Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v3

Malthador
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καντο μωρε κ συ με κόκκινο 

το λεει οντος ξεκαθαρα οτι δεν.. 

προσωπικά με γλύτωσες απο τσαμπα εξοδα κ τώρα που συνηδητοποιησα το always online ειναι οριστικο άκυρο απο εμένα 

Ps: με τα 80αρια δεν εχω θέμα οπως δεν ειχα κ με τα 70αρια, το να μου βαζεις ομως always online ειναι σαν να αγοράζω υπηρεσία ενώ εγω αγοράζω παιχνίδι κ μου το περνάς ύπουλα κ αυτό με εξοργίζει 

Επεξ/σία από sndev
  • Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

13 ώρες πριν, gust είπε

Περι GT7.....

Δεν είχα πάρει χαμπάρι ότι ήταν always online...

Ε όχι ρε παιδιά τόσο βάναυσο drm. Δηλαδή να θέλω να παίξω στο εξοχικο χωρίς wifi και να τρωω πόρτα.

Ηταν να το αγοράσω άμεσα. Τώρα αναβολή μέχρι να βγει patch που να το αφαιρεί. Αν όχι και το Forza μια χαρά μου κάνει.

Κρίμα....

Περί always on line..

Ζούμε στο 2022, η πρόσβαση στο internet είναι πλέον πανεύκολη και σε κάθε γωνιά της Ελλάδας μέσω κινητού τηλεφώνου. Δεν είναι δυνατόν να αποτελεί αποτρεπτικός παράγοντας αγοράς παιχνιδιού το ότι αυτό δεν μπορεί να παίξει χωρίς σταθερή σύνδεση internet στο...εξοχικό. Άνοιξε τα δεδομένα στο κινητό και παίξε ή με κόστος μόλις 10 ευρώ αγόρασε ένα πακέτο με 10gb για 30 ημέρες που παρέχει πχ η cosmote (https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/epiko_internet.html) και λύθηκε το πρόβλημα. Αναβάθμιση που να το αφαιρεί πάντως γνώμη μου είναι να μην περιμένεις άδικα, δεν πρόκειται να γίνει γιατί δεν υπάρχει και πραγματικός λόγος για αυτό, είπαμε internet υπάρχει πλέον παντού και εύκολα. Και το forza είναι ένα καταπληκτικό παιχνίδι, μια χαρά θα είσαι και με αυτό, gran turismo όμως δεν είναι γιατί τα δύο παιχνίδια έχουν διαφορετικό dna.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, music_lover είπε

Περί always on line..

Ζούμε στο 2022, η πρόσβαση στο internet είναι πλέον πανεύκολη και σε κάθε γωνιά της Ελλάδας μέσω κινητού τηλεφώνου. Δεν είναι δυνατόν να αποτελεί αποτρεπτικός παράγοντας αγοράς παιχνιδιού το ότι αυτό δεν μπορεί να παίξει χωρίς σταθερή σύνδεση internet στο...εξοχικό. Άνοιξε τα δεδομένα στο κινητό και παίξε ή με κόστος μόλις 10 ευρώ αγόρασε ένα πακέτο με 10gb για 30 ημέρες που παρέχει πχ η cosmote (https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/epiko_internet.html) και λύθηκε το πρόβλημα. Αναβάθμιση που να το αφαιρεί πάντως γνώμη μου είναι να μην περιμένεις άδικα, δεν πρόκειται να γίνει γιατί δεν υπάρχει και πραγματικός λόγος για αυτό, είπαμε internet υπάρχει πλέον παντού και εύκολα. Και το forza είναι ένα καταπληκτικό παιχνίδι, μια χαρά θα είσαι και με αυτό, gran turismo όμως δεν είναι γιατί τα δύο παιχνίδια έχουν διαφορετικό dna.

