Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v3

Malthador
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 λεπτό πριν, SabotazNic είπε

Θα πω ότι δεν έχει λήξει η νόμιμη εγγύηση του πωλητή η οποία είναι 2 έτη, αλλά είσαι ελεύθερος να κάνεις ότι θέλεις 😊

Το έχω και εγώ από την αρχή (Νοέμβριο '20), δεν έχει παρουσιάσει θέμα 

Στα καλα καθουμενα το επαθε και τα εχω ολα συνδεμενα πανω σε σταθεροποιητη τασης...

Για την εγγυηση το γνωριζω αλλα για 30 ευρω δεν θα ασχοληθω με καταγγελιες κτλ..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Μόλις τώρα, johnnyman είπε

Για την εγγυηση το γνωριζω αλλα για 30 ευρω δεν θα ασχοληθω με καταγγελιες κτλ..

Ανέφερε το στο μαγαζί και ίσως να μην χρειαστεί. Αλλά όπως και να έχει, 30 ευρώ εσύ, 30 ευρώ ο άλλος... 

• Like 2

Μόλις τώρα, SabotazNic είπε

Ανέφερε το στο μαγαζί και ίσως να μην χρειαστεί. Αλλά όπως και να έχει, 30 ευρώ εσύ, 30 ευρώ ο άλλος... 

Aπο πλαισιο το ειχα παρει το οποιο λεει 1 χρονο εγγυηση προμηθευτη.

4 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Θα πω ότι δεν έχει λήξει η νόμιμη εγγύηση του πωλητή η οποία είναι 2 έτη, αλλά είσαι ελεύθερος να κάνεις ότι θέλεις 😊

Το έχω και εγώ από την αρχή (Νοέμβριο '20), δεν έχει παρουσιάσει θέμα 

Ναι αλλά τώρα το άνοιξε οπότε θα πατήσουν σε αυτό κ θα τη βγάλουν οφφ. Κατά τα αλλα κ γω θα το πήγαινα πίσω 

11 λεπτά πριν, johnnyman είπε

Aπο πλαισιο το ειχα παρει το οποιο λεει 1 χρονο εγγυηση προμηθευτη.

Ε ναι, αλλά το πλαίσιο είναι ο πωλητής. Τεσπα. 

11 λεπτά πριν, sndev είπε

Ναι αλλά τώρα το άνοιξε οπότε θα πατήσουν σε αυτό κ θα τη βγάλουν οφφ. Κατά τα αλλα κ γω θα το πήγαινα πίσω 

Δεν θυμάμαι αν έχει κάποιο εμφανές αυτοκόλλητο περί εγγύησης. Δεν είμαι και σπίτι να τσεκάρω 

Μόλις τώρα, SabotazNic είπε

Δεν θυμάμαι αν έχει κάποιο εμφανές αυτοκόλλητο περί εγγύησης. Δεν είμαι και σπίτι να τσεκάρω 

Δεν εχει καποιο αυτοκολλητο οχι.

Θα το βαψω μαυρο και θα το κρατησω σαν βαση για τα χειριστηρια.

1 ώρα πριν, SabotazNic είπε

Δεν έχει αυτοκόλλητο βλέπω κ το δικό μου απλά όταν ανοίγει φαίνεται, anyway αυτό είναι το λιγότερο

@johnnyman o πωλητής βάση νόμου είναι 2 έτη άσχετος τι λέει ένα χαρτί , αν έλεγε ότι με την αγορά χρωστάς 1000 ε θα σήμαινε κάτι; Το πόσο είναι μικρό για να σκαμε απλά αν σου τύχει κάτι παρόμοιο να ξέρεις τα δικαιώματα σου.

Μόλις ξανατερματησα το uncharted. Το ξεκίνησα περισσότερο να το βλεπε η γυναίκα που έχει γίνει φαν σιγά σιγά στα video games. Αν κ το ΧΑ λιώσει το ευχαριστήθηκα ,έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά κ έχουν βάλει κ hdr που αν θυμάμαι καλά δεν είχε.

Το μεγάλο κερδος του 10αρικου είναι αλλου όμως για μένα. Μου ζήτησε να παίξω κ το spin off αλλά βαριέμαι οπότε μου ζήτησε να δοκιμάσει αυτή κ ειναι τώρα  1 ώρα λιώνει στο επίπεδο "εξερευνητής"😂 . Να δω αν θα καταλάβει ότι ξεκίνησε το μαστερσεφ η θα το πάρει σερί

• Like 2

13 λεπτά πριν, sndev είπε

Δεν έχει αυτοκόλλητο βλέπω κ το δικό μου απλά όταν ανοίγει φαίνεται, anyway αυτό είναι το λιγότερο

@johnnyman o πωλητής βάση νόμου είναι 2 έτη άσχετος τι λέει ένα χαρτί , αν έλεγε ότι με την αγορά χρωστάς 1000 ε θα σήμαινε κάτι; Το πόσο είναι μικρό για να σκαμε απλά αν σου τύχει κάτι παρόμοιο να ξέρεις τα δικαιώματα σου.

Μόλις ξανατερματησα το uncharted. Το ξεκίνησα περισσότερο να το βλεπε η γυναίκα που έχει γίνει φαν σιγά σιγά στα video games. Αν κ το ΧΑ λιώσει το ευχαριστήθηκα ,έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά κ έχουν βάλει κ hdr που αν θυμάμαι καλά δεν είχε.

