Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v3

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 hour ago, music_lover said:

Στην πορεία όμως φαίνεται πως έστρωσε, συνάντησα ελάχιστα bugs ή glitches, πήρε και ένα patch για PS5 και τρέχει νεράκι. Μέχρι σήμερα κανείς δεν κατάλαβε με σιγουριά, γιατί η Sony το απέρριψε. Γράφτηκαν διάφορα ότι έχει εμμονή με τις κριτικές του metacritic, με τις παραγωγές AAA κτλ αλλά υπάρχουν ένα σωρό μέτρια παχνίδια στην πλατφόρμα της.

Δεν έχω παίξει ακόμα το Days Gone (θα ήταν το επόμενο παιχνίδι που θα έβαζα αλλά δεν θέλω πάλι open world) οπότε δεν έχω προσωπική εμπειρία αλλά πέρα από αυτό και το Driveclub δε θυμάμαι άλλα exclusives με τόσα bugs και προβλήματα όταν κυκλοφόρησαν.  Αργότερα και τα δύο βελτιώθηκαν σε τεράστιο βαθμό αλλά νομίζω η αρνητική δημοσιότητα στην αρχή και όχι τόσο οι κριτικές ήταν η αιτία που η SONY απέρριψε τις συνέχειες.

• Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Όντως και το Driveclub έφαγε πολύ θάψιμο, στο τέλος πήρε ένα μέσο όρο 7/10 όπως και το Days Gone αλλά στην περίπτωση της Evolution Studios διέλυσαν το studio και οι developers μεταπήδησαν στην Codemasters όπου και εκεί δεν τα πήγαν καλά με το Onrush, τι φτιάχνουν τώρα, ένας θεός ξέρει..

29 λεπτά πριν, Lotof είπε

Πεστα άνθρωπε μου. +10000

Ηταν τιγκα στα bugs και τα glitches στο λανσάρισμα του και οι κριτικοί το πετσόκοψαν. Άκουσα την συνέντευξη των δημιουργών στον Jaffe.Ενώ ήταν γνωστά τα θέματα που είχε, η Sony δεν τους έδωσε έξτρα χρόνο ή περισσότερους πόρους για να το κάνουν polish…. όπως κάνει σε παιχνίδια που πιστεύει περισσότερο. 

Μια περίπτωση CD Project Red δλδ όπως έγινε με το Cyberpunk 2077, η βιασύνη των χαρτογιακάδων για το άμεσο κέρδος.

• Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, music_lover είπε

Όντως και το Driveclub έφαγε πολύ θάψιμο, στο τέλος πήρε ένα μέσο όρο 7/10 όπως και το Days Gone αλλά στην περίπτωση της Evolution Studios διέλυσαν το studio και οι developers μεταπήδησαν στην Codemasters όπου και εκεί δεν τα πήγαν καλά με το Onrush, τι φτιάχνουν τώρα, ένας θεός ξέρει..

ποιος θεος ρε συ. το dirt 5 εφτιαξαν :P 

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, xavier είπε

ποιος θεος ρε συ. το dirt 5 εφτιαξαν :P 

ε τους απορρόφησε η codemasters, που ξέρεις, μπορεί να τους έχει βάλει να κουβαλάνε τους καφέδες στους υπόλοιπους 😆

Δημοσ.

Εγώ πάντως αγόραζα day 1 το Days Gone 2 αν έβγαινε ποτέ. Μια χαρά ήταν το παιχνίδι στο ps 4 pro που το είχα τερματίσει κιόλας. Τώρα το έχω βάλει και στο ps5 και τρώω που και που κάτι λίγες ορδές που είχα αφήσει. 😁

Το driveclub έπρεπε πολύ απλά να είχε βγει to νούμερο 2 μαζί με το λανσάρισμα του PS5.

Αντί αυτού έχουν βγάλει από το store το 2019, και του ps4 την έκδοση λέγοντας ότι λήξαν τα licences..

