Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v3

Malthador
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 ώρα πριν, -WISE- είπε

Ελπίζω να μπορεί να δουλέψει η φωνητική εντολή και μέσω Google Assistant για να ενεργοποιείς, απενεργοποιείς την κονσόλα απομακρυσμένα με "hey Google" 😛 😛  

Πιθανόν, βέβαια, να μην έρθει καθόλου στην Ελλάδα αυτό το χαρακτηριστικό.

Στο PS4 δουλευε κανονικά η φωνητική εντολή. Αλλα ήταν μόνο αγγλικά και επρεπε να μιλάς καθαρα για να σε καταλαβει το PS4. Το ειχα δοκιμάσει αλλα δεν με βολευε. Αισθανομουν σαν βλακας να μιλαω στο PS4 😅

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εχω μια απορία σχετικά με το horizon κ το upgrade εαν ξερει κανεις (γενικά τι παίζει με τα digital upgrades) 

υπάρχει περίπτωση η ps5 έκδοση να παίζει κανονικα στις δυνατότητες της κονσολας και η Ps4 εκδοση με το upgrade να παιζει με Backward compatibility η σκευτομαι βλακείες κ απλα να παρω τη πιο φθηνή ?

Επεξ/σία από sndev

Μόλις τώρα, sndev είπε

εχω μια απορία σχετικά με το horizon κ το upgrade εαν ξερει κανεις 

υπάρχει περίπτωση η ps5 έκδοση να παίζει κανονικα στις δυνατότητες της κονσολας και η Ps4 εκδοση με το upgrade να παιζει με Backward compatibility η σκευτομαι βλακείες κ απλα να παρω τη πιο φθηνή ?

Απλά πάρε την ποιο φθηνή, είναι ακριβώς το ίδιο.

Το μόνο μείον στην ps4 version είναι ότι θα πρέπει να περιμένεις να σου κατεβάσει την ps5 version. Για όσους δηλαδή η ταχύτητα τους είναι μια χαμηλή adsl, θα χρειαστεί ενδεχομένως να περιμένουν αρκετά (εξαρτάται από το size του αρχείου).

• Thanks 1

9 ώρες πριν, Panoutsakos είπε

Δοκιμασε να ενεργοποιησεις το UHD Colour για την συγκεκριμένη HDMI απο της ρύθμισεις της τηλεορασης. Menu>Γενικές>Διαχειριση εξωτερικων συσκευών> HDMI UHD Colour

Δεν εχω τετοια επιλογή στην διαδρομη που μου εγραψες φιλε μου. 🤷‍♂️

Στις 13/2/2022 στις 12:06 ΠΜ, kiko33gr είπε

Το άφησα για τελευταία στιγμή και εγώ και τώρα ξενέρωσα. Αν το δεις πουθενά, ειδοποίησε και εμένα.

Βρήκα και έριξα παραγγελία στον τσιγκουνη. Ελπίζω να παραλάβω. 

1 λεπτό πριν, ilias78 είπε

Hoverboard καβαλάει?

Ακόμα δεν είναι πλήρως έτοιμο το mod, αλλά πλάκα έχει λες και καβαλάει hover board 🤣🤣

21 ώρες πριν, Alt3rnative είπε

Δεν εχω τετοια επιλογή στην διαδρομη που μου εγραψες φιλε μου. 🤷‍♂️

Μπορει να μην ειναι στην συγκεκριμενη διαδρομη. Ψαξε αν το μοντελο σου υποστηριζει UHD Colour και ψαξε το στις ρυθμισεις ενω εχεις ανοιχτη την κονσολα και την πηγη της τηλεορασης σε αυτην.,

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://www.cyberpunk.net/en/news/41435/patch-1-5-next-generation-update-list-of-changes

free trial 5 ώρες για όποιον δεν το έχει αγοράσει

free upgrade, πρέπει όμως να κατέβει η ps5 έκδοση

2 modes 4k dynamic, performance 60fps quality 30 με rt shadows

υποστήριξη 3d audio και dualsense features (adaptive triggers και ήχοι στο ενσωματωμένο ηχείο του)

Μεταφορά save από ps4 (στο stream είπαν μόνο για 1 save όμως)

- και μόλις μου ήρθε alert 24.99e στο store

Επεξ/σία από Daredevil
  • Like 4

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...