Θέλω να πιστεύω πως μόλις οι GT7 servers φτάσουν στο End of Life τους τότε θα βγει patch που θα ξεκλειδώσει τα offline career modes ώστε να μην απαιτείται πλέον σύνδεση σε servers που δε θα υπάρχουν. Δε μπορώ να το γνωρίζω αλλά αυτό μου φαίνεται λογικό.

Επεξ/σία από chocorello

3 λεπτά πριν, chocorello είπε

Θέλω να πιστεύω πως μόλις οι GT7 servers φτάσουν στο End of Life τους τότε θα βγει patch που θα ξεκλειδώσει τα offline career modes ώστε να μην απαιτείται πλέον σύνδεση σε servers που δε θα υπάρχουν. Δε μπορώ να το γνωρίζω αλλά αυτό μου φαίνεται λογικό.

"Ποιος ζει ποιος πεθαίνει μέχρι τότε" όμως..μιλάς για πόσα έτη μετά?

• Like 2

1 λεπτό πριν, music_lover είπε

"Ποιος ζει ποιος πεθαίνει μέχρι τότε" όμως..μιλάς για πόσα έτη μετά?

για εμενα ειναι ιδεολογικο , πες οτι για τον Χ Ψ λογω τρώω  ban

παπαλα το game?

• Like 2

6 λεπτά πριν, sndev είπε

παπαλα το game?

Λογικά όχι, θα μπορείς να το παίξεις από άλλο psn account κανονικά, είτε disc είτε digital (εφόσον δεν κάνεις sharing με τρίτο).

6 λεπτά πριν, music_lover είπε

Περί always on line..

Το θέμα δεν είναι η εύκολη πρόσβαση στο internet που θα συμφωνήσω μαζί σου ότι πράγματι υπάρχει παντού (μιλώντας για εξοχικό δεν αναφερόμουν κυριολεκτικά σε αυτό αλλά σαν παράδειγμα ότι κάποιος δεν έχει για οποινδήποτε λόγο πρόσβαση στο ιντερνετ ή προβληματική σύνδεση με διακοπές.). Είναι άδικο για έναν αγοραστή - πελάτη που αγοράζει το παιχνίδι να μην μπορεί να το εκμεταλλευτεί ώντας offline για οποινδήποτε λόγο - εξαιρουμένου βεβαίως του multiplatform σκέλους.

π.χ. Φαντάσου να μην έχεις σταθερή γραμμη - σε όλους έχει τύχει - ιδιαιτέρως στην επαρχία και κάθε φορά που γίνεται disconnect το ιντερνετ να σε πετάει το παιχνίδι και να χάνεις το Progress σου....

Για τον ίδιο λόγο είχε ξεσηκωθεί ο κόσμος και με το always Online το xbox one κάποτε και το μάζεψε αμέσως η ms.

Προσωπικά με βρίσκει αυτή η πολιτική αντίθετο και για αυτό δεν θα στηρίξω με το πορτοφόλι μου το εγχείρημα.

Εννοείται αυτοί δε θα χάσουν από την αγορά μου αλλά εγω θα νιώθω ωραία ότι δεν στήριξα την εν λόγω πολιτική.

:)

2 λεπτά πριν, chocorello είπε

Είναι ένα ενδεχόμενο πλην όμως τίποτα δεν είναι σίγουρο γιατι έχουμε και άλλα παραδείγματα παιχνιδιών που έκλεισαν οι server και μαζί με αυτούς και το παιχνίδι ή εχασαν πολλά features τους.

• Like 2

1 λεπτό πριν, chocorello είπε

Λογικά όχι, θα μπορείς να το παίξεις από άλλο psn account κανονικά, είτε disc είτε digital (εφόσον δεν κάνεις sharing με τρίτο).

Digital  όχι από άλλο account αν έχει φάει ban το primary που έχει αγοραστεί το παιχνίδι.

1 λεπτό πριν, Lobo10 είπε

Digital  όχι από άλλο account αν έχει φάει ban το primary που έχει αγοραστεί το παιχνίδι.

Σε 7days ban που έχει φάει φίλος μου σε άλλο παιχνίδι, μπορούσε κανονικά να παίξει από άλλο PSN account.

