Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v3

Malthador
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 ώρα πριν, sndev είπε

εντομεταξυ δε το χω ψαξει αν αξιζει σαν προσφορά αλλα δείτε κ αυτό 

Μια ενδιαφέρουσα προσφορά «τρέχει» από σήμερα στα καταστήματα Public και αφορά παιχνίδια για το PS5. Συγκεκριμένα, οι πελάτες των καταστημάτων της αλυσίδας μπορούν να κάνουν δικά τους δύο παιχνίδια για τη νεότερη κονσόλα της Sony, με το πιο φθηνό από τα δύο να μπορούν να το κάνουν δικό τους στη μισή τιμή. Για παράδειγμα, αν πάρετε το Α παιχνίδι που κοστίζει 69,90 και το Β παιχνίδι που κοστίζει 49,90, θα πληρώσετε στο ταμείο την αξία του Α και το 50% της αξίας του Β. Η προσφορά «τρέχει» μόνο στα καταστήματα και όχι στο site της εταιρείας, - See more at: http://www.enternity.gr/Article/Games/News/Προσφορά-με-δεύτερο-παιχνίδι-PS5-στη-μισή-τιμή-«τρέχει»-στα-Public/73038.html

Πολύ καλή ακούγεται η προσφορά αν ισχύει και για 3rd party games. Τώρα τι θα έχει stock για να τα σπρώχνουν έτσι είναι άλλη κουβέντα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Να ρωτήσω κάτι που ίσως έχει απαντηθεί; Αν αγοράσω digital version of H:FW ps4 σήμερα, μπορώ να κάνω άμεσα upgrade στο ps5 version και να το κρατήσω forever? Υπάρχουν κάποια steps που χρειάζεται να ακολουθήσω; 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων. 

27 λεπτά πριν, Mandurang είπε

Να ρωτήσω κάτι που ίσως έχει απαντηθεί; Αν αγοράσω digital version of H:FW ps4 σήμερα, μπορώ να κάνω άμεσα upgrade στο ps5 version και να το κρατήσω forever? Υπάρχουν κάποια steps που χρειάζεται να ακολουθήσω; 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων. 

Κανονικά, έχει free PS5 upgrade.

2 ώρες πριν, sndev είπε

εντομεταξυ δε το χω ψαξει αν αξιζει σαν προσφορά αλλα δείτε κ αυτό 

Μια ενδιαφέρουσα προσφορά «τρέχει» από σήμερα στα καταστήματα Public και αφορά παιχνίδια για το PS5. Συγκεκριμένα, οι πελάτες των καταστημάτων της αλυσίδας μπορούν να κάνουν δικά τους δύο παιχνίδια για τη νεότερη κονσόλα της Sony, με το πιο φθηνό από τα δύο να μπορούν να το κάνουν δικό τους στη μισή τιμή. Για παράδειγμα, αν πάρετε το Α παιχνίδι που κοστίζει 69,90 και το Β παιχνίδι που κοστίζει 49,90, θα πληρώσετε στο ταμείο την αξία του Α και το 50% της αξίας του Β. Η προσφορά «τρέχει» μόνο στα καταστήματα και όχι στο site της εταιρείας, - See more at: http://www.enternity.gr/Article/Games/News/Προσφορά-με-δεύτερο-παιχνίδι-PS5-στη-μισή-τιμή-«τρέχει»-στα-Public/73038.html

ξέρουμε αν αυτο ισχύει   αν πάρουμε το ιδιο παιχνίδι?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, alelo είπε

ξέρουμε αν αυτο ισχύει   αν πάρουμε το ιδιο παιχνίδι?

Ας πούμε να πάρεις 2 συλλεκτικες κ να βγει η δεύτερη μισή τιμή; 🥺 Δεν  έχω ιδέα

Επεξ/σία από sndev

44 λεπτά πριν, sndev είπε

Ας πούμε να πάρεις 2 συλλεκτικες κ να βγει η δεύτερη μισή τιμή; 🥺 Δεν  έχω ιδέα

Δεν περιλαμβάνονται στην προσφορά οι συλλεκτικές εκδόσεις παιχνιδιών, ενώ αποκλείεται και το Destruction All Stars

• Like 1

Φίλος πάντως πήγε στα public της Τσιμισκή σήμερα το απόγευμα και έφαγε άκυρο. Προσφορά τέλος του είπαν. Βασικά δεν εκπλήσσομαι με τα public. Ούτε καρφίτσα δεν αγοράζω από εκεί. Και όχι τυχαία. Τέσπα οποίος πρόλαβε "τον κύριο είδε".

