Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v3

Malthador
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ πάντως περίμενα το patch του Cyberpunk να προσθέσει RTGI. Να υπενθυμήσω ότι η 4Α το είχε καταφέρει πέρισυ με το Exodus και μάλιστα στα 60fps...

Τόσος καιρός αναμονής λοιπόν για... RT shadows στα 30fps. Ελπίζω τουλάχιστον να έχουν βελτιώσει όλα τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά όπως το προβληματικό ΑΙ.

Επεξ/σία από D.Luffy
  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ να ρωτήσω κάτι...βάζω το δισκακι μέσα του PS4 αλλά όταν πάω στο store να κατεβάσω την ps5 έκδοση μου ζητάει 24.99....κανω κάτι λάθος?

Edit...κατέβασα και το patch 1.5 και ακόμα ζητάει 24.99....απο κάποια σχόλια που διάβασα σε social το κάνει και σε άλλους αυτό...🤬😡

Επεξ/σία από alexcas777
  • Sad 2

Για τους fellow trophy hunters:

https://www.cyberpunk.net/en/news/41435/patch-1-5-next-generation-update-list-of-changes

Αναφορά σε κείμενο

Implemented native achievement support on next-gen consoles. Note that as the next-gen version has a different SKU, PlayStation trophies obtained in backward compatibility will not be transferred. 

Οπότε η δεύτερη πλατινα πρέπει να βγει the hard way, αφού η μεταφορά save δεν κάνει autopop.

Προσωπικά, δεν με ενοχλεί καθόλου, στην συγκεκριμένη περίπτωση.

1 ώρα πριν, alexcas777 είπε

Εγώ να ρωτήσω κάτι...βάζω το δισκακι μέσα του PS4 αλλά όταν πάω στο store να κατεβάσω την ps5 έκδοση μου ζητάει 24.99....κανω κάτι λάθος?

Edit...κατέβασα και το patch 1.5 και ακόμα ζητάει 24.99....απο κάποια σχόλια που διάβασα σε social το κάνει και σε άλλους αυτό...🤬😡

Εγώ που το έχω αγόρασει digital μου την έβγαλε κατευθείαν την ps5 έκδοση. 

Κάνε ένα τσεκ και απο την εφαρμογή του κινητού ps app

Στο other storage τι αποθηκεύει? Δεν μπορώ να μπω να δω τι έχει μέσα κ να σβήσω. Επίσης είδα πως στο media gallery αποθηκεύει τα τρόπαια αλλά σε βιντεακια. Αυτα χρειάζονται? Υπάρχει καποια ρύθμιση για να μην τραβάει βίντεο σε κάθε τρόπαιο?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, ilias78 είπε

Στο other storage τι αποθηκεύει? Δεν μπορώ να μπω να δω τι έχει μέσα κ να σβήσω. Επίσης είδα πως στο media gallery αποθηκεύει τα τρόπαια αλλά σε βιντεακια. Αυτα χρειάζονται? Υπάρχει καποια ρύθμιση για να μην τραβάει βίντεο σε κάθε τρόπαιο?

Δεν σε αφήνει να μπεις γιατί είναι αρχεία παιχνιδιών που χρειάζεται το σύστημα. Κανείς δεν ξέρει με σιγουριά τι ακριβώς υπάρχει μέσα. Η δικιά μου εικασία είναι Reserved χώρος για κάθε installed παιχνίδι (για patches κλπ.), temp αρχεία από downloads, παιχνίδια που τρέχουν ή έτρεξαν μέχρι να γίνει κανονικό power off κ.λπ. 

Τα screenshots των τροπαίων χρειάζονται… μόνο για την πάρτη σου. Δεν τα βλέπει κανείς εκτός αν τα κάνεις share και συνήθως είναι τραβηγμένα σε κακές στιγμές (εξαίρεση παιχνίδια όπως το Days Gone που, τουλάχιστον στα story-related τρόπαια που κάνανε unclock σε συγκεκριμένες στιγμές ώστε να βγει κάτι με νόημα).

