Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v3

Malthador
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

7 λεπτά πριν, D.Luffy είπε

Ούτε εγώ διαφωνώ ότι το VRR είναι must σε αυτή τη γενιά για πολλά παιχνίδια. Απλά δεν είναι must στην περίπτωση του GT7.

Στην πράξη θα το δούμε εννοείται. Μακάρι να είναι έτσι τα πράγματα από τη στιγμή που δεν το υποστηρίζει ακόμα η κονσόλα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, privateer είπε

Οι συγκεκριμένες συνθήκες που λες είναι πολύ συνηθισμένες για πολύ κόσμο που παίζει τέτοια παιχνιδια. Να ξεκινάς από το τέλος για να προσπεράσεις όλο το κόσμο. Επίσης σε συνθήκες βροχής η οδήγηση πάντα είναι εντυπωσιακή και την ενεργοποιω και είμαι σίγουρος δεν είμαι ο μονος. Τέλος και στο βίντεο του daredevil δείχνει να πέφτει το frame rate σε συνθήκες με ήλιο. Οπότε ναι χρειάζεται και εδώ το vrr.

Οι συνθήκες που περιγράφει το DF είναι στο τέλος του grid με 20 αυτοκίνητα και βροχή με συνθήκες φωτισμού dusk/dawn. Πρέπει να ισχύουν όλα τα παραπάνω. Όπως και να χει μιλάμε για την αρχή του αγώνα. 

Τα replays με ήλιο στο video του daredevil δεν τα δίνω προσωπικά σημασία γιατί δεν είναι gameplay.

Δεν διαφωνώ ότι το VRR είναι χρήσιμο. Διαφωνώ με τον τρόπο που το διατύπωσες. Ότι το VRR είναι αναγκαίο σε αυτή την περίπτωση επειδή το παιχνίδι δεν έχει σταθερό framerate. Το Elden Ring είναι ένα παιχνίδι που δεν έχει σταθερό framerate. Μεταβάλλεται συνεχώς χωρίς να υπάρχει ούτε στιγμή που να κλειδώσει το framerate σε ένα νούμερο. Εκεί το VRR είναι αναγκαίο.

Επεξ/σία από D.Luffy
  • Like 1
  • Thanks 1

18 minutes ago, D.Luffy said:

Οι συνθήκες που περιγράφει το DF είναι στο τέλος του grid με 20 αυτοκίνητα και βροχή με συνθήκες φωτισμού dusk/dawn. Πρέπει να ισχύουν όλα τα παραπάνω. Όπως και να χει μιλάμε για την αρχή του αγώνα. 

Τα replays με ήλιο στο video του daredevil δεν τα δίνω προσωπικά σημασία γιατί δεν είναι gameplay.

Δεν διαφωνώ ότι το VRR είναι χρήσιμο. Διαφωνώ με τον τρόπο που το διατύπωσες. Ότι το VRR είναι αναγκαίο σε αυτή την περίπτωση επειδή το παιχνίδι δεν έχει σταθερό framerate. Το Elden Ring είναι ένα παιχνίδι που δεν έχει σταθερό framerate. Μεταβάλλεται συνεχώς χωρίς να υπάρχει ούτε στιγμή που να κλειδώσει το framerate σε ένα νούμερο. Εκεί το VRR είναι αναγκαίο.

Δεν μιλαω για replay. Το είδες το βιντεο? Κανονικο Gameplay σε ηλιο και με 3-4 μονο αμαξια μπροστα. Δες στο 7+ λεπτο.

Εφοσον δεν πιανει παντα σταθερο framerate λοιπον για εμενα ειναι αναγκαιο. Ο καθενας εχει διαφορετικες αντοχες βεβαια αλλα αυτο δεν αλλαζει τα δεδομενα που εχουμε οτι υπο ορισμενες συνθηκες το framerate πεφτει κατι το οποιο χαλαει το immersion ιδιως σε ραλακια.

https://www.enternity.gr/Article/Games/News/Σε-κονσόλες-νέας-γενιάς-θα-κυκλοφορήσουν-τα-Resident-Evil-2,-Resident-Evil-3-και-Resident-Evil-7-biohazard/73224.html

Σε PS5 τα RE 2-3-7 μεσα στο 2022 με δωρεαν αναβάθμηση σε όσους εχουν την PS4 έκδοση

• Like 3

3 ώρες πριν, D.Luffy είπε

Ούτε εγώ διαφωνώ ότι το VRR είναι must σε αυτή τη γενιά για πολλά παιχνίδια. Απλά δεν είναι must στην περίπτωση του GT7.

μια και το δοκίμασα στο xbox να πω ότι όντος τα frame είναι πολύ πιο σταθερά αλλά στα game που υποστηρίζεται το dolby το dolby οπτικά είναι πολύ πιο όμορφο 

4 ώρες πριν, privateer είπε

Δεν μιλαω για replay. Το είδες το βιντεο? Κανονικο Gameplay σε ηλιο και με 3-4 μονο αμαξια μπροστα. Δες στο 7+ λεπτο.

Εφοσον δεν πιανει παντα σταθερο framerate λοιπον για εμενα ειναι αναγκαιο. Ο καθενας εχει διαφορετικες αντοχες βεβαια αλλα αυτο δεν αλλαζει τα δεδομενα που εχουμε οτι υπο ορισμενες συνθηκες το framerate πεφτει κατι το οποιο χαλαει το immersion ιδιως σε ραλακια.

