Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v3

Malthador
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

42 λεπτά πριν, icenex είπε

Που το παραξενο εδω κοσμος βαριεται να αλλαξει δισκακι στην κονσολα.

Παντως εγω το βρηκα βολικο τωρα που μεγαλωσε η μικρη και τα πειραζει ολα στο σπιτι.Μια σταθερη αξια ειναι να βρισκει το κοντρολερ του ps4 και να παταει παντοτε το κουμπι που ανοιγει η κονσολα με αποτελεσμα καθε φορα να πρεπει να ανοιξω την τηλεοραση να το γυρισω στο καναλι της κονσολας και να παω να πατησω να κλεισει.Φανταζομαι αν ειχα το 5αρι θα του ελεγα να κλεισει κ δεν θα χρειαζοταν αυτη η διαδικασια.Επισης ενα αλλο καλο που σκεφτηκα ειναι να εχεις λιωσει στην κονσολα και τελευταια στιγμη βλεπεις οτι περασε η ωρα και πρεπει να φυγεις για δουλεια η καποιο ραντεβου οποτε και το 1 λεπτο μετραει.Οποτε καθως ετοιμαζεσαι μπορεις να πεις να κλεισει.Ενα αλλο μπορεις να του πεις να ψαξει για καποιο παιχνιδι στο Playstore χωρις να χρειαζεται να γραψεις ενα ενα τα γραμματα, αυτο θα λυσει χερια και θα γλυτωσει αρκετο χρονο απο πολλους.

Οσο αχρειαστο και αν ειναι για καποιους ειμαι σιγουρος αλλο τοσο χρησιμο θα φανει για αλλους τοσους.

Παρόμοιο θέμα έχω και εγώ με το μικρό. Καλύτερα πάντως να επένδυαν σε καμιά τεχνολογία καμουφλάζ για το χειριστήριο για να μη το βρίσκει 😜

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εγω εχω θέμα στο ότι μόλις παιρνει ο ύπνος τα πιτσιρικια και τραβιομαστε με την γυναικα ξεχνάω πάντα το ps ανοιχτο.τωρα θα φωνάζω turn off.. ελπίζω να μη νομιζει οτι της λεω τίποτα f@@ off και τετια και φαω καμια τηγανιά την επίμαχη ωρα

Aυτο θα ηταν εξαιρετικα ενδιαφερον αν προχωρουσε. Απιστευτος χαρακτηρας ο Sully..

https://gamingbolt.com/days-gone-director-wanted-to-make-an-uncharted-spinoff-starring-a-young-sully

• Like 5

46 λεπτά πριν, kostiger είπε

Aυτο θα ηταν εξαιρετικα ενδιαφερον αν προχωρουσε. Απιστευτος χαρακτηρας ο Sully..

https://gamingbolt.com/days-gone-director-wanted-to-make-an-uncharted-spinoff-starring-a-young-sully

Κ με την κόρη του Nathan θα μπορούσαν να το συνεχίσουν. Βέβαια έτσι η φάση ίσως θύμιζε πολύ Lara croft μιας κ θα ήταν γυναίκα η πρωταγωνιστρια.  

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βγάζοντας απέξω το αναπόφεκτο Last of Us 3, εγώ θα ήθελα πολύ η Naughty Dog να επέστρεφε στη σειρά Jak & Daxter αντί να κάνει reskins του Uncharted με "διαφορετικούς" χαρακτήρες. 

Ή ακόμα καλύτερα ένα εντελώς νέο IP. Γιατί πρέπει να σκαλίσουμε το παρελθόν του Sully? Ο ρόλος του ήταν ο μέντορας και η πατρική φιγούρα του Nate. Μέχρι εκεί.

Επεξ/σία από D.Luffy
  • Like 4

17 λεπτά πριν, D.Luffy είπε

Βγάζοντας απέξω το αναπόφεκτο Last of Us 3, εγώ θα ήθελα πολύ η Naughty Dog να επέστρεφε στη σειρά Jak & Daxter αντί να κάνει reskins του Uncharted με "διαφορετικούς" χαρακτήρες. 

Ή ακόμα καλύτερα ένα εντελώς νέο IP. Γιατί πρέπει να σκαλίσουμε το παρελθόν του Sully? Ο ρόλος του ήταν ο μέντορας και η πατρική φιγούρα του Nate. Μέχρι εκεί.

