Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v3

Malthador
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 ώρα πριν, ilias78 είπε

Παίζω το kena στο master για την πλατίνα. Εδώ κ 2 ώρες έχω κολλήσει στο forgotten forest που να το ξεχάσει η μάνα του. Στο master είναι πραγματικά πολύ master. Δεν καταλαβαίνω γιατί τα κανουν τόσο ζόρικα 

Για ρίξε μια ματιά εδώ όποτε κι αν πεις enough is enough 😄:

https://www.powerpyx.com/kena-bridge-of-spirits-master-difficulty-exploit-explained/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

1 ώρα πριν, kosmsamo είπε

Για ρίξε μια ματιά εδώ όποτε κι αν πεις enough is enough 😄:

https://www.powerpyx.com/kena-bridge-of-spirits-master-difficulty-exploit-explained/

Το exploit δυστυχώς δουλεύει μόνο στα ψηφιακά τα οποία ήταν έκδοση μέχρι 1.06. Το δισκάκι είχε μέσα έκδοση 1.07. Οπότε Λος πουλος 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, ilias78 είπε

Το exploit δυστυχώς δουλεύει μόνο στα ψηφιακά τα οποία ήταν έκδοση μέχρι 1.06. Το δισκάκι είχε μέσα έκδοση 1.07. Οπότε Λος πουλος 

Νόμιζα τα δισκάκια έχουν μέσα 1.005. Ενδεχομένως να άλλαξε με νεότερες παρτίδες. 

Στα ψηφιακά, όντως, υπάρχει θέμα αφού κατεβάζει αυτόματα το latest patch. Βέβαια, υπάρχει και κει τρόπος να γίνει downgrade στις vanilla εκδόσεις, αλλά είναι κόποςΆκυρο, δεν δουλεύει σε PS5 παιχνίδια.

Επεξ/σία από kosmsamo

Έχω μια απορία σχετικά με τη βάση φόρτισης της Sony μιας κ την παρήγγειλα. Πως γίνεται η εναλλαγή χειριστηρίων? Δηλαδή τελειώνει η μπαταρία στο ένα. Πως συνεχίζω με το 2ο? Αν θυμάμαι καλά, στο ps4, όταν άνοιγα το 2ο έβγαζε μήνυμα για να παίξω ως guest. Οποτε το χρησιμοποιουσα μόνο για co op. Εγώ θέλω να συνεχίζω όμως με τον λογαριασμό μου.

καλημέρα σε όλους,

κάτοχος ps5 και εγω, αλλά προέρχομαι απο ps1 και πολύ λιγο ps4 😅, οπότε δεν γνωρίζω και πολλά.

παρακαλώ της γνώσεις σας. έχω https://www.lg.com/uk/tvs/lg-60SJ850V  νομίζεται πρεπει να αλλαχθει σε κατι αλλο ή ειναι ενταξει  ?

χρειάζονται καποιες ρυθμίσεις για να παιζεις σε 60κ ? νομίζω δεν υποστηρίζει 2.1hdmi , έχουμε θεμα σε αυτό?

επίσης ο  ssd πρέπει να αλλαχθεί μελλοντικά? (οταν πέσουν οι τιμές)

και τελευταία ερώτηση προς το παρόν, έχω κατι παιχνίδια στο library  απο το ps4 account τα οποια δεν εχω cd και ειναι locked , πως μπορώ να τα σβήσω ?

ευχαριστώ κ sorry για τις νουμπίστικες ερωτήσεις 😋😄

• Like 1

14 λεπτά πριν, lighto είπε

καλημέρα σε όλους,

κάτοχος ps5 και εγω, αλλά προέρχομαι απο ps1 και πολύ λιγο ps4 😅, οπότε δεν γνωρίζω και πολλά.

παρακαλώ της γνώσεις σας. έχω https://www.lg.com/uk/tvs/lg-60SJ850V  νομίζεται πρεπει να αλλαχθει σε κατι αλλο ή ειναι ενταξει  ?

χρειάζονται καποιες ρυθμίσεις για να παιζεις σε 60κ ? νομίζω δεν υποστηρίζει 2.1hdmi , έχουμε θεμα σε αυτό?

επίσης ο  ssd πρέπει να αλλαχθεί μελλοντικά? (οταν πέσουν οι τιμές)

και τελευταία ερώτηση προς το παρόν, έχω κατι παιχνίδια στο library  απο το ps4 account τα οποια δεν εχω cd και ειναι locked , πως μπορώ να τα σβήσω ?

