Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v3

Malthador
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

58 λεπτά πριν, Daredevil είπε

Μακάρι να έβγαζε και σήμερα ένα ανάλογο ποντίκι (και πληκτρολόγιο) για ορισμένα παχνίδια του PS5. Δεν μπορώ με τίποτα να παίξω Cyberpunk 2077 με το controller. Μου είναι αδύνατη η σωστή σκόπευση.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

32 λεπτά πριν, music_lover είπε

Μακάρι να έβγαζε και σήμερα ένα ανάλογο ποντίκι (και πληκτρολόγιο) για ορισμένα παχνίδια του PS5. Δεν μπορώ με τίποτα να παίξω Cyberpunk 2077 με το controller. Μου είναι αδύνατη η σωστή σκόπευση.

Μπορείς να πάρεις third party πληκτρολόγιο και ποντίκι, αλλά δεν τα υποστηρίζουν όλα τα παιχνίδια. 

• Like 1

Καλησπερα.Διαβασα ότι Το the last of us part 2 έχει πάρει δωρεάν αναβάθμιση για ps5 αλλά στην αναζήτηση στο ps5 δείχνει την έκδοση του ps4 μόνο. Γνωριζει κανένας? 

9 λεπτά πριν, G4iwrgos είπε

Καλησπερα.Διαβασα ότι Το the last of us part 2 έχει πάρει δωρεάν αναβάθμιση για ps5 αλλά στην αναζήτηση στο ps5 δείχνει την έκδοση του ps4 μόνο. Γνωριζει κανένας? 

Έχει επιλογή για 60fps mode, δεν νομίζω ότι υπάρχει ps5 patch

6 λεπτά πριν, G4iwrgos είπε

Δεν υπάρχει native PS5 app. Υπάρχει patch για την PS4 έκδοση που, αν τρέχει μέσω BC στο PS5, ξεκλειδώνει το FPS cap για να τρέχει σε 60 FPS. Υπάρχει αναφορά για βελτιωμένους χρόνους φόρτωσης, αλλά λογικά θέλει εγκατάσταση στον εσωτερικό (που δεν ξέρω αν έχει διαφορά από έναν εξωτερικό SSD, αφού δεν μιλάμε για native PS5 app) κι όχι σε εξωτερικό HDD.

• Like 1
  • Thanks 1

5 ώρες πριν, Tatofski64 είπε

Μπορείς να πάρεις third party πληκτρολόγιο και ποντίκι, αλλά δεν τα υποστηρίζουν όλα τα παιχνίδια. 

εδώ η λίστα

5 ώρες πριν, music_lover είπε

γενικότερα πάντως η στόχευση με controller+aim assist είναι πιο εύκολη για εμένα, στο pc που το παίζω  χρησιμοποιώ controller :)

Εψαχνα λιγο τις ρυθμισεις στο ps5  και επεσα πανω σε κατι επιλογες clear cookies, history και λοιπα, εχει browser το  5 και δεν το χω παρει χαμπαρι τοσο καιρο;

29 λεπτά πριν, Soler777 είπε

Εψαχνα λιγο τις ρυθμισεις στο ps5  και επεσα πανω σε κατι επιλογες clear cookies, history και λοιπα, εχει browser το  5 και δεν το χω παρει χαμπαρι τοσο καιρο;

Έχει ναι

10 ώρες πριν, Soler777 είπε

Ανοίγει μόνο μέσα από άλλες εφαρμογές. Δεν μπορείς να τον ανοίξεις ξεχωριστά, ούτε να σερφάρεις στο internet. Κάπου διάβασα ότι θα γίνει διαθέσιμος σε μελλοντικό fw update.

11 ώρες πριν, Daredevil είπε

εδώ η λίστα

γενικότερα πάντως η στόχευση με controller+aim assist είναι πιο εύκολη για εμένα, στο pc που το παίζω  χρησιμοποιώ controller :)

Και εγώ στο pc χρησιμοποιώ controller εκτός από strategy και fps games.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά καλημερα σε ολους! Ηρθε η ωρα για σκληρο για το εργαλείο. Είμαι ανάμεσα σε 2 έτοιμα με heatsink. Τι προτεινετε εσεις?

Gigabyte Aorus Gen4 7000s SSD 1TB ή corsair mp600 (και τα 2 με ετοιμη ψυξη)

Επεξ/σία από Ribopaido

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 ώρες πριν, G4iwrgos είπε

Το παιχνίδι έχει πάρει patch για 60 fps.Αυτο και μόνο αρκεί για να πάει σε άλλο επίπεδο το gameplay. Αν δεν το έχεις παίξει, προσωπικά το θεωρώ ίσως το καλύτερο παιχνίδι που μπορεί να παίξει κάποιος σήμερα στο ps5.Μετα ακολουθούν όλα τα υπόλοιπα πχ tsushima κλπ. Απλά δεν ακούγεται ιδιαίτερα γιατί σχεδόν όλοι το έχουν τερματίσει όταν πρώτο βγήκε. 

Επεξ/σία από Rebel21
  • Like 1

56 λεπτά πριν, Ribopaido είπε

Παιδιά καλημερα σε ολους! Ηρθε η ωρα για σκληρο για το εργαλείο. Είμαι ανάμεσα σε 2 έτοιμα με heatsink. Τι προτεινετε εσεις?

Gigabyte Aorus Gen4 7000s SSD 1TB ή corsair mp600 (και τα 2 με ετοιμη ψυξη)

Εγώ τσιμπησα τον Aorus 1TB, πολυ ευχαριστημένος, απο θέμα ταχύτητες σε παιχνίδια και μεταφορές. 

• Like 1

Καλησπέρα σας παιδιά.

Να κάνω μια "χαζή" ερώτηση;

Στο Cyberpunk,πρέπει να κατέβει πρώτα η έκδοση για το Ps4 ή μπορώ να κατεβάσω κατευθείαν του PS5?

14 λεπτά πριν, Chrysostomos είπε

Καλησπέρα σας παιδιά.

Να κάνω μια "χαζή" ερώτηση;

Στο Cyberpunk,πρέπει να κατέβει πρώτα η έκδοση για το Ps4 ή μπορώ να κατεβάσω κατευθείαν του PS5?

Δεν χρειάζεται να κατεβάσεις / εγκαταστήσεις την PS4 έκδοση. Πας κατευθείαν στην PS5, αφού κανείς πρώτα claim το upgrade. 

• Thanks 1

10 λεπτά πριν, kosmsamo είπε

Δεν χρειάζεται να κατεβάσεις / εγκαταστήσεις την PS4 έκδοση. Πας κατευθείαν στην PS5, αφού κανείς πρώτα claim το upgrade. 

Ευχαριστώ πολύ φίλε μου. 

Το έχω κάνει claim.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...