Άκου τώρα ερώτηση ^_^ Γιατί θα πουλήσει σαν ζεστό ψωμί ακόμα κι αν είναι reskin :D

Μακάρι να βγούν καινούρια IP αλλα με το παραδοσιακό μοντέλο πωλήσεων, δεν πολυσυμφέρει το ρίσκο.

26 λεπτά πριν, D.Luffy είπε

Ο Ross ηταν στην Bend ομως, η οποια ειχε ειχε φτιαξει και το πολυ καλο Golden Abyss για το ps vita...

Στο οτι θελουμε, για να μην πω χρειαζομαστε νεα ΙΡ, θα συμφωνησω και εκει σαφως η Naughty Dog το εχει περισσοτερο απο τη Bend.

19 λεπτά πριν, chncynic είπε

Άκου τώρα ερώτηση ^_^ Γιατί θα πουλήσει σαν ζεστό ψωμί ακόμα κι αν είναι reskin :D

Μακάρι να βγούν καινούρια IP αλλα με το παραδοσιακό μοντέλο πωλήσεων, δεν πολυσυμφέρει το ρίσκο.

Συμφωνώ 100%, απλώς wishful thinking από εμένα ως καταναλωτής.

Δεν μπορώ επίσης να εκφράσω πόσο ενθουσιασμένος είμαι για το μέλλον της εταιρίας με τον Neil Druckmann στο τιμόνι. (not <_<)

• Thanks 1

1 ώρα πριν, ilias78 είπε

Κ με την κόρη του Nathan θα μπορούσαν να το συνεχίσουν. Βέβαια έτσι η φάση ίσως θύμιζε πολύ Lara croft μιας κ θα ήταν γυναίκα η πρωταγωνιστρια.  

Προτιμω αναφανδον Sully Spin-off..

• Like 1

23 λεπτά πριν, D.Luffy είπε

Δεν μπορώ επίσης να εκφράσω πόσο ενθουσιασμένος είμαι για το μέλλον της εταιρίας με τον Neil Druckmann στο τιμόνι. (not <_<)

Co-president είναι, άρα δεν το κρατάει μόνος του το τιμόνι για να κάνει του κεφαλιού του (όχι ότι το κράταγε ποτέ κανείς μόνος του στην ND, με εξαίρεση την περίοδο 2017-2020).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, kosmsamo είπε

Co-president είναι, άρα δεν το κρατάει μόνος του το τιμόνι για να κάνει του κεφαλιού του (όχι ότι το κράταγε ποτέ κανείς μόνος του στην ND, με εξαίρεση την περίοδο 2017-2020).

Το θέμα είναι ότι πλέον έχει ακόμα μεγαλύτερη δύναμη να επηρρεάσει οποιοδήποτε project. Και προσωπικά δεν είμαι και πολύ ευχαριστημένος με το πως εξελίσσονται κάποιες σειρές από πλευράς στόρυ. 

Επεξ/σία από D.Luffy

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 10/2/2022 στις 4:56 ΜΜ, Daredevil είπε

Δεν αφήνουν τις φωνητικές εντολές και να βάλουν folders, media player και browser στο PS5. Ποιο σημαντικά ειναι αυτά.....

Επεξ/σία από vorlon68
  • Like 4

μεσα στους top writers στο gaming o druckman , δε θα ελεγα οτι ο balrog ειναι καλυτερος. Ο μονος που εχω παραπανω ειναι ο chris avellone.

Οπως και να χει, απο ολους τους νεροβραστους και αδιαφορους writers στο gaming  χιλιες φορες ο dr. uckman

ποιος ασχολειται με τα first party της sony μωρε...

• Like 4

Για δωστε μου τα φώτα σας. Έχω plus κ θέλω να κατεβάσω το days gone για να το έχω στο ps4. Το ps4 θα πάει στο χωριό κ εκεί δεν υπάρχει internet. Θα μπορώ να παίξω? 

2 λεπτά πριν, ilias78 είπε

Για δωστε μου τα φώτα σας. Έχω plus κ θέλω να κατεβάσω το days gone για να το έχω στο ps4. Το ps4 θα πάει στο χωριό κ εκεί δεν υπάρχει internet. Θα μπορώ να παίξω? 

Όχι δε θα μπορεί να κάνει online check την άδεια χρήσης. Μπορείς να κάνεις hotspot όμως το κινητό σου για κάτι τέτοιο φαντάζομαι

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...