ευχαριστώ κ sorry για τις νουμπίστικες ερωτήσεις 😋😄

Μια χαρα ειναι η τηλεόραση σου,βρες τίποτα σωστες ρυθμίσεις απο ιντερνετ για calibration και για σωστο hdr. Επισης ρύθμισε και σωστα το hdr στο ps5. Έχει διαφορα βιντεο στο YouTube αν ψάξεις. Μην σε νοιάζει το hdmi 2.1 δεν ειναι απαραίτητο. O SSD του ps5 δεν αλλαζει, απλα αν θες προσθετεις εξτρα ssd. Αυτο θα το δεις στην πορεία αν δεν σου φτανει ο χωρος που εχει το ps5. Αν πας στο library και πατήσεις επάνω στα παιχνίδια που λες μπορεις να τα κάνεις απόκρυψη ώστε να μην φαίνονται

• Like 1

5 ώρες πριν, xavier είπε

Για μενα με διαφορα παντως ειναι ο Genichiro απο το sekiro.Απλα απολαυση η μαχη-χορογραφια μαζι του.Γενικα το sekiro θεωρω πως ειναι σε αλλο lvl με οτιδηποτε εχει φτιαξει η from.Ξεπερναει ακομη και το bloodborne.Aπιστευτο παιχνιδι.

45 λεπτά πριν, ilias78 είπε

Έχω μια απορία σχετικά με τη βάση φόρτισης της Sony μιας κ την παρήγγειλα. Πως γίνεται η εναλλαγή χειριστηρίων? Δηλαδή τελειώνει η μπαταρία στο ένα. Πως συνεχίζω με το 2ο? Αν θυμάμαι καλά, στο ps4, όταν άνοιγα το 2ο έβγαζε μήνυμα για να παίξω ως guest. Οποτε το χρησιμοποιουσα μόνο για co op. Εγώ θέλω να συνεχίζω όμως με τον λογαριασμό μου.

Οταν συνδεθει το 2ο χειριστηριο σου βγαζει μηνυμα σε ποιον χρηστη θα συνδεθει.Θα επιλεξεις κανονικα τον λογαριασμο σου.

• Thanks 3

50 λεπτά πριν, aekoupoli είπε

Μια χαρα ειναι η τηλεόραση σου,βρες τίποτα σωστες ρυθμίσεις απο ιντερνετ για calibration και για σωστο hdr. Επισης ρύθμισε και σωστα το hdr στο ps5. Έχει διαφορα βιντεο στο YouTube αν ψάξεις. Μην σε νοιάζει το hdmi 2.1 δεν ειναι απαραίτητο. O SSD του ps5 δεν αλλαζει, απλα αν θες προσθετεις εξτρα ssd. Αυτο θα το δεις στην πορεία αν δεν σου φτανει ο χωρος που εχει το ps5. Αν πας στο library και πατήσεις επάνω στα παιχνίδια που λες μπορεις να τα κάνεις απόκρυψη ώστε να μην φαίνονται

σε ευχαριστώ για της απαντήσεις ,

΄άρα δεν μπορεις να τα σβήσεις , μονο να τα κάνεις απόκρυψη,σωστά ;

για την tv , δεν βρήκα και τπτ για calibration η hdr για αυτο το μοντέλο 😪 όλα αυτά ειναι για την ποιόητα της εικόνας σωστά; το να παιζει 60k σε αυτο δεν θελει καποια ρυθμισει;

για το ps5 hdr εχει πολλά video χαχα, αλλα θα πρεπει να συμβαδίζει με την τηλεόραση  ; 😅 η απλα ειναι ενα ξεχωριστό κομμάτι;

2 ώρες πριν, lighto είπε

σε ευχαριστώ για της απαντήσεις ,

΄άρα δεν μπορεις να τα σβήσεις , μονο να τα κάνεις απόκρυψη,σωστά ;

για την tv , δεν βρήκα και τπτ για calibration η hdr για αυτο το μοντέλο 😪 όλα αυτά ειναι για την ποιόητα της εικόνας σωστά; το να παιζει 60k σε αυτο δεν θελει καποια ρυθμισει;

για το ps5 hdr εχει πολλά video χαχα, αλλα θα πρεπει να συμβαδίζει με την τηλεόραση  ; 😅 η απλα ειναι ενα ξεχωριστό κομμάτι;

Τα παιχνίδια του library δεν σβήνονται, μόνο γίνονται απόκρυψη. Σου προτείνω όμως να τα αφήσεις ως έχουν.

