Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v3

Malthador
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, sndev είπε

Όχι δε θα μπορεί να κάνει online check την άδεια χρήσης. Μπορείς να κάνεις hotspot όμως το κινητό σου για κάτι τέτοιο φαντάζομαι

οσο εχει ενεργη συνδρομη νομιζω παιζει κανονικα, δε χρειαζεται ιντερνετ. απλα πρεπει να εχει το ps4 ως primary.

ας κλεισει το ιντερνετ στο ps4 και ας το δοκιμασει, δεν ειναι δυσκολο.

Επεξ/σία από xavier
  • Like 2
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

21 λεπτά πριν, ilias78 είπε

Για δωστε μου τα φώτα σας. Έχω plus κ θέλω να κατεβάσω το days gone για να το έχω στο ps4. Το ps4 θα πάει στο χωριό κ εκεί δεν υπάρχει internet. Θα μπορώ να παίξω? 

Πρόσβαση στο internet χρειάζεται μόνο για να κάνεις claim το παιχνίδι και, φυσικά, να το κατεβάσεις. Μετά μπορείς να το έχεις κλειστό. Αν δεν κάνω λάθος, πατώντας το options στο εικονίδιο του παιχνιδιού και μετά το "information", σου δείχνει ένα expiration date (το οποίο είναι η ημερομηνία λήξης του PS+). Μέχρι τότε μένει ξεκλείδωτο και δεν χρειάζεται κάποιο validation = σύνδεση στο Ίντερνετ.

Εννοείται, βέβαια, ότι το account πρέπει να είναι σεταρισμένο ως primary στην κονσόλα (Console Sharing and Offline Play για PS5), όπως ανέφερε ήδη ο @xavier.

• Like 2
  • Thanks 3

Η 25years anniversary edition του GT7 για PS5 γιατι εξαφανίστηκε από τα καταστήματα;  οποιος εχει βρει ας ρίξει σύρμα 

1 ώρα πριν, G4iwrgos είπε

Ψάχνω να βρω μεταχειρισμένο το ghost of tsushima. Πέρα από το marketplace tou fb έχετε τπτ αλλο κατα νου να ψάξω? 

προφανως τις αγγελίες του insomnia.
Αλλά σιγουρα η πιο ευκολη επιλογη ειναι το ebay :) 

• Thanks 1

1 ώρα πριν, G4iwrgos είπε

Ψάχνω να βρω μεταχειρισμένο το ghost of tsushima. Πέρα από το marketplace tou fb έχετε τπτ αλλο κατα νου να ψάξω? 

Συνέχεια παιζει εδω στις αγγελίες..

• Thanks 1

8 ώρες πριν, Eddy_Gordo είπε

Η 25years anniversary edition του GT7 για PS5 γιατι εξαφανίστηκε από τα καταστήματα;  οποιος εχει βρει ας ρίξει σύρμα 

Ο Germanos δεν έχει?

Από εκεί ψώνισα πριν κανένα μήνα.

Ξέρει κανείς αν μπορώ να συνδέσω ταυτόχρονα 2 εξωτερικούς?

Ο ένας 2tb έχει λίγο χώρο ακόμα και σκέφτομαι να κοτσαρω έναν 4tb ακόμα.

51 λεπτά πριν, mikele13- είπε

Δυστυχώς μόνο ένας μπορεί να χρησιμοποιείται ανά πάσα στιγμή.

https://www.playstation.com/en-us/support/hardware/ps5-extended-storage/

Ελπίζω να το φέρουν σε κάποιο μελλοντικό update (χλωμό, βέβαια, από το PS4 υπάρχει αυτό το θέμα), μπας και γλυτώσουμε την διαδρομή ext1-κονσόλα-ext2 και τούμπαλιν κάθε λίγο και λιγάκι.

• Thanks 1

1 ώρα πριν, mikele13- είπε

Μονο έναν μπορεις να έχεις δυστυχώς. Εγω αυτο που έχω κάνει ειναι στον δευτερο εξωτερικο να έχω τα games του PS5 σαν αποθήκευση.

3 ώρες πριν, AntonisKo είπε

Ο Germanos δεν έχει?

Από εκεί ψώνισα πριν κανένα μήνα.

Εκει την είχα δει κι εγω, καθώς και σε κάποιο άλλο παλαιότερα στο σκρουτζ, και μπαίνω χτες ολο χαρα να το παραγγείλω και έμεινα (όχι με την χαρά) 

36 λεπτά πριν, Eddy_Gordo είπε

Εκει την είχα δει κι εγω, καθώς και σε κάποιο άλλο παλαιότερα στο σκρουτζ, και μπαίνω χτες ολο χαρα να το παραγγείλω και έμεινα (όχι με την χαρά) 

Ιδανικά θα ήθελα κάποια collector's, μόλις την είδα την πήρα αμεσως ομως.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...