Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v3

Malthador
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σε μαξιμουμ φορτιο το ps5 εχει μετρηθει να τραβαει 200w.Το τροφοδοτικο του ειναι 350w οποτε με ενα ups που βγαζει 480w πχ εισαι καλυμμενος.Θα πρεπει ομως να υπολογισεις οτι θες κατι να κραταει και τη τηλεοραση γιατι αλλιως πως θα κλεισεις το Ps5?Αρα βλεπεις τι καιει η τηλεοραση σου και το προσθετεις χονδρικα στην ισχυ που ζητας απο το ups.Λογικα με ενα ups 900w εισαι καλυμμενος. πχ https://www.skroutz.gr/s/21809655/Green-Cell-Power-Proof-1500-UPS-Line-Interactive-1500VA-900W-με-4-Schuko-Πρίζες.html?from=index_recently_viewed    .

• Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

1 ώρα πριν, nyne είπε

Σε μαξιμουμ φορτιο το ps5 εχει μετρηθει να τραβαει 200w.Το τροφοδοτικο του ειναι 350w οποτε με ενα ups που βγαζει 480w πχ εισαι καλυμμενος.Θα πρεπει ομως να υπολογισεις οτι θες κατι να κραταει και τη τηλεοραση γιατι αλλιως πως θα κλεισεις το Ps5?Αρα βλεπεις τι καιει η τηλεοραση σου και το προσθετεις χονδρικα στην ισχυ που ζητας απο το ups.Λογικα με ενα ups 900w εισαι καλυμμενος. πχ https://www.skroutz.gr/s/21809655/Green-Cell-Power-Proof-1500-UPS-Line-Interactive-1500VA-900W-με-4-Schuko-Πρίζες.html?from=index_recently_viewed    .

Έχω ένα 720watt ups, με ps5 και lg cx τηλεόραση έχω δει μέχρι 60% να φτάνει το φορτίο. Σε φωτεινή σκηνή με φουλ γραφικά κτλ.

• Thanks 1

2 ώρες πριν, nyne είπε

Ps5-monitor και το ρουτερ θα εχω πανω λογικα..

Ιδέες για αξιόλογα thumb grips και θήκη για το dualsense διότι μαυρίζει για πλάκα?

Αν απαγορεύονται links ας σταλεί πμ.

Ευχαριστώ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η μόνη λύση στο PS5 προς το παρόν γι αυτούς που θέλουν σταθερά fps είναι να κατεβάσουν και να παίξουν την PS4 έκδοση.

Δεν ξέρω τι γίνεται με τα saves όμως και αν μεταφέρονται στην PS5 έκδοση αν και εφόσον την φτιάξουν σωστά στο μέλλον. 

Επεξ/σία από D.Luffy
  • Like 1

3 ώρες πριν, manos_21_ είπε

Ps5-monitor και το ρουτερ θα εχω πανω λογικα..

Εγώ θα επερνα 900w γιατί έχω 65" τηλεόραση και θα ήθελα να έχω κ κανα δύο αλλά πράγματα πάνω.τωρα εσύ μπορεί και με 650w ups να είσαι οκ.Καλο είναι πάντα να περνούμε παραπάνω  από αυτό που νομίζουμε ότι θα καίνε οι συσκευές μας.

1 ώρα πριν, nyne είπε

Εγώ θα επερνα 900w γιατί έχω 65" τηλεόραση και θα ήθελα να έχω κ κανα δύο αλλά πράγματα πάνω.τωρα εσύ μπορεί και με 650w ups να είσαι οκ.Καλο είναι πάντα να περνούμε παραπάνω  από αυτό που νομίζουμε ότι θα καίνε οι συσκευές μας.

Παρηγγειλα  ενα με 480w αρκει για το ps5-monitor-router.. 200 το ps5 και 21 το μονιτορ

9 ώρες πριν, manos_21_ είπε

Παιδια δεν ξερω αν ειναι το σωστο topic απλα το θελω για το PS5 γι'αυτο ρωταω εδω..

Ξερει καποιος να μου πει για ups που θελω για το PS5??εχω συχνες διακοπες ρευματος και φοβαμαι μην βγαλει προβλημα...ευχαριστω

Ψαξε για APC  UPS

Τα μονο π θα κανεις δουλεια.

Και διαλεξε και το φτηνοτερο

• Like 1

27 λεπτά πριν, manos_21_ είπε

Παρηγγειλα  ενα με 480w αρκει για το ps5-monitor-router.. 200 το ps5 και 21 το μονιτορ

350 watt είναι το ps5. Και όσο βγαίνουν next gen παιχνίδια και με πιο καλά γραφικα θα χρησιμοποιεί πιο πολλα watt. Στο forbidden west σε κάποιες στιγμές μου εχει φτάσει μαζί με τβ γύρω στα 440watt

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...