Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v3

Malthador
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

8 ώρες πριν, SabotazNic είπε

Τσεκαρε το υψος!

Βλεπω προβληματικο το οτι εχει ψυκτρα και απο κατω απο οτι φαινεται.

Είναι συμβατό με την κονσόλα δεν θα υπάρχει θέμα εκεί, ευχαριστώ πάντως! 

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, G4iwrgos είπε

Δε ξέρω τι να σου πω εκτός και αν μπορεις να βοηθήσεις .πάντως η γραμμή μ είναι 100αρα του ΟΤΕ και το ps5 συνδεδεμένο ασύρματα.κοιτα αν δεν έχει θέμα η κονσόλα και είναι θέμα εφαρμογής τότε δεν θα με απασχολήσει πολύ .πάντως κωδικό σφάλματος ότι αποσυνδεθηκε από το ίντερνετ ενώ το είχα  σε rest δεν έβγαλε (ιστορικό σφαλματων)

Εχεις την δυνατότητα να συνδέσεις το PS5 με ethernet και να το τσεκάρεις?

Επεξ/σία από vorlon68

1 λεπτό πριν, G4iwrgos είπε

Όχι θα χρειαστώ 5 μέτρα και δεν εχω

Εχεις δοκιμάσει να βάλεις το PS5 να κατεβάσει μέσω PC? Να συνδεθεις στο PSN απο PC και να στείλεις κάποιο game απο εκεί? Ακόμα δοκίμασε να κάνεις delete όλα τα δεδομένα της εφαρμογής απο το κινητο και να κάνεις πάλι log in. Σε μένα που έχω PS4 και PS5 λειτουργεί μια χαρά και στις 2 κονσόλες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, vorlon68 είπε

Εχεις δοκιμάσει να βάλεις το PS5 να κατεβάσει μέσω PC? Να συνδεθεις στο PSN απο PC και να στείλεις κάποιο game απο εκεί? Ακόμα δοκίμασε να κάνεις delete όλα τα δεδομένα της εφαρμογής απο το κινητο και να κάνεις πάλι log in. Σε μένα που έχω PS4 και PS5 λειτουργεί μια χαρά και στις 2 κονσόλες.

Θα το τσεκάρω ευχαριστώ.  Θα κάνω απεγκατασταση και εγκατάσταση εκ νέου και ελπίζω να διορθωθεί! 

Επεξ/σία από G4iwrgos

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
45 λεπτά πριν, Daredevil είπε

ειναι gaming related αυτο? δε μοιαζει για τετοιο. ισως software για αυτοματη οδηγηση ή κατι τετοιο.

Επεξ/σία από xavier

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, xavier είπε

ειναι gaming related αυτο? δε μοιαζει για τετοιο. ισως software για αυτοματη οδηγηση ή κατι τετοιο.

δεν ξέρω, δεν καταλαβαίνεις και πολλά από το teaser, ίσως κάποιο κομμάτι έχει σχέση με τα physics του gt7

https://www.eurogamer.net/articles/2022-02-07-gran-turismo-developer-teasing-breakthrough-collaboration-with-sony-ai?fbclid=IwAR3zry6YS5gsqRYwDnyCmG2ntGhB9g3zizuFgncE6v0h8vGPKHKHRJQ2gZc

+ AI drivers

Επεξ/σία από Daredevil

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παιδιά. 

Χθες το βράδυ έβαλα το ένα dualsense να φορτίζει στο docking station του ps5.

Το πρωί που ξύπνησα ακόμη αναβοσβήναν τα led.

Λέω κάτσε να το βάλω στον φορτιστή του κινητού. 

Εκεί φόρτισε κανονικά και έσβησαν τα led.

Τώρα νωρίς το μεσημέρι έβαλα και το 2ο dualsense να φορτίσει και ακόμη δεν έσβησε...

Έχει κανείς το ίδιο θέμα?

Έχει λήξει η εγγύηση από το docking station. 

Edit:  Το άνοιξα το docking station και είδα Έχει γίνει κάρβουνο ένα από τα μικρά τρανζίστορ. 

Θα πάρω ένα καινούριο κρίμα...

Επεξ/σία από johnnyman
  • Sad 3

3 ώρες πριν, johnnyman είπε

Καλησπέρα παιδιά. 

Χθες το βράδυ έβαλα το ένα dualsense να φορτίζει στο docking station του ps5.

Το πρωί που ξύπνησα ακόμη αναβοσβήναν τα led.

Λέω κάτσε να το βάλω στον φορτιστή του κινητού. 

Εκεί φόρτισε κανονικά και έσβησαν τα led.

Τώρα νωρίς το μεσημέρι έβαλα και το 2ο dualsense να φορτίσει και ακόμη δεν έσβησε...

Έχει κανείς το ίδιο θέμα?

Edit:  Το άνοιξα το docking station και είδα Έχει γίνει κάρβουνο ένα από τα μικρά τρανζίστορ. 

Το  official της Sony έχεις;

4 ώρες πριν, johnnyman είπε

Θα πω ότι δεν έχει λήξει η νόμιμη εγγύηση του πωλητή η οποία είναι 2 έτη, αλλά είσαι ελεύθερος να κάνεις ότι θέλεις 😊

Το έχω και εγώ από την αρχή (Νοέμβριο '20), δεν έχει παρουσιάσει θέμα 

• Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...