Όσο για το Dirt 5 δεν ξέρω αν το έφτιαξαν οι ίδιοι αλλά imo δεν θα το αγόραζα ούτε σε προσφορά για το PS5 μου.. 😂

• Like 5
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, ChrisAce είπε

Όσο για το Dirt 5 δεν ξέρω αν το έφτιαξαν οι ίδιοι αλλά imo δεν θα το αγόραζα ούτε σε προσφορά για το PS5 μου.. 😂

Καλά, δεν το τσίμπησες στα δωρεάν του μήνα (ή του προηγούμενου)? :P

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Καλά, δεν το τσίμπησες στα δωρεάν του μήνα (ή του προηγούμενου)? :P

Εννοείτε ότι είναι ήδη στο library μου αλλά εκεί θα μείνει...στο library. :P

Ούτε σεντς δεν θα έδινα. :P

Δημοσ.
8 ώρες πριν, xavier είπε

μισωντας χαρακτηριστικα τα AC και το gameplay τους, καθε φορα που με hypeαρει καποιο σχολιο για το got και ειμαι ετοιμος να παω να το αγορασω, σε ευχαριστω ια το αποτρεπτικο σχολιο σου. :P

Ας πουμε το horizon το επαιξα πολυ ευχαριστα, αλλα μου αρεσε το core gameplay του, παροτι δεν  μου αρεσουν τα open world. Παρομοια συναισθηματα και για το zelda botw.

Το horizon θεωρω οτι εχει το καλυτερο story\lore ππυ εχω δει σε γκειμ την τελευταια δεκαετια αλλα με ξενερωσε τελειως η ai του εχασα τελειως το immersion το τερματισα βεβαια αλλα εκανα αγγαρια

Δημοσ.

Ελατε παει το ps5 μονο περιπου 18m θα πουλησει, αν δεν εχεις τιτλους δεν πας πουθενα 😅

Μακαρι να βλεπαμε κατι αντιστοιχο με το driveclub, τα γραφικα του ηταν οτι ποιο εντυπωσιακο εχω δει, και εφερνε λιγο στο Project Gotham παρα στο  forza horizon.

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, ChrisAce είπε

Εγώ πάντως αγόραζα day 1 το Days Gone 2 αν έβγαινε ποτέ. Μια χαρά ήταν το παιχνίδι στο ps 4 pro που το είχα τερματίσει κιόλας. Τώρα το έχω βάλει και στο ps5 και τρώω που και που κάτι λίγες ορδές που είχα αφήσει. 😁

Το driveclub έπρεπε πολύ απλά να είχε βγει to νούμερο 2 μαζί με το λανσάρισμα του PS5.

Αντί αυτού έχουν βγάλει από το store το 2019, και του ps4 την έκδοση λέγοντας ότι λήξαν τα licences..

Συμφωνώ για το Dirt. Για δωρεάν στο plus καλά είναι. Ας αποφασίσουν επιτέλους τι είδους racing είναι η συγκεκριμένη σειρά γιατί την ξεχείλωσαν. Την μια είναι sim, την άλλη είναι arcade. Τέτοια βλακεία έκαναν και με το Project Cars, τα 2 πρώτα ήταν sim και ξαφνικά το 3ο έγινε arcade, ε όλοι είδαμε πως πήγε αυτό. Θες να κάνεις στροφή σε άλλη κατηγορία? Βάλτου ένα νέο όνομα, μην χαλάς την σειρά δεν ξέρω γιατί! Θα σου γυρίσουν την πλάτη. Όπως και έγινε.

Δημοσ.

Ερωτηση αν ξερει καποιος

Θελω να δοκιμασω κανα παιχνιδι στα 120 fps στην καινουρια μου τηελοραση που υποστηριζει(lg oled 48 c14)

Διαβασα οτι το dirt5 που εδωσαν στο plus  δωρεαν το υποστηριζει,60 ειδα εγω.

Το καλωδιο hdmi ειναι του ps5 αρα 2.1

Και ειχα βαλει στο παιχνιδι απο τις ρυθμισεις το perfomance mode

Έχετε καμια ιδεα;

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, h3342 είπε

Ερωτηση αν ξερει καποιος

Θελω να δοκιμασω κανα παιχνιδι στα 120 fps στην καινουρια μου τηελοραση που υποστηριζει(lg oled 48 c14)

Διαβασα οτι το dirt5 που εδωσαν στο plus  δωρεαν το υποστηριζει,60 ειδα εγω.

Το καλωδιο hdmi ειναι του ps5 αρα 2.1

Και ειχα βαλει στο παιχνιδι απο τις ρυθμισεις το perfomance mode

Έχετε καμια ιδεα;

Settings>Screen and Video>Video Output>Enable 120 Hz Output μήπως είναι Off; Κοίτα και στο Video Output Information (αν θυμάμαι καλά) αν στο resolution γράφει 120 Hz.

Ειδάλλως, κοίτα στα game presets, μήπως γίνεται κάποιο override.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...