Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v3

Malthador
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

13 λεπτά πριν, Soler777 είπε

εμενα μου χουν μεινει τα τελευταια δυο μπος στο σεκιρο και εχω μεχρι την παρασκευη, πως με βλεπετε ? 🤣😂

Στόκαρε dualsense με την προσφορά που τρέχει και έχει ο Θεός. 🤣

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

2 ώρες πριν, Soler777 είπε

εμενα μου χουν μεινει τα τελευταια δυο μπος στο σεκιρο και εχω μεχρι την παρασκευη, πως με βλεπετε ? 🤣😂

Εγω στην μέση καπου το παρατησα,το boss με την μαιμού αν θυμασαι

Δεν αντεξα άλλο ο χριστιανος

Τον σκοτωνεις μια,δυο

Μα 3 φορες να θελει;;;;

Παιχνιδαρα παντως

Ψαχνω λιγο χρονο να γεμισω υπομονη και να το ξαναρχισω 😅

11 λεπτά πριν, h3342 είπε

Εγω στην μέση καπου το παρατησα,το boss με την μαιμού αν θυμασαι

Δεν αντεξα άλλο ο χριστιανος

Τον σκοτωνεις μια,δυο

Μα 3 φορες να θελει;;;;

Παιχνιδαρα παντως

Ψαχνω λιγο χρονο να γεμισω υπομονη και να το ξαναρχισω 😅

Σε αυτο ακριβως το σημειο το ειχα αφησει και εγω για πολλους μηνες γιατι σε πηγαινε απο συγκεκριμενο στυλ gameplay(deflect,attack) σε μαχη τυπου bloodborne λιγο πιο ραντομ πραγματα δηλαδη με πολλα parry και με ειχε ξενισει τη δεδομενη στιγμη,παντως υπαρχουν πολλοι ευκολοι τροποι να το ριξεις το μπος απλα γραψε ενα cheese monkey boss sekiro  και θα το βγαλεις για πλακα στο εγγυομε

• Like 1

Παιδια επειδη δεν γνωριζω, τι παιζει ακριβως δηλαδη, θα καλεις αλλους στο elden ring να σε βοηθησουν στο σολο; Και τα invade τι ειναι;

59 λεπτά πριν, Tatofski64 είπε

Και μέσα Μαρτίου θα δώσει το GTA Online. 

32e992a349ef94208f42fc1a767d6a7b7a94e3b9.jpg

Τι καραγκιοζιλίκια πάλι ghost of tsushima "legends" κλπ κλπ. Όχι ότι ήταν κακό σαν free mode, αλλά δώσε 1 φορά στα 3 χρόνια ένα καλό 1st party  ρε Jim δε θα σου πέσει ο πωπός. 😁 Το καλύτερο game που έχουν δώσει είναι το HZD, και αυτό δεν ήταν στο plus αλλά για όλους μέσω του play home initiative.

• Like 1
  • Thanks 1

4 λεπτά πριν, ilos είπε

Τι καραγκιοζιλίκια πάλι ghost of tsushima "legends" κλπ κλπ. Όχι ότι ήταν κακό σαν free mode, αλλά δώσε 1 φορά στα 3 χρόνια ένα καλό 1st party  ρε Jim δε θα σου πέσει ο πωπός. 😁 Το καλύτερο game που έχουν δώσει είναι το HZD, και αυτό δεν ήταν στο plus αλλά για όλους μέσω του play home initiative.

Τα κρατάνε για τον σπάρτακο 🤣

• Like 1

Προς την σωστή κατεύθυνση το συγκεκριμένο feature. Έχω κρατήσει κάτι επικά screenshots από τα παιχνίδια όπως και βιντεάκια αστεία ή με glitches/bugs και θα χει χαβαλέ να τα μοιράζομαι με τα φιλαράκια άμεσα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, -WISE- είπε

Προς την σωστή κατεύθυνση το συγκεκριμένο feature. Έχω κρατήσει κάτι επικά screenshots από τα παιχνίδια όπως και βιντεάκια αστεία ή με glitches/bugs και θα χει χαβαλέ να τα μοιράζομαι με τα φιλαράκια άμεσα.

Στην εφαρμογή τη βρήκες εσύ την επιλογή αυτή?  Η περιμένουμε να γίνει ενημέρωση της εφαρμογής απο το playstore ?

Επεξ/σία από G4iwrgos

5 λεπτά πριν, G4iwrgos είπε

Στην εφαρμογή τη βρήκες εσύ την επιλογή αυτή?  Η περιμένουμε να γίνει ενημέρωση της εφαρμογής απο το playstore ?

Δεν είναι ακόμα διαθέσιμη. Λογικά σε κάποιο από τα επόμενα updates!\.

• Like 1

Παιδια δεν ξερω αν ειναι το σωστο topic απλα το θελω για το PS5 γι'αυτο ρωταω εδω..

Ξερει καποιος να μου πει για ups που θελω για το PS5??εχω συχνες διακοπες ρευματος και φοβαμαι μην βγαλει προβλημα...ευχαριστω

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...