Δεν χρειάζεται καμία ρύθμιση για 60fps, το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά παίζει αυτόματα σε όσα fps του έχει ορίσει ο δημιουργός τους.

Μέσα στο μενού της κονσόλας υπάρχει ρύθμιση HDR. Δεν έχει σημασία ποια τηλεόραση έχεις. Κάνει για όλες τις τηλεοράσεις. Απλά ακολούθησε τα βήματα του οδηγού ένα ένα.

https://www.playstation.com/el-gr/support/hardware/ps5-enable-adjust-hdr/

• Like 2

30 λεπτά πριν, kundi είπε

Horizon Forbidden West

Αν αγοράσετε την έκδοση PS4, η οποία είναι 10e λιγότερο, θα μπορείτε και πάλι να κατεβάσετε την εκδοση ps5 .

Κατεβάζεις την ps5 από την αρχή η κατεβαίνει κάποιο patch; Το δοκιμάσεις;

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 ώρες πριν, sndev είπε

Κατεβάζεις την ps5 από την αρχή η κατεβαίνει κάποιο patch; Το δοκιμάσεις;

Spoiler

Το ερώτημα είναι πώς βρέθηκε το HFW τόσο νωρίς στην κατοχή του φίλου για να το δοκιμάσει. Πόσο μάλλον όταν δεν έχει PS5, πλέον, αφού, and I quote, "δεν υπάρχουν παιχνίδια".😄

Στα σοβαρά, δεν βλέπω τον λόγο να δουλέψει διαφορετικά από όλα τα υπόλοιπα upgrades. Βάζεις τον δίσκο, claim το free upgrade από το store/game hub και κατέβασμα ολόκληρης της PS5 έκδοσης*. Κανένα παιχνίδι, μέχρι τώρα, δεν γινόταν upgrade με κάποιο patch. Δεν χρειάζεται καν να εγκατασταθεί η PS4 έκδοση.

*Στα digital, κλασικά, δίνει και τις δύο εκδόσεις μαζί. Απλώς στην συγκεκριμένη περίπτωση, μετά τις κωλοτούμπες, έχουν μπερδέψει τα μπούτια τους με τα listings και τις τιμές.

Spoiler

Ή μήπως όχι; 😎

478848993_Screenshot2022-02-06020152.png.5ceb73d20300f29f3d6f397044958a3d.png

Είναι σχεδόν το ίδιο μοτίβο με το listing του GT7 η του Ghost of Tsushima DC που έχουν το επί πληρωμή upgrade (όπως ήταν το αρχικό πλάνο για το Forbidden West). Η διαφορά είναι στα μικρά κουτάκια κάτω από την έκδοση και στην περιγραφή του παιχνιδιού λίγο πιο κάτω.

554688028_Screenshot2022-02-06020236.png.b2828e5ce6a180f8c47fb00b44a959e4.png

Εύκολα κάποιος απρόσεκτος θα πάει να κάνει ένα pre-order στην δεξιά έκδοση (ή στην digital deluxe) λόγω του "PS5 & PS4". Θα έπρεπε να είναι λίιιγο πιο ξεκάθαροι (όπως σε όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια, π.χ. Miles Morales, Sackboy, τα παιχνίδια της Ubisoft κ.ο.κ.). Τουλάχιστον, θέλω να πιστεύω ό,τι στις φυσικές εκδόσεις θα βάλουν το αυτοκολλητάκι για διαθέσιμο (δωρεάν) PS5 upgrade και δεν θα το "ξεχάσουν".

Επεξ/σία από kosmsamo
  • Like 3

43 λεπτά πριν, G4iwrgos είπε

Καλημέρα σε όλους.  Αυτό το tiny tinas από τα free στο ps plus λέει τπτ ?το έπαιξε κανενας ?

4-5 ωριτσες μου πηρε ειναι πιο πολυ στο στυλακι του 2(οπλα και γκειμπλευ)  δεν μπορω να πω οτι τρελαθηκα ο χαρτης του με δυσκολεψε λιγο αλλα οκευ ειναι free  οποτε αξιζει ενα  playthrough 

• Thanks 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...