• Like 1
  • Sad 1

5 λεπτά πριν, music_lover είπε

Φίλος πάντως πήγε στα public της Τσιμισκή σήμερα το απόγευμα και έφαγε άκυρο. Προσφορά τέλος του είπαν. Βασικά δεν εκπλήσσομαι με τα public. Ούτε καρφίτσα δεν αγοράζω από εκεί. Και όχι τυχαία. Τέσπα οποίος πρόλαβε "τον κύριο είδε".

Θα πάω αύριο ξανά να δω τι παίζει Καλλιθέα μου φαίνεται δύσκολο να τελείωσαν εκτός αν αγοράσανε στα 50 να πουλήσουν στα 70 μετά.. κ τα πήραν με το κιλό

Εγώ θα αφήσω το Elden Ring μέχρι να κάνω platinum το Forbidden West.

Στα Souls games έτσι κι αλλιώς σε προηγούμενες εμπειρίες μου τις πρώτες ημέρες έχει πολλούς no-lifers που κάνουν συνεχώς invade και σου το βγάζουν ξινό. Θα δυσκολευτώ να κρατηθώ βέβαια. :lol:

34 λεπτά πριν, Lobo10 είπε

Καλημέρα friends

FB_IMG_1645598067536.jpg

One of us.😁 Εκτός αν φάμε φώλα με τις μεταφορικές οπότε παίρνει παράτα 2-3 μέρες το διαζύγιο.

32 λεπτά πριν, Charismo είπε

Εγώ θα αφήσω το Elden Ring μέχρι να κάνω platinum το Forbidden West.

Στα Souls games έτσι κι αλλιώς σε προηγούμενες εμπειρίες μου τις πρώτες ημέρες έχει πολλούς no-lifers που κάνουν συνεχώς invade και σου το βγάζουν ξινό. Θα δυσκολευτώ να κρατηθώ βέβαια. :lol:

Από την εμπειρία μου (σαν nolifer 😁) πάντα έκανα ένα complete solo run πριν φτιάξω pvp char. Και το Elden Ring είναι τεράστιο παιχνίδι, οπότε μην περιμένεις τον χαμό στην αρχή (εκτός αν υπάρχουν covenants/sidequests που απαιτούν invades).

Btw solo ΔΕΝ ΤΡΩΣ invades. Μόνο από NPCs.

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, ilos είπε

One of us.😁 Εκτός αν φάμε φώλα με τις μεταφορικές οπότε παίρνει παράτα 2-3 μέρες το διαζύγιο.

Από την εμπειρία μου (σαν nolifer 😁) πάντα έκανα ένα complete solo run πριν φτιάξω pvp char. Και το Elden Ring είναι τεράστιο παιχνίδι, οπότε μην περιμένεις τον χαμό στην αρχή (εκτός αν υπάρχουν covenants/sidequests που απαιτούν invades).

Αυτό που έχω καταλάβει είναι πως ειδικά αν το απαιτούν κάποια sidequests όπως λες, οι περισσότεροι βρίσκουν ευκαιρία στο release να κάνουν invade όλους τους noobάδες (σαν εμένα) για εύκολα kills.

Επεξ/σία από Charismo

Μόλις τώρα, Charismo είπε

Αυτό που έχω καταλάβει είναι πως ειδικά αν το απαιτούν κάποια sidequests όπως λες, οι περισσότεροι βρίσκουν ευκαιρία στο release να κάνουν invade όλους τους noobάδες (σαν εμένα) για εύκολα kills.

Αν παίξεις solo δεν έχεις τίποτα να φοβηθείς. Αν θες βοήθεια για bosses κάλεσέ τους πριν την fog gate και να μπει κάποιος δε θα προλάβει να σε σκοτώσει πριν μπεις μέσα.

Στην network test πάντως όποτε έκανα invade σε gangers έπεφτα με dried finger κλπ. Δε μου έτυχε ποτέ να μπω σε κάποιον που απλά ήθελε να βγάλει το boss σε coop ή να προχωρήσει στην επόμενη area.

Εκτός βέβαια αν παιχτούν τίποτα σκηνικά όπως με το DS3 και έχουμε πάλι NPC cosplay boss invades.😁

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...