Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v3

Malthador
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Στις 24/2/2022 στις 4:41 ΜΜ, mikele13- είπε

Ιδέες για αξιόλογα thumb grips και θήκη για το dualsense διότι μαυρίζει για πλάκα?

Αν απαγορεύονται links ας σταλεί πμ.

Ευχαριστώ.

Για thumb grips κοιτάς αυστηρά Kontrol Freek (Skroutz). Οτιδήποτε άλλο προσωπικά το πέταξα.

Για θήκη σιλικόνης δες Turbo-X (Πλαίσιο) ή Trust GXT 748 (Skroutz).

• Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλημέρα παιδια.

Εχω εξης θεμα. Καθε μερα οταν ανοιγω για 1η φορα το PS5 bootαρει χωρις ηχο. Αν κάνω restart φτιαχνει. 

Εχει καποιος ιδεα για το τι μπορει να φταίει; 

3 λεπτά πριν, Alt3rnative είπε

Καλημέρα παιδια.

Εχω εξης θεμα. Καθε μερα οταν ανοιγω για 1η φορα το PS5 bootαρει χωρις ηχο. Αν κάνω restart φτιαχνει. 

Εχει καποιος ιδεα για το τι μπορει να φταίει; 

Για δοκιμασε να βγαλεις το καλωδιο hdmi και να το ξανασυνδεσεις βασικα δοκιμασε κ αλλο καλωδιο αν εχεις μηπως κατι γινεται εκει.Βεβαια ακραιο σεναριο αλλα ποτε δεν ξερεις.

19 λεπτά πριν, gkagg είπε

Συντονίζει και σε εσάς το πλαστικό καπάκι όταν αντιγράφει από το Blu Ray Drive στο σκληρό; Μου το κάνει συχνά, ιδίως με ps4 δισκάκια! 

Τ εννοείς συντονίζει? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όταν γυρίζει του δισκάκι συντονίζει το πλαστικό και ακούγεται λες και τρίζει από τους κραδασμούς. 

Επεξ/σία από gkagg
  • Like 1

22 λεπτά πριν, icenex είπε

Για δοκιμασε να βγαλεις το καλωδιο hdmi και να το ξανασυνδεσεις βασικα δοκιμασε κ αλλο καλωδιο αν εχεις μηπως κατι γινεται εκει.Βεβαια ακραιο σεναριο αλλα ποτε δεν ξερεις.

Το εχω δοκιμασει ρε γμτ. Δεν είναι αυτο. Έχω παίξει και με εναλλαγες με το Audio output ουτε αυτο ειναι. Δεν μπορω να καταλαβω.

11 λεπτά πριν, gkagg είπε

Όταν γυρίζει του δισκάκι συντονίζει το πλαστικό και ακούγεται λες και τρίζει από τους κραδασμούς. 

Ναι μερικές φορές το κανει

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν βάλω το χέρι μου επάνω και το ακουμπήσω σταματάει χεχε! Ίσως η συναρμογή στο κούμπωμα στο καπάκι δεν είναι και τόσο καλή. Εντάξει μικρό το κακό απλά είναι λίγο ενοχλητικό! 😁

Επεξ/σία από gkagg

19 λεπτά πριν, gkagg είπε

Αν βάλω το χέρι μου επάνω και το ακουμπήσω σταματάει χεχε! Ίσως η συναρμογή στο κούμπωμα στο καπάκι δεν είναι και τόσο καλή. Εντάξει μικρό το κακό απλά είναι λίγο ενοχλητικό! 😁

Αυτό π έκανα εγώ και βελτιώθηκε είναι να σφιξω τις βίδες π έχει το drive.4 βίδες αν θυμάμαι καλά αλλά με το μαλακό για να μν μπουν τα λαστιχάκια μέσα. Επίσης παίζει και η επιφάνεια π το έχεις ακπθμπησει το ps5.κανε ένα τεστ και βάλε κάτι μαλακό από κάτω στη βάση να δεις αν θα αλλάξει ο θορυβος. 

• Like 1

Αν και μεγάλη χαζομάρα που συμβαίνει αυτό απο άποψη κατασκευής κονσόλας 500ε, νομίζω οτι κάτι αρκετά απλό σαν o-rings που συνήθως βάζουν σε mechanical keyboard keys, εκεί που μπαίνουν οι βίδες, θα σταματήσουν αρκετά την μετάδοση δονήσεων

• Like 1

46 λεπτά πριν, chncynic είπε

Αν και μεγάλη χαζομάρα που συμβαίνει αυτό απο άποψη κατασκευής κονσόλας 500ε, νομίζω οτι κάτι αρκετά απλό σαν o-rings που συνήθως βάζουν σε mechanical keyboard keys, εκεί που μπαίνουν οι βίδες, θα σταματήσουν αρκετά την μετάδοση δονήσεων

Είναι δυστυχώς τόσο μικρά τα βιδακια π δεν μπορούν να μπουν orings.απλα εγώ αυτό π πρότεινα είναι λιγο σφίξιμο.σε εμένα έπιασε κατά 80 %.δυστυχώς η βάση π έχουμε δεν φαίνεται να απορροφά τους κραδασμούς. Όπως επίσης παίζει ρόλο και η επιφάνεια π θα το έχεις.  Άλλο σε ξύλο άλλο σε τζαμι.

1 ώρα πριν, G4iwrgos είπε

Είναι δυστυχώς τόσο μικρά τα βιδακια π δεν μπορούν να μπουν orings.απλα εγώ αυτό π πρότεινα είναι λιγο σφίξιμο.σε εμένα έπιασε κατά 80 %.δυστυχώς η βάση π έχουμε δεν φαίνεται να απορροφά τους κραδασμούς. Όπως επίσης παίζει ρόλο και η επιφάνεια π θα το έχεις.  Άλλο σε ξύλο άλλο σε τζαμι.

O Ring Assortment Kits, 1.4-2.8mm 12 Sizes Rubber Rings Watches Gaskets Tiny Crown-O-Ring Box Set for Waterproof Seal : Amazon.co.uk: DIY & Tools

Σίγουρα θα βρείς σε οποιοδήποτε μέγεθος - Εγώ είχα πάρει κάτι παρόμοιο με αυτό εδώ UK που βρίσκομαι για απίστευτα μικρές δουλειές. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση οι βίδες που κρατάνε το BR να είναι μικρότερες απο αυτές που είχα χρησιμοποιήσει. Δεν ξερώ πώς λέγονται στα ελληνικά αυτά για να ψάξω :D

• Like 1
  • Thanks 1

8 λεπτά πριν, chncynic είπε

O Ring Assortment Kits, 1.4-2.8mm 12 Sizes Rubber Rings Watches Gaskets Tiny Crown-O-Ring Box Set for Waterproof Seal : Amazon.co.uk: DIY & Tools

Σίγουρα θα βρείς σε οποιοδήποτε μέγεθος - Εγώ είχα πάρει κάτι παρόμοιο με αυτό εδώ UK που βρίσκομαι για απίστευτα μικρές δουλειές. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση οι βίδες που κρατάνε το BR να είναι μικρότερες απο αυτές που είχα χρησιμοποιήσει. Δεν ξερώ πώς λέγονται στα ελληνικά αυτά για να ψάξω :D

Δεν έχω κάποιο σοβαρό πλέον θέμα εξναι η αλήθεια. Αλλά αν χρειαστώ η δουλειά μ είναι τέτοια (χειριστής μηχανής σε εργοστασιο) π έχουμε και εμείς διαφορά μεγέθη. 

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...