Το μεγάλο κερδος του 10αρικου είναι αλλου όμως για μένα. Μου ζήτησε να παίξω κ το spin off αλλά βαριέμαι οπότε μου ζήτησε να δοκιμάσει αυτή κ ειναι τώρα  1 ώρα λιώνει στο επίπεδο "εξερευνητής"😂 . Να δω αν θα καταλάβει ότι ξεκίνησε το μαστερσεφ η θα το πάρει σερί

Σε αυτή την περίπτωση τι κάνουμε πχ άμα χαλάσει κάτι άλλο πιο αξίας? 

Ακόμη και η Sony hellas λέει ένα χρόνο εγγύηση...

Το uncharted 4 το τερμάτισα και εγώ  3η φορά και στα 60fps ειναι χαώδης η διαφορά. 

Επίσης μου άρεσε πολύ η δόνηση στο dualsense.

Είχε και πριν hdr :)

1 ώρα πριν, johnnyman είπε

Σε αυτή την περίπτωση τι κάνουμε πχ άμα χαλάσει κάτι άλλο πιο αξίας? 

Ακόμη και η Sony hellas λέει ένα χρόνο εγγύηση...

Μα σου είπα τι μπορείς να κάνεις. Δεν έχει σημασία αν είναι φθηνό ή κάτι αξίας, όπως και δεν σε αφορά τι λέει η sony hellas. 

• Like 2

Βασικά η Σόνυ είναι καλυμμένη με 1 έτος σαν κατασκευαστής , το πλαίσιο δεν είναι σαν πωλητής αφού αυτός έχει να κάνει με το 2ο έτος. Αλλά τα λες σωστά δε πρέπει να μας νοιάζει τι λέει ο κάθε πωλητής η κατασκευαστης αλλά το τι λέει η νομοθεσία.

Είναι μικρό το πόσο για να κάτσεις να σκάσεις αλλά ίσα ίσα κ γι'αυτό το λόγο αξίζει να μπεις στη διαδικασία να δεις πως θα αντιδράσουν, εξηγώντας όμορφα τα δικαιώματα σου σαν καταναλωτής κ αν χρειαστεί να αφήσεις να εννοηθεί καταγγελία. Πάντως 1 2 φορές που χρειαστηκα στο παρελθόν για ps3 στο δεύτερο έτος στο τότε Saturn αν θυμάμαι σωστά και χειριστήριο ps4 στο κότσοβολο δεν με ταλαιπώρησαν

• Like 1

9 ώρες πριν, sndev είπε

Βασικά η Σόνυ είναι καλυμμένη με 1 έτος σαν κατασκευαστής , το πλαίσιο δεν είναι σαν πωλητής αφού αυτός έχει να κάνει με το 2ο έτος. Αλλά τα λες σωστά δε πρέπει να μας νοιάζει τι λέει ο κάθε πωλητής η κατασκευαστης αλλά το τι λέει η νομοθεσία.

Είναι μικρό το πόσο για να κάτσεις να σκάσεις αλλά ίσα ίσα κ γι'αυτό το λόγο αξίζει να μπεις στη διαδικασία να δεις πως θα αντιδράσουν, εξηγώντας όμορφα τα δικαιώματα σου σαν καταναλωτής κ αν χρειαστεί να αφήσεις να εννοηθεί καταγγελία. Πάντως 1 2 φορές που χρειαστηκα στο παρελθόν για ps3 στο δεύτερο έτος στο τότε Saturn αν θυμάμαι σωστά και χειριστήριο ps4 στο κότσοβολο δεν με ταλαιπώρησαν

https://www.insomnia.gr/forums/topic/786386-εγγύηση-κονσολών/

Εγω μπηκα στη διαδικασια για ενα dualsense, ωραια τα λεμε με τις εγγυησεις 2 ετων, αλλα η πραγματικοτητα ειναι διαφορετικη...

2 ώρες πριν, stcp είπε

https://www.insomnia.gr/forums/topic/786386-εγγύηση-κονσολών/

Εγω μπηκα στη διαδικασια για ενα dualsense, ωραια τα λεμε με τις εγγυησεις 2 ετων, αλλα η πραγματικοτητα ειναι διαφορετικη...

Καλημερα,

Πρεπει να παρουμε χαμπαρι οτι η νομοθεσια ειναι δομημενη ετσι ωστε να καλυπτει τον απλο πολιτη αλλα παραμενει να εχει παραθυρακια "σοβαρα" υπερ των κατασκευαστων/εταιριων. Ολες οι νομοθεσιες εχουν ας το πω εγω φτωχα ενα λογοπαιγνιο... Τι εννοω , Διαβαζουμε πωλητης και θεωρουμε οτι πωλητης ειναι το πλαισιο , ομως στην πραγματικοτητα ο πωλητης ειναι η αντιπροσωπια και το πλαισιο ο μεταπωλητης. Απο κει και περα υπαρχουν περιπτωσεις ου αν γρινιαξεις θα σε καλυψουν αλλα δεν το κανουν γιατι ετσι πρεπει , αλλα για να φευγεις απο το κεφαλι τους... 

Απλο παραδειγμα του "μεταπωλητη" ειναι οτι στα επισημα site ψαχνεις για official ReSeller στην περιοχη σου.....

• Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...