Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v3

Malthador
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είχα κάνει πριν καιρό προ παραγγελία αυτό εδώ (https://www.public.gr/product/gaming/games/ps5/ps5-game-horizon-forbidden-west-collectors-edition/prod14101894pp/) 

Πληρωμή στο κατάστημα τής Συγγρου, αν το θέλει κανείς να του δώσω τον αριθμό παραγγελίας να πάει να το πάρει, χωρίς κάποια χρηματική αμοιβή εννοείται. 

Επεξ/σία από Tatofski64
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

9 ώρες πριν, G4iwrgos είπε

Ψάχνω να βρω μεταχειρισμένο το ghost of tsushima. Πέρα από το marketplace tou fb έχετε τπτ αλλο κατα νου να ψάξω? 

Car.gr και μεταχειρισμενα σκρουτζ

• Thanks 1

6 ώρες πριν, vorlon68 είπε

Μονο έναν μπορεις να έχεις δυστυχώς. Εγω αυτο που έχω κάνει ειναι στον δευτερο εξωτερικο να έχω τα games του PS5 σαν αποθήκευση.

Η βιβλιοθήκη μου είναι μόνο ps4 games οπότε θα πρέπει να πάρω έναν μεγαλύτερο αναγκαστικά.

Στο uncharted legacy of thieves collection, το CD έχει κ τα 2 games μέσα ή κάποιο το κατεβάζει? Με ρώτησε για αρχή πιο από τα 2 θελω να παίξω κ δείχνει να κατεβάζει 67gb data. Εντωμεταξύ αφού έπαιξα κανα 3ωρο, έβγαλα το CD για να το αφήσω να κατεβάζει αλλά μόλις το έβγαλα σταμάτησε. Το εβαλα πάλι κ συνεχίζει. Τι φάση?

30 λεπτά πριν, ilias78 είπε

Στο uncharted legacy of thieves collection, το CD έχει κ τα 2 games μέσα ή κάποιο το κατεβάζει? Με ρώτησε για αρχή πιο από τα 2 θελω να παίξω κ δείχνει να κατεβάζει 67gb data. Εντωμεταξύ αφού έπαιξα κανα 3ωρο, έβγαλα το CD για να το αφήσω να κατεβάζει αλλά μόλις το έβγαλα σταμάτησε. Το εβαλα πάλι κ συνεχίζει. Τι φάση?

Για το τι έχει μέσα το δισκάκι δεν μπορώ να απαντήσω με σιγουριά γιατί εγώ έκανα upgrade. Νομίζω ο John Linnerman του Digital Foundry είχε πει σε κάποιο από τα video ότι τα έχει και τα δύο μέσα στο blue ray.

Αν βγάλεις το blue ray την ώρα που κάνει εγκατάσταση (ή αν μπεις σε rest mode που δεν δουλεύει το optical drive), αυτή διακόπτεται. Μόνο τα digital μπορούν να κατεβαίνουν/εγκαθίστανται στο background αδιάκοπα (εκτός αν κλείσεις εντελώς την κονσόλα, φυσικά).

Αν έχεις χρόνο, ποσταρε κάνα screeshot από το download tab να δούμε τι γράφει. Επίσης, αν θυμάμαι καλά, πατώντας options στο εικονίδιο του παιχνιδιού και μετά στο "Information", κάπου κάτω κάτω σε κάτι size κ.λπ. πρέπει να έχει ένα progress αν γίνεται εγκατάσταση εκείνη την ώρα (κάτι του στυλ x/x GB).

Το θέμα είναι ότι προχωράει πολύ αργά η εγκατάσταση αν όντως είναι εγκατάσταση. Σαν να το κάνει download (επειδή η ταχύτητα μου είναι κάπου στα 12 mbps, σαν να κατεβάζει 1-1.5 mb/sec)

8 ώρες πριν, Eddy_Gordo είπε

Εκει την είχα δει κι εγω, καθώς και σε κάποιο άλλο παλαιότερα στο σκρουτζ, και μπαίνω χτες ολο χαρα να το παραγγείλω και έμεινα (όχι με την χαρά) 

Το άφησα για τελευταία στιγμή και εγώ και τώρα ξενέρωσα. Αν το δεις πουθενά, ειδοποίησε και εμένα.

Δεν ήξερα που να το ποσταρω αν κανω λαθος ζητω συγγνώμη.

Εχω το εξης προβλημα:

Η τηλεοραση μου δεν αναγνωριζει το PS5 ως PS5 αλλα ως Game Console με αποτελεσμα να πρπ να εκκινω manual το Game Mode κτλ.