12 λεπτά πριν, sndev είπε

παπαλα το game?

3 λεπτά πριν, gust είπε

Το θέμα δεν είναι η εύκολη πρόσβαση στο internet που θα συμφωνήσω μαζί σου ότι πράγματι υπάρχει παντού (μιλώντας για εξοχικό δεν αναφερόμουν κυριολεκτικά σε αυτό αλλά σαν παράδειγμα ότι κάποιος δεν έχει για οποινδήποτε λόγο πρόσβαση στο ιντερνετ ή προβληματική σύνδεση με διακοπές.). Είναι άδικο για έναν αγοραστή - πελάτη που αγοράζει το παιχνίδι να μην μπορεί να το εκμεταλλευτεί ώντας offline για οποινδήποτε λόγο - εξαιρουμένου βεβαίως του multiplatform σκέλους.

π.χ. Φαντάσου να μην έχεις σταθερή γραμμη - σε όλους έχει τύχει - ιδιαιτέρως στην επαρχία και κάθε φορά που γίνεται disconnect το ιντερνετ να σε πετάει το παιχνίδι και να χάνεις το Progress σου....

Για τον ίδιο λόγο είχε ξεσηκωθεί ο κόσμος και με το always Online το xbox one κάποτε και το μάζεψε αμέσως η ms.

Προσωπικά με βρίσκει αυτή η πολιτική αντίθετο και για αυτό δεν θα στηρίξω με το πορτοφόλι μου το εγχείρημα.

Εννοείται αυτοί δε θα χάσουν από την αγορά μου αλλά εγω θα νιώθω ωραία ότι δεν στήριξα την εν λόγω πολιτική.

:)

Είναι ένα ενδεχόμενο πλην όμως τίποτα δεν είναι σίγουρο γιατι έχουμε και άλλα παραδείγματα παιχνιδιών που έκλεισαν οι server και μαζί με αυτούς και το παιχνίδι ή εχασαν πολλά features τους.

Όταν έγραψα ότι έγραψα ήξερα ότι το πρόβλημα σε όσους διαφωνείτε με το always on-line είναι κυρίως ιδεολογικό παρά υπαρκτό να εμφανιστεί στον καθένα. Επί της ουσίας είναι σαν να μου λέτε "τιμωρώ την εταιρία" και δεν αγοράζω το παιχνίδι της επειδή επέλεξε το always on-line γιατί διαφωνώ με αυτό ιδεολογικά και όχι γιατί όντως θα συναντήσω πρόβλημα με αυτή την προϋπόθεση. Διαφώνησα λοιπόν με την δικαιολογία, όχι με την ιδεολογία. Μια ιδεολογία την οποία προσωπικά βρίσκω υπερβολική και χωρίς ουσιαστική επίδραση στην αλλαγή πολιτικής καμίας εταιρίας. Άσε που υπάρχουν πολύ σοβαρότερα προβλήματα στο gaming από το always on-line, βλέπε pay for loot boxes, pay to win, pay to update κτλ κτλ, εδώ τουλάχιστον δεν χρειάζεται να πληρώσεις για τίποτα, γιατί το πληρώνεις ήδη. Και δεν δέχομαι ότι θα στερηθώ ένα τόσο καλό παιχνίδι επειδή μου ζητάει να συνδεθώ εκεί που είμαι ήδη μόνιμα συνδεδεμένος με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, music_lover είπε

