Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v3

Malthador
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είχα στείλει στο service ενα κοντρολερ επειδη είχε χαλαρώσει το R2. Γι' αυτούς πού λένε οτι σου δίνουν ανακατασκευασμένα εχω να πω οτι το κοντρολερ ήρθε σε σφραγισμένο κουτι όπως το αγοράζεις απο τα καταστήματα.

Επεξ/σία από vorlon68
  • Like 5
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

1 ώρα πριν, vorlon68 είπε

Είχα στείλει στο service ενα κοντρολλερ επειδη είχε χαλαρώσει το R2. Γι' αυτούς πού λένε οτι σου δίνουν ανακατασκευασμένα εχω να πω οτι το κοντρολλερ ήρθε σε σφραγισμένο κουτι όπως το αγοράζεις απο τα καταστήματα.

Όταν είχα πάει και εγώ για stick drift καινούριο είχα πάρει.

• Like 1

1 λεπτό πριν, nick_souvlaki είπε

Όταν είχα πάει και εγώ για stick drift καινούριο είχα πάρει.

Απλα το είπα γιατι καποιοι σ' αυτο το θέμα ελεγαν οτι δίνει ανακατασκευασμένα.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η Guerilla και ο μοχθος που συνεπάγεται η ανάπτυξη ενός (σωστου) cross gen τιτλου..

https://www.engadget.com/horizon-forbidden-west-guerrilla-games-developer-interview-143036984.html

Επεξ/σία από kostiger

58 λεπτά πριν, Lobo10 είπε

Έπαιξε κανένας το Forbidden West να μας πει εντυπώσεις;

Στο δίπλα θέμα μπες, εκεί γίνεται η συζήτηση. 😛

12 ώρες πριν, Braveheart1980 είπε

1895051423_.png.b88fd8f5fb1a691e81cbe01d0c46159d.png

ολα τα μεγαλα στουντιο της sony εχουν ξεκινησει να δουλευουν σε παραπανω απο 2 παιχνιδια ταυτοχρονα. Με το χρονο αναπτυξης που χρειαζεται ενα οποιοδηποτε νεο ip, ειναι απολυτως λογικο αυτο για να μην καταληγει ενα στουντιο οπως η nd να κυκλοφορει μονο 2 παιχνιδια στη διαρκεια ζωης της καθε κονσολας. Τουλαχιστον αυτο θελω να πιστευω. Ο αλλος λογος θα ηταν οτι τα gaas χρειαζονται πολυ κοσμο για να προσφερουν νεο περιεχομενο σε συντομο διαστημα.

Θα δειξει στην πραξη.

Βρήκα μια αγγελία στο FB και πουλάει ένας το παρακάτω ποντίκι, το ερώτημα μου είναι για ποιο λόγο υπάρχει αυτό εδώ στο PS1? 🤣🤣🤣

IMG_20220219_145515.jpg

Τι πειράματα κάνανε εκεί στην Σονι πριν το 2000 🤣

24 λεπτά πριν, Tatofski64 είπε

Βρήκα μια αγγελία στο FB και πουλάει ένας το παρακάτω ποντίκι, το ερώτημα μου είναι για ποιο λόγο υπάρχει αυτό εδώ στο PS1? 🤣🤣🤣

IMG_20220219_145515.jpg

Τι πειράματα κάνανε εκεί στην Σονι πριν το 2000 🤣

Νομιζω επαιζε κανα δυο παιχνιδακια quake και point blank? αν δεν κανω λαθος χαχα απο περιεργεια ποσο το δινει;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, Soler777 είπε

Νομιζω επαιζε κανα δυο παιχνιδακια quake και point blank? αν δεν κανω λαθος χαχα απο περιεργεια ποσο το δινει;

25€ στο market place 🤣https://www.facebook.com/marketplace/item/619711582469601/?ref=facebook_story_share

Επεξ/σία από Tatofski64
Link

23 λεπτά πριν, Soler777 είπε

https://en.wikipedia.org/wiki/PlayStation_Mouse

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...