου να παίζεις forbidden west offline αλλά το Μάιν στορυ συνέχιζε μόνο online. Αλλά αυτό να μην είναι υπηρεσία αλλά παιχνίδι που πλήρωσες ολόκληρο.

Επίσης να ξεκαθαρίσω κάτι, δε κρίνω το παιχνίδι σα παιχνίδι μακάρι να βγει goty να το χαρούν όσοι το πάρουν κ τα σχετικά ,η πολιτική του always online για να παίξεις κάτι που πλήρωσες είναι αυτό που με τρελαίνει.

Επεξ/σία από sndev
  • Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είπαν οτι το συνεχές online υπάρχει ώστε να μην μπορει κάποιος να πειράξει τα save και έχει απειρα χρήματα (Αυτό γινόταν στο PS2). Αυτό έχει νόημα μόνο στο PS4 οπου μπορείς να πάρεις σε USB τα save. Πιστεύω οτι αν το game ήταν μόνο στο PS5 δεν θα είχαμε αυτο το θέμα.

Επεξ/σία από vorlon68

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...