Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v3

Malthador
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Όχι ότι θα το έπαιζα στο άμεσο μέλλον λόγω θητείας, αλλά ακόμα δεν με έχει πείσει το συγκεκριμένο.

Με τραβάει το setting του, δείχνει όμορφο, αλλά μέχρι εκεί. Δεν μου έχουν "πουλήσει" ακόμα την πλοκή, ενώ το gameplay φαίνεται… ΟΚ;

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
34 λεπτά πριν, kosmsamo είπε

Όχι ότι θα το έπαιζα στο άμεσο μέλλον λόγω θητείας, αλλά ακόμα δεν με έχει πείσει το συγκεκριμένο.

Με τραβάει το setting του, δείχνει όμορφο, αλλά μέχρι εκεί. Δεν μου έχουν "πουλήσει" ακόμα την πλοκή, ενώ το gameplay φαίνεται… ΟΚ;

εχει ωραιο theme το unreal engine 4 με χαλαει λιγο το gameplay λιγο irele φαινεται αλλα νομιζω θα ειναι κατι διαφορετικο.... σιγουρα οχι για full price αλλα θα ηθελα να το δω αν πεσει γρηγορα η  τιμή αλλιως θα περιμενω να μπει στο gamepass . Παντως οσοι δοσουν μια ευκαιρια θεωρω οτι δεν θα απογοητευτουν

Επεξ/σία από blasterdark86
  • Like 1

16 ώρες πριν, ilias78 είπε

Μόνο σε εμένα τα γραφικά του dying light 2 φαίνονται τόσο χάλια?

Δεν εχω το παιχνιδι αλλα απο οτι preview ειχα δει τα γραφικα ηταν παντελως αδιαφορα. Επισης απο οτι φαινεται στις απαιτησεις hardware για pc, εχει γινει πολυ κακο optimization.

1 ώρα πριν, Cariolanoc είπε

Δεν εχω το παιχνιδι αλλα απο οτι preview ειχα δει τα γραφικα ηταν παντελως αδιαφορα. Επισης απο οτι φαινεται στις απαιτησεις hardware για pc, εχει γινει πολυ κακο optimization.

Εγώ πάντως έπαιξα ένα δίωρο σε performance mode και το framerate είναι rock solid στα 60. Ούτε stutters ούτε άλλα προβλήματα.

1080p θα μου πεις αλλά το TAA είναι αρκετά καλό με καθαρή εικόνα χωρίς jaggies. 

3 λεπτά πριν, D.Luffy είπε

Εγώ πάντως έπαιξα ένα δίωρο σε performance mode και το framerate είναι rock solid στα 60. Ούτε stutters ούτε άλλα προβλήματα.

1080p θα μου πεις αλλά το TAA είναι αρκετά καλό με καθαρή εικόνα χωρίς jaggies. 

Καλά χωρίς RT δεν βλέπεται :P

RT On:

Spoiler

DyingLightGame_x64_rwdi_2022_02_02_01_23

RT Off:

Spoiler

DyingLightGame_x64_rwdi_2022_02_02_01_24

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
51 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Καλά χωρίς RT δεν βλέπεται :P

Το RT στο συγκεκριμένο προσφέρει πολλά αλλά και χωρίς αυτό, δεν είναι τόσο άσχημο.

Η εικόνα που παρέθεσες με RT off υπάρχει αντίστοιχα σε ένα σωρό παιχνίδια. Μέχρι και στο God of War υπάρχουν τέτοιες σκηνές.

Επεξ/σία από D.Luffy
  • Like 1

Παίζω το kena στο master για την πλατίνα. Εδώ κ 2 ώρες έχω κολλήσει στο forgotten forest που να το ξεχάσει η μάνα του. Στο master είναι πραγματικά πολύ master. Δεν καταλαβαίνω γιατί τα κανουν τόσο ζόρικα 

8 λεπτά πριν, ilias78 είπε

Παίζω το kena στο master για την πλατίνα. Εδώ κ 2 ώρες έχω κολλήσει στο forgotten forest που να το ξεχάσει η μάνα του. Στο master είναι πραγματικά πολύ master. Δεν καταλαβαίνω γιατί τα κανουν τόσο ζόρικα 

Στην spirit guide δυσκολία και πηγα να σπάσω μοχλό χαχαχαχα

29 λεπτά πριν, Tatofski64 είπε

Στην spirit guide δυσκολία και πηγα να σπάσω μοχλό χαχαχαχα

Εμένα με σώζει που είναι χειμώνας κ ειναι κλειστή η μπαλκονοπορτα....

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...