Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v3

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, Ferrari84 είπε

Καλησπέρα σε όλους! Έχει κανείς ιδέα να με ενημερώσει για secondary/ primary account? Αν θέλετε pm, ευχαριστώ!

Στο PS5 λέγεται "Console Sharing and Offline Play". Το ενεργοποιείς για έναν λογαριασμό ανά κονσόλα και δίνει πρόσβαση σε περιεχόμενο και συνδρομές στους υπόλοιπους signed in λογαριασμούς της κονσόλας. Μιας και είναι ανεξάρτητα συστήματα, ένας λογαριασμός μπορεί να είναι ταυτόχρονα primary σε ένα PS4 ΚΑΙ "primary" (ενεργοποιημένη η παραπάνω ρύθμιση) σε ένα PS5.

Επεξ/σία από kosmsamo
Δημοσ.
2 ώρες πριν, kosmsamo είπε

Στο PS5 λέγεται "Console Sharing and Offline Play". Το ενεργοποιήσεις για έναν λογαριασμό ανά κονσόλα και δίνει πρόσβαση σε περιεχόμενο και συνδρομές στους υπόλοιπους signed in λογαριασμούς της κονσόλας. Μιας και είναι ανεξάρτητα συστήματα, ένας λογαριασμός μπορεί να είναι ταυτόχρονα primary σε ένα PS4 ΚΑΙ "primary" (ενεργοποιημένη η παραπάνω ρύθμιση) σε ένα PS5.

Ευχαριστώ φίλε, να είσαι καλά!!

• Like 2
Δημοσ.
38 λεπτά πριν, Lobo10 είπε

Τιμές και το τι θα γίνει με τους υπάρχοντες συνδρομητές του plus δεν ακουγεται τιποτα και ειναι ανησυχητικό......

• Like 1
Δημοσ.

3 λεπτά πριν, vorlon68 είπε

Τιμές και το τι θα γίνει με τους υπάρχοντες συνδρομητές του plus δεν ακουγεται τιποτα και ειναι ανησυχητικό......

Το gold πάντως ειναι το σημερινό plus. Όπως ισχύει μέχρι σήμερα. Οπότε λογικά όσοι έχουν plus θα γίνουν αυτόματα gold. Κ απ εκεί κ πέρα οποίος θέλει κάνει αναβάθμιση σε platinum ή ultimate. 

Το θέμα όπως σωστά ειπες είναι τι γίνεται με τιμές. Θέλω να πιστεύω πως η τιμή του plus (gold) θα πέσει αισθητά. Γιατί αλλιώς δεν θέλω να ξερω πόσο θα κοστίζει η platinum (κ πόσο περισσότερο η ultimate)!!!!

Δημοσ.

Και εγώ ελπίζω να πέσει η τιμή του 'νεου' plus γιατί πραγματικά αυτά τα...ΑΣΤΕΙΑ παιχνίδια που δίνουν είναι πραγματικά δούλεμα στη μάπα του καταναλωτή. Σκοπός του plus δε θα έπρεπε απλά(επειδή είναι 'οικονομικό'...βάση της SONY πάντα)να μπαίνουν παιχνίδια στο library αλλά να δίνει παιχνίδια που ο κόσμος να θέλει να τα βάλει στο library για να τα παίξει κάποια στιγμή.

Καλύτερα να μειώσει πχ τα παιχνίδια(ένα 4ρι, ενα 5ρι(λολ λες και έχει), ενα VR το 2μηνο ξερω γω)και να δίνει ποιοτικά παιχνίδια παρά αυτά που πραγματικά σκέφτομαι να μη τα βάλω καν στο library να μη πιάνει χώρο.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, ilias78 είπε

Το gold πάντως ειναι το σημερινό plus. Όπως ισχύει μέχρι σήμερα. Οπότε λογικά όσοι έχουν plus θα γίνουν αυτόματα gold. Κ απ εκεί κ πέρα οποίος θέλει κάνει αναβάθμιση σε platinum ή ultimate. 

Το θέμα όπως σωστά ειπες είναι τι γίνεται με τιμές. Θέλω να πιστεύω πως η τιμή του plus (gold) θα πέσει αισθητά. Γιατί αλλιώς δεν θέλω να ξερω πόσο θα κοστίζει η platinum (κ πόσο περισσότερο η ultimate)!!!!

Πες οτι ισχύει αυτό που λές. Εμείς που έχουμε το plus, θα μπορούμε να πάμε σε άλλο πακέτο? Εγω έχω plus μέχρι 3/2024 θα μπορώ να κάνω αναβάθμηση σε άλλο πακέτο ποιο ακριβό με μειωμένους μήνες? 

Το PS now τώρα έχει 60€ και εχει PS1-2-3-4-5 games. Αμα τα πάνε σε 40€, 60€ και 80€ θα είναι κάλα.

Επεξ/σία από vorlon68
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, vorlon68 είπε

Πες οτι ισχύει αυτό που λές. Εμείς που έχουμε το plus, θα μπορούμε να πάμε σε άλλο πακέτο? Εγω έχω plus μέχρι 3/2024 θα μπορώ να κάνω αναβάθμηση σε άλλο πακέτο ποιο ακριβό με μειωμένους μήνες? 

Θα το θεωρήσω παράλογο να μην δοθεί η δυνατότητα στους υπάρχοντες χρήστες PS Plus να αναβαθμίσουν το πακέτο τους με τον ένα τρόπο ή τον άλλο.

Αλλά να μετατρέψεις τη συνδρομή χωρίς να πληρώσεις κάτι επιπλέον και απλά να κάνουν μείωση των μηνών του μεγαλύτερου πακέτου το βρίσκω χλωμό. Για τη Sony μιλάμε. Μάλλον θα μπορείς, απλά πληρώνοντας τη διαφορά, να πας σε μεγαλύτερο πακέτο. Και κάτι μου λέει πως η διαφορά θα βγει με βάση τη νέα μειωμένη τιμή του PS Plus (Εφόσον μειωθεί φυσικά) κι όχι αυτή που πληρώσαμε.

Αλλά όλα είναι εικασίες. Θα δούμε με τις ανακοινώσεις όταν αυτές έρθουν.

Δημοσ.

Τι απέγινε το "αυτού του είδους οι υπηρεσίες δεν είναι βιώσιμες"? Το πόσες λάθος εκτιμήσεις έχει κάνει η Sony με επικεφαλής τον Jim Ryan δεν περιγράφεται και ο άνθρωπος είναι ακόμα στην θέση του. Hermen Hulst ανέλαβε γιατί αυτός θα το διαλύσει το καράβι.

• Like 5
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...