Όταν έγραψα ότι έγραψα ήξερα ότι το πρόβλημα σε όσους διαφωνείτε με το always on-line είναι κυρίως ιδεολογικό παρά υπαρκτό να εμφανιστεί στον καθένα. Επί της ουσίας είναι σαν να μου λέτε "τιμωρώ την εταιρία" και δεν αγοράζω το παιχνίδι της επειδή επέλεξε το always on-line γιατί διαφωνώ με αυτό ιδεολογικά και όχι γιατί όντως θα συναντήσω πρόβλημα με αυτή την προϋπόθεση. Διαφώνησα λοιπόν με την δικαιολογία, όχι με την ιδεολογία. Μια ιδεολογία την οποία προσωπικά βρίσκω υπερβολική και χωρίς ουσιαστική επίδραση στην αλλαγή πολιτικής καμίας εταιρίας. Άσε που υπάρχουν πολύ σοβαρότερα προβλήματα στο gaming από το always on-line, βλέπε pay for loot boxes, pay to win, pay to update κτλ κτλ, εδώ τουλάχιστον δεν χρειάζεται να πληρώσεις για τίποτα, γιατί το πληρώνεις ήδη. Και δεν δέχομαι ότι θα στερηθώ ένα τόσο καλό παιχνίδι επειδή μου ζητάει να συνδεθώ εκεί που είμαι ήδη μόνιμα συνδεδεμένος με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.

ακριβως οπως το λες! 

δεν αγοράζω γτ διαφωνω ιδεολογικά κ οχι γιατι θα εχω πρόβλημα , ναι πρόβλημα είναι κ το pay to win κ κανω το ιδιο 🤷‍♂️

px λάτρεψα το last of us online, εαν σκασει τωρα το καινούριο  κ εχει τετοια Microtransaction στο καιάδα απο μενα

ξέρεις λιθαράκι λιθαρακι δεχόμαστε τις αλλαγές κ αλλαζει η νοοτροπία είτε προς το καλο ειτε προς το κακο και βασικα.. τωρα που το σκευτομαι εαν απο την αρχη ημουν ενήμερος ότι θα ταν "υπηρεσια" πιθανον να το αντιμετώπιζα πολύ διαφορετικά

το σέβομαι κ το καταλαβαινω  οτι εσυ το δεχεσαι γτ δε μπορεις να στερηθείς ενα τοσο καλο παιχνίδι κ σου φαινετε μικρο το "θεμα",  εγω παλι μπορώ να το στερηθώ οποτε οχι δε θα το αγοράσω

ισως κακογερασα κ εγινα στριμμένος :P 

Επεξ/σία από sndev
  • Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υποθέτω τα offline modes θα επηρεάζουν και το online progress κάπως και για αυτό το θέλουν always online ώστε να μη μπορεί ο καθένας να πειράζει τα offline saves, κάτι που ήδη συμβαίνει με κάποια παιχνίδια στο PS4, δεδομένου ότι το παιχνίδι είναι cross-gen.

Επεξ/σία από chocorello
  • Like 1

Μπορεί ναι, βλέπω θετικά όμως ότι τουλάχιστον δεν μου ζητάει να πληρώσω τίποτα επιπλέον εν αντιθέσει με άλλες πολιτικές που δεν συμφωνώ και δεν πληρώνω όπως πχ το γνωστό 10ρικο για τα ps5 updates. Στο παρελθόν έπαιξα και άλλα τέτοια παιχνίδια που ήθελαν μόνιμη σύνδεση στο internet όπως πχ το gt sport ή τα δύο division και το μεγαλύτερο πρόβλημα που συνάντησα ήταν η συντήρηση των servers παρά η μη πρόσβαση στο δίκτυο. Εκνευριστικό όταν ήθελα να παίξω αλλά ok μπορεί να συμβεί με κάθε άλλο on-line multiplayer παιχνίδι. Περισσότερο με ενοχλεί που διάβασα στα reviews ότι εν έτη 2022 το νέο gran turismo 7 δεν έχει qualifying (αν είναι δυνατόν!) και κανένα σύστημα ζημιάς, παρά η σύνδεση στο internet..αν μου έλεγε κάποιος δεν το αγοράζω για αυτούς τους λόγους θα του έλεγα ναι, μαζί σου.

• Like 3

Οποιος δεν έχει θέμα με το always online,μπορεί να βγεί κερδισμένος αγοράζοντας το φθηνά στις αγγελίες που υπάρχουν πολλοί ψηφιακοί κωδικοί.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...