Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v3

Malthador
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 ώρα πριν, kosmsamo είπε

Μέσω Λαμίας... εεε μέσω κονσόλας εννοώ!😂

Στείλ' τα πρώτα στον εσωτερικό της κονσόλας κι από κει στον καινούριο εξωτερικό. Αλλιώς κατέβασμα εκ νέου. Ταλαιπωρία όπως και να χει.

Προσωπικά, προτιμώ το redownload λόγω FTTH, αφού, συνήθως, δεν σπαταλώ πολύ χρόνο. Καλύτερο και για την μακροζωία του SSD, θεωρητικά.

Μεγάλη χαζομάρα να μην μπορείς να έχεις 2 εξωτερικούς συνδεμενους.

Θα πρέπει λίγα λίγα να μεταφέρονται στον εσωτερικό και μετά στον νέο εξωτερικό.

Ταλαιπωρία βάλε βγάλε usb,α ρε Sony έλεος..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

2 λεπτά πριν, vorlon68 είπε

Για αγορά ποια ειναι η γνώμη σας;

Μπλέ ή μωβ κοντρολλερ;

Αισθητικο είναι το θέμα. Εσένα τι τραβάει η ψυχή σου

• Like 1

2 λεπτά πριν, sndev είπε

Αισθητικο είναι το θέμα. Εσένα τι τραβάει η ψυχή σου

Θέλω και τα 2 😅 Αλλα χρήματα μόνο για ένα

6 ώρες πριν, vorlon68 είπε

Για αγορά ποια ειναι η γνώμη σας;

Μπλέ ή μωβ κοντρολλερ;

Εγω θα επαιρνα το γαλαζιο, Μου αρεσει πολυ αυτο το χρωμα φαντασου εχω βαλει τα rgb του κουτιου κ keyboard/mouse σε αυτα τα χρωματα :P

38 λεπτά πριν, icenex είπε

Εγω θα επαιρνα το γαλαζιο, Μου αρεσει πολυ αυτο το χρωμα φαντασου εχω βαλει τα rgb του κουτιου κ keyboard/mouse σε αυτα τα χρωματα :P

Εγώ αντίστοιχα μωβ!!!! Όπως είναι κ λογικό, θα επέλεγαν κ μωβ controller 

13 ώρες πριν, Alt3rnative είπε

Η 4 ειναι και σε μενα. Εκει το έχω συνδεσει. Λογικα ειναι θεμα του συγκεκριμενου μοντελου δεν ξερω. Εχω ψαξει τα πάντα δεν εχω βρει κατι.

Δοκιμασε να ενεργοποιησεις το UHD Colour για την συγκεκριμένη HDMI απο της ρύθμισεις της τηλεορασης. Menu>Γενικές>Διαχειριση εξωτερικων συσκευών> HDMI UHD Colour

Στις 10/2/2022 στις 7:15 ΜΜ, Soler777 είπε

Καλα τωρα σοβαρα υπαρχει ανθρωπος που ενθουσιαζετε με αυτο το πραμα; δηλαδη αντι να πατησω ενα κουμπακι να κλεισω το  ps5 θα του το πω με μια λεξη,τοσο κουρασμενοι ειναι ολοι; δεν μπορω να το καταλαβω αυτο ρε γκαις για εξηγηστε μου καποιος γιατι τοσο χαιπ με τις φωνητικες εντολες 

Κι εγω δεν τρελαινομαι με το να μιλαω σε ενα μηχανημα, αισθανομαι λιγο αμηχανα. Απο την αλλη, μια επιλογη ειναι και την χρησιμοποιει οποιος βολευεται.

Με αυτο το σκεπτικο και τα τηλεκοντρολ υπερβολη ειναι. Τοσο κουραση ειναι να πας να αλλαζεις καναλι απο την τηλεοραση;

Στις 11/2/2022 στις 5:11 ΜΜ, vorlon68 είπε

Δεν αφήνουν τις φωνητικές εντολές και να βάλουν folders, media player και browser στο PS5. Ποιο σημαντικά ειναι αυτά.....

Θα δινεις φωνητικη εντολη "create folder" και θα βγαινει στην οθονη ο astrobot με κωλοδαχτυλα.

Αυτά με τις φωνητικές εντολές, έχουν δημιουργηθεί για τους Αμερικανούς που δεν κουνιούνται από την καρέκλα τους. Κάθονται στον καναπέ κ τα μόνο που έχουν δίπλα τους είναι το χειριστήριο, 2 κουτιά πίτσα, 3 μπουκάλια coca-cola κ ένα κουτί πάνες  😝😝😝😝😝😝😝😝😝😝

Ελπίζω να μπορεί να δουλέψει η φωνητική εντολή και μέσω Google Assistant για να ενεργοποιείς, απενεργοποιείς την κονσόλα απομακρυσμένα με "hey Google" 😛 😛  

Πιθανόν, βέβαια, να μην έρθει καθόλου στην Ελλάδα αυτό το χαρακτηριστικό.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...