Ας δούμε πρώτα τα updates θα πάρει και αυτό με τον καιρό και το βλέπουμε μετά το θέμα με το frame rate.

Περι GT7.....

Δεν είχα πάρει χαμπάρι ότι ήταν always online...

Ε όχι ρε παιδιά τόσο βάναυσο drm. Δηλαδή να θέλω να παίξω στο εξοχικο χωρίς wifi και να τρωω πόρτα.

Ηταν να το αγοράσω άμεσα. Τώρα αναβολή μέχρι να βγει patch που να το αφαιρεί. Αν όχι και το Forza μια χαρά μου κάνει.

Κρίμα....

• Like 2

Στις 1/3/2022 στις 1:12 ΠΜ, Eddy_Gordo είπε

Για εμένα το μηνιαίο είναι το καλύτερο.

Ποσες φορες εβαλες plus τους τελευταιους 12 μηνες?

Στις 1/3/2022 στις 2:40 ΜΜ, Tatofski64 είπε

Παιδία από DBrand παραγγελνουμε κανονικά, υπάρχουν θέματα με διανομή η τελωνεία;

Ερχονται με ΕΛΤΑ (προφανως αμα επιλεξεις usps/dhl) και εξωτερικα εχουν χαμηλοτερες τιμες τιμολογιου (προηγουμενη παραγγελια πριν 2 μηνες, συνολο 130 ευρω και ειχα τελωνειο 8.5 ευρω)

• Like 1

Θέλω να αγοράσω Ελληνική έκδοση από παιχνίδι που όμως δεν εμφανίζεται στο store και προσπαθώ να βγάλω άκρη, είχε κανείς αντίστοιχο θέμα; Νομίζω πως το πρόβλημα είναι πως δεν μπορω να αλλάξω γλώσσα εδώ. Συγκεκριμένα θέλω να αγοράσω το Η Γνώση είναι Δύναμη το οποίο δεν έχει νόημα να μην το πάρεις στα Ελληνικά και γιαυτό και παιδεύομαι τόσο, εναλλακτικά μπορώ να πάρω δισκάκι αλλά θα προτιμούσα να το αγοράσω online.2022_03_03_10_29_35_Your_Information_Sony_Entertainment_Network.png.7fd2d09efc28433ade8e63af10ba4133.png

2 ώρες πριν, simplemaths είπε

Θέλω να αγοράσω Ελληνική έκδοση από παιχνίδι που όμως δεν εμφανίζεται στο store και προσπαθώ να βγάλω άκρη, είχε κανείς αντίστοιχο θέμα; Νομίζω πως το πρόβλημα είναι πως δεν μπορω να αλλάξω γλώσσα εδώ. Συγκεκριμένα θέλω να αγοράσω το Η Γνώση είναι Δύναμη το οποίο δεν έχει νόημα να μην το πάρεις στα Ελληνικά και γιαυτό και παιδεύομαι τόσο, εναλλακτικά μπορώ να πάρω δισκάκι αλλά θα προτιμούσα να το αγοράσω online.2022_03_03_10_29_35_Your_Information_Sony_Entertainment_Network.png.7fd2d09efc28433ade8e63af10ba4133.png

Μπες από το ps PSNstore και κανε αγορά από εκει, αφού γυρίσεις γλώσσα συστήματος ελληνικά 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το έβαλα και στη σχετική αγγελία που δημιούργησα.

Όσοι αγόρασαν την anniversary έκδοση του Gran Turismo 7 και θέλουν να πουλήσουν το PS4 κλειδί σε κάποιον άλλο, θα πρέπει να γνωρίζετε πως αυτό το κλειδί ΔΕΝ αναβαθμίζεται σε έκδοση για PS5. Ελάχιστοι το γνωρίζουν καθώς ελάχιστοι έχουν τη συσκευασία στα χέρια τους. Προσοχή λοιπόν στο τι αγοράζετε και στο τι πουλάτε ;) 

gt7.png

Επεξ/σία από chocorello
  • Like 2
  • Thanks 1
  • Sad 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
34 λεπτά πριν, chocorello είπε

Το έβαλα και στη σχετική αγγελία που δημιούργησα.

Όσοι αγόρασαν την anniversary έκδοση του Gran Turismo 7 και θέλουν να πουλήσουν το PS4 κλειδί σε κάποιον άλλο, θα πρέπει να γνωρίζετε πως αυτό το κλειδί ΔΕΝ αναβαθμίζεται σε έκδοση για PS5. Ελάχιστοι το γνωρίζουν καθώς ελάχιστοι έχουν τη συσκευασία στα χέρια τους. Προσοχή λοιπόν στο τι αγοράζετε και στο τι πουλάτε ;) 

image.png

Το τσέκαρες φιλαράκι;

Έγινε εξαργύρωση του κωδικού και δεν σου δίνει τη δυνατότητα αναβάθμισης μέσα από το store;

Μήπως αύριο με την κυκλοφορία του παιχνιδιού δοθεί η δυνατότητα αυτή;

Επεξ/σία από Lobo10
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, Lobo10 είπε

Το τσέκαρες φιλαράκι;

αν προσέξεις τη φωτογραφία που ανέβασα, έχω μαρκάρει σε κόκκινο πλαίσιο το σημείο που το αναφέρει.

Επεξ/σία από chocorello
  • Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...