Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v3

Malthador
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 λεπτό πριν, Billie13 είπε

Θέλω να το δω σε 4Κ.Αυτο που είδα με λυπησε.Προφανως και θα είναι καλύτερο σε 4Κ ασυμπιεστο βίντεο αλλά θέλω οπωσδήποτε να το δω για να κρίνω.

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Όσο αναφορά το GT7 εμένα μου άρεσε η λεπτομέρεια των αυτοκινήτων αλλά όλα τα υπόλοιπα μου φάνηκαν μέτρια και σίγουρα όχι αντάξια του PS5.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι οι πίστες οι οποίες δείχνουν άδειες, με πολύ χαμηλή λεπτομέρεια σε γεωμετρία. Ειδικά οτιδήποτε πρέπει να έχει ένα λείο σχήμα καμπύλης όπως πχ στροφές, φαίνεται τετραγωνισμένο με άσχημες γωνίες. Επίσης αρκετά πράγματα μέσα στα tracks φαίνονται εντελώς flat και χωρίς σκίαση. Μάλλον το ambient occlusion είναι ανύπαρκτο. 

Γενικά με τόσο μέτριο οπτικό αποτέλεσμα στο PS5 περιμένω τουλάχιστον καθαρό 4Κ60 ή 2Κ120 χωρίς το παραμικρό drop σε ανάλυση και frames. Απλά δεν δικαιολογείται τίποτα λιγότερο αλλά κάτι μου λέει ότι θα έχουμε προβλήματα και σε αυτό γιατί παρατήρησα αρκετά drops κατά το gameplay σε αυτά τα trailers.

Το μόνο που μένει σχετικά με το presentation είναι να δούμε τι έκαναν με τους ήχους των μοτέρ και αν ακούγονται ακόμα σαν ηλεκτρικές σκούπες. 

• Like 1

2 λεπτά πριν, Daredevil είπε

Πολύ καλή προσθήκη, αυτές τις ημέρες παίζω το Days Gone και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος με την μετάφραση του, κάνει καλή δουλειά στο θέμα με τις μεταφράσεις η Sony Hellas.

• Like 5

1 λεπτό πριν, ilias78 είπε

Μόνο σε εμένα τα γραφικά του dying light 2 φαίνονται τόσο χάλια?

Η αρχικη ρυθμιση ειναι 1080/60. Προφανως η χαμηλη αναλυση σου χτυπαει ασχημα στο ματι..

44 λεπτά πριν, ilias78 είπε

Μόνο σε εμένα τα γραφικά του dying light 2 φαίνονται τόσο χάλια?

Το αντίθετο, γραφικάρες βλέπω εγώ, η ανάλυση όμως των 1080p σε 4k τηλεόραση είναι meh..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όσο και να προσπάθησαν, δυστυχώς το παιχνίδι σε πολλά σημεία δείχνει ότι έχει φτιαχτεί για να τρέχει σε base ps4.θα περιμένουμε αρκετά χρόνια ακόμα, μέχρι να δούμε το πρώτο nextgen gran turismo.

Επεξ/σία από Rebel21
  • Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάντως εγώ προσωπικά είμαι ενθουσιαμένος και ανυπομονώ για την υποστήριξη των haptic triggers στο GT7.

Ελπίζω να πάει το ιμέρσιο σε άλλο επίπεδο για εμάς τουλάχιστον που δεν έχουμε τιμονιέρες και τα συναφή. Αυτό νομίζω θα είναι game changer για όσους παίζεουν με controllers.

Στα γραφικά σίγουρα το παιχνίδι θα δίνει ρέστα όπως και το αντίπαλο δέος forza motorsport, αλλα αυτό σε τέτοια παιχνίδια είναι secondary, αφού στη διάρκεια του αγώνα κερδίzει το drivability, τα physics του αυτοκινήτου και ο ήχος.

Επεξ/σία από gust
  • Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...