Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v3

Malthador
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν βλέπω να μένει κανείς ανεξάρτητος στο τέλος. Κρίμα.. 

Τουλάχιστον είναι ξεκάθαροι για το τι θα γίνει με το destiny.

edit: "I want to be very clear to the community that Bungie will remain an independent and multi-platform studio and publisher."  Αυτό είναι καλό

Επεξ/σία από stevenfins
  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

-Δώσε μου cod να σου δώσω Destiny

- Θέλω και gow για το cod

- Μόνο αν μου δώσεις το hellblade

Πέρα απ την πλάκα αυτό το αστείο πρέπει να σταματήσει, 'Αλλο η εξαγορά μικρών στούντιο που με το χρήμα της μαμάς θα τους δωθεί η ευκαιρία να κάνουν παπάδες, και άλλο αυτό που γίνεται τους τελευταίους μήνες με τεράστιες εταιρείες.Αν μείνουν μόνο 2-3 μεγάλοι την πατήσαμε

Το μόνο ευχάριστο είναι πως με αυτές τις κινήσεις δεν αφήνουν να πάρει ανάσα η κλαπαρχιδιά της google :P

• Like 4

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο τέλος θα κάνουν αλλαξοκολίες στις κονσόλες το gamepass και το playstation infinity 😁

Επεξ/σία από vorlon68
  • Like 1

Οποτε οι επενδυσεις αρχισαν απο το αδυνατο σημειο της σονυ δηλαδη τα first person shooters με μια αξιολογη εταιρια στο χωρο, μια χαρα πολυ εξυπνη κινιση και πολυ πιθανον να δουμε ενα μουλτι στυλ cod απο τη bungie στο προσεχες μελλον

Δε πάει καλά το πράγμα παίδες. Μέχρι πριν λίγο καιρό επένδυαν και οι 2 είτε σε μικρότερα studios και τα ανέπτυσσαν ή έφτιαχναν από το 0 studios με ταλαντούχα άτομα.

Το αποτέλεσμα ήταν στα AAA multiplatforms που κυκλοφορούσαν είχαμε ΕΠΙΠΛΕΟΝ παιχνίδια όπως τα Forza, τα Halo, τo GoW, το TLOU κτλ.

Τώρα με κάθε εξαγορά η ο gamer της τάδε πλατφόρμας δε κερδίζει πρακτικά τίποτα και απλά αφαιρείται από την αντίπαλη πλατφόρμα κάτι. Είναι εξαιρετικά ηλίθιο αυτό που γίνεται.

• Like 9
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, Mitroglou7 είπε

Δε πάει καλά το πράγμα παίδες. Μέχρι πριν λίγο καιρό επένδυαν και οι 2 είτε σε μικρότερα studios και τα ανέπτυσσαν ή έφτιαχναν από το 0 studios με ταλαντούχα άτομα.

Το αποτέλεσμα ήταν στα AAA multiplatforms που κυκλοφορούσαν είχαμε ΕΠΙΠΛΕΟΝ παιχνίδια όπως τα Forza, τα Halo, τo GoW, το TLOU κτλ.

Τώρα με κάθε εξαγορά η ο gamer της τάδε πλατφόρμας δε κερδίζει πρακτικά τίποτα και απλά αφαιρείται από την αντίπαλη πλατφόρμα κάτι. Είναι εξαιρετικά ηλίθιο αυτό που γίνεται.

Μην το λες.εγω τα τελευταία χρόνια βλεπω games μισοτελειωμενα,ανύπαρκτα physics, ai γαιδαρου,και κοπιες με άλλα σκινς.

Ισως  που αγοράζονται όλες αυτές οι εταιριες δούμε επιτέλους ασπρη μέρα.καποιο αφεντικό πάνω από το κεφάλι τους;μεγαλύτερα budget?νέες ιδέες ,νεα games και παρατημένα ip? Ποιος ξέρει.

Επεξ/σία από chrisgewrgi
  • Like 2

Χθες τελειωσα το Jedi Fallen Order. Τι παιχνιδαρα ηταν αυτη?

Spoiler

Ειδικα το τελος μου αρεσε αρκετα. Το γεγονος οτι ειχε αρκετα cinematics μετα την αφιξη στον Dathomir. Και προφανως το τελος με τον Darth Vader. Βασικα θα ηθελα λιγο παραπανω διαρκεια σε αυτο το κομματι. 

2 ώρες πριν, privateer είπε

Ηταν δικαιο και εγινε πραξη

image.png.e04ce26acf935e0f0c8b7fc6cfc79be6.png

🥲

Μέχρι τότε, playstationdiscord app (Google it) 

• Like 2

Στις 29/1/2022 στις 2:10 ΠΜ, Tresorikos είπε

Για όποιον τα έχει κ τα δύο uncharted 4 κ legacy μόνο για  βελτίωση σε γραφικά κ σε dual sence είναι ψιλοκλεψια τα δέκα ευρώ..  Εγώ που είχα μόνο το 4 και το τώρα πήρα κ το δεύτερο μαζί με το upgrade με τα δέκα ευρώ, καλά μου φαίνεται..   έβαλα κ έπαιξα λίγο κ τα γραφικά στην 4k δείχνουν πολύ όμορφα στην oled κ το χειρηστηριο έχει βελτίωση μικρή στους πυροβολισμους που μου άρεσε..  Έκανα δοκιμή μετά  κ με την προηγούμενη έκδοση που είναι για του ps4 στο ίδιο σημείο κ έχει μικρή  διαφορά αλλά αισθητή 

Αν πάρω το horizon κ γω για το 4 θα το έπαιρνα να γλιτώσω το 10αρικο

Καλησπέρα φίλε μου…εγώ έχω το uncharted 4 από την ps plus collection που δίνουν στο ps5..εγώ μπορώ να κάνω αναβάθμιση με 10€;;γνωρίζουμε;;

1 ώρα πριν, kjtzemis είπε

Καλησπέρα φίλε μου…εγώ έχω το uncharted 4 από την ps plus collection που δίνουν στο ps5..εγώ μπορώ να κάνω αναβάθμιση με 10€;;γνωρίζουμε;;

δεν μπορεις

• Thanks 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...