Το μοντέλο της τηλεόρασης μου ειναι Samsung QE65Q950RBTXXH.

Υπαρχει κάποια λύση; ψαχνω 2 3 μερες και δεν εχω βρει τπτ. 

1 ώρα πριν, Alt3rnative είπε

Δεν ήξερα που να το ποσταρω αν κανω λαθος ζητω συγγνώμη.

Εχω το εξης προβλημα:

Η τηλεοραση μου δεν αναγνωριζει το PS5 ως PS5 αλλα ως Game Console με αποτελεσμα να πρπ να εκκινω manual το Game Mode κτλ.

Το μοντέλο της τηλεόρασης μου ειναι Samsung QE65Q950RBTXXH.

Υπαρχει κάποια λύση; ψαχνω 2 3 μερες και δεν εχω βρει τπτ. 

Απο οτι θυμαμαι σε 55" που εχω ως game console το αναγνωριζει αρχικα κ κανεις edit το ονομα σε PS5 (αν θες να στο εμφανιζει ετσι). Για το game mode εισαι σιγουρος οτι το εχεις στο Auto? 

24 λεπτά πριν, stcp είπε

Απο οτι θυμαμαι σε 55" που εχω ως game console το αναγνωριζει αρχικα κ κανεις edit το ονομα σε PS5 (αν θες να στο εμφανιζει ετσι). Για το game mode εισαι σιγουρος οτι το εχεις στο Auto? 

Δεν μ αφηνει καν να επιλεξω το auto ακριβως γτ το αναγνωριζει ως generic game concole κι οχι ως PS5. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 ώρες πριν, mikele13- είπε

Η βιβλιοθήκη μου είναι μόνο ps4 games οπότε θα πρέπει να πάρω έναν μεγαλύτερο αναγκαστικά.

Αν αγοραστεί ο νέος σκληρός, και γίνει φορμάτ από το ps5, πως μπορώ να μεταφέρω τα  ήδη ps4 κατεβασμένα από τον παλιό αφού δεν διαβάζει 2 σκληρούς?

Να υποθέσω ξανά κατέβασμα όλα?

ΥΓ ο παλιός εξωτερικός είναι 2tb σχεδόν γεμάτος και ο νέος 4tb 

Επεξ/σία από mikele13-

27 λεπτά πριν, mikele13- είπε

Αν αγοραστεί ο νέος σκληρός, και γίνει φορμάτ από το ps5, πως μπορώ να μεταφέρω τα  ήδη ps4 κατεβασμένα από τον παλιό αφού δεν διαβάζει 2 σκληρούς?

Να υποθέσω ξανά κατέβασμα όλα?

ΥΓ ο παλιός εξωτερικός είναι 2tb σχεδόν γεμάτος και ο νέος 4tb 

Μέσω Λαμίας... εεε μέσω κονσόλας εννοώ!😂

Στείλ' τα πρώτα στον εσωτερικό της κονσόλας κι από κει στον καινούριο εξωτερικό. Αλλιώς κατέβασμα εκ νέου. Ταλαιπωρία όπως και να χει.

Προσωπικά, προτιμώ το redownload λόγω FTTH, αφού, συνήθως, δεν σπαταλώ πολύ χρόνο. Καλύτερο και για την μακροζωία του SSD, θεωρητικά.

1 ώρα πριν, Alt3rnative είπε

Δεν μ αφηνει καν να επιλεξω το auto ακριβως γτ το αναγνωριζει ως generic game concole κι οχι ως PS5. 

Εμενα το εμφανιζει ως "Game Console". Οταν ειναι ενεργοποιημενο το PS5 πατωντας το home στο remote της tv σιυ βγαζει τις βασικες ρυθμισεις. Εκει εχει επιλογη Game Μode: Auto, Manual, off.

Κατι ακομα: το εχεις συνδεσει στη σωστη HDMI θυρα (2.1)? Σε εμενα ειναι η 4, πανω πανω.

2 λεπτά πριν, stcp είπε

Εμενα το εμφανιζει ως "Game Console". Οταν ειναι ενεργοποιημενο το PS5 πατωντας το home στο remote της tv σιυ βγαζει τις βασικες ρυθμισεις. Εκει εχει επιλογη Game Μode: Auto, Manual, off.

Κατι ακομα: το εχεις συνδεσει στη σωστη HDMI θυρα (2.1)? Σε εμενα ειναι η 4, πανω πανω.

Η 4 ειναι και σε μενα. Εκει το έχω συνδεσει. Λογικα ειναι θεμα του συγκεκριμενου μοντελου δεν ξερω. Εχω ψαξει τα πάντα δεν εχω βρει κατι.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...