Υπάρχει επιλογή να τραβάς για συγκεκριμένα τρόπαια (bronze-silver-gold-plat), για όλα ή για κανένα. Settings > Captures and Broadcasts > Trophies

1 ώρα πριν, nyne είπε

Όταν βρει κάποιος πώς κατεβάζουμε την έκδοση για ps5 εμείς που έχουμε δισκάκι για ps4 ας ρίξει ένα σφύριγμα κ απο εδώ.

Κόλλημα του φανταστικού PS Store που, κλασικά, αντιμετωπίζει θέματα όταν σκάνε τέτοιου είδους updates (για physical πάντα, digital δουλεύει μια χαρά). Και πίστευα ότι με το Uncharted Legacy of Thieves Collection (που δούλεψε από το πρώτο λεπτό) θα το είχαν λύσει.

Επεξ/σία από kosmsamo
  • Like 1
  • Thanks 2

5 λεπτά πριν, kosmsamo είπε

Δεν σε αφήνει να μπεις γιατί είναι αρχεία παιχνιδιών που χρειάζεται το σύστημα. Κανείς δεν ξέρει με σιγουριά τι ακριβώς υπάρχει μέσα. Η δικιά μου εικασία είναι Reserved χώρος για κάθε installed παιχνίδι (για patches κλπ.), temp αρχεία από downloads, παιχνίδια που τρέχουν ή έτρεξαν μέχρι να γίνει κανονικό power off κ.λπ. 

Τα screenshots των τροπαίων χρειάζονται… μόνο για την πάρτη σου. Δεν τα βλέπει κανείς εκτός αν τα κάνεις share και συνήθως είναι τραβηγμένα σε κακές στιγμές (εξαίρεση παιχνίδια όπως το Days Gone που, τουλάχιστον στα story-related τρόπαια που κάνανε unclock σε συγκεκριμένες στιγμές ώστε να βγει κάτι με νόημα).

Υπάρχει επιλογή να τραβάς για συγκεκριμένα τρόπαια (bronze-silver-gold-plat), για όλα ή για κανένα. Settings > Captures and Broadcasts > Trophies

Οπότε delete κ αλλαγη από ρυθμίσεις γιατί ήδη πιάνουν 7.5 gb.

• Like 1

5 λεπτά πριν, ilias78 είπε

Οπότε delete κ αλλαγη από ρυθμίσεις γιατί ήδη πιάνουν 7.5 gb.

Πότε πρόλαβες να γεμίσεις 7.5 GB; 😂 Μάλλον η κονσόλα είναι ρυθμισμένη να κάνει video capture σε όλα τα trophy rarities.

Εγώ με καμιά 15αριά παιχνίδια, ζήτημα να έχω πάνω από 2 GB (screenshots για όλα και 15 sec videos για τα platinum).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, kosmsamo είπε

Πότε πρόλαβες να γεμίσεις 7.5 GB; 😂 Μάλλον η κονσόλα είναι ρυθμισμένη να κάνει video capture σε όλα τα trophy rarities.

Εγώ με καμιά 15αριά παιχνίδια, ζήτημα να έχω πάνω από 2 GB (screenshots για όλα και 15 sec videos για τα platinum).

Αυτό ακριβώς. Κ από ότι είδα, τα βίντεο για το astrobot είναι λεπτό!!!!!!

Μόνο τα screenshots θα κρατήσω. βίντεο κανένα 

Επεξ/σία από ilias78

2 ώρες πριν, Tresorikos είπε

Αξίζει η αγορά στα 25 για το cyber δεν το έχω παίξει ποτέ..  Θα δουλεύει όπως είχαν τάξει κάποτε πριν βγει;; 

Τρέχει προσφορά στις αλυσίδες με 20€ η retail πάντως έχε υποψιν. Εγώ το έχω παίξει λίγο στο pc όταν είχε πρωτοβγει και το τσίμπησα και τώρα. Έχει  και ένα trial στο store για να δεις αν σου αρέσει